הקליפ השבועי באתר שלי

moshel

New member
הקליפ השבועי באתר שלי

עוד 45 דקות נשארו למי שלא היצביע ההפרש כרגע עומד על שני קולות לטובת Caravan על Iron Butterfly כנסו עכשו לאתר שלי כדי להצביע www.progrock.co.il

moshel

New member
ההצבעה היסתימה והתוצאות הן

61 מצביעים השתתפו השבוע בהצבעה והתוצאות הן Van Der Graaf Generator - קיבלו 16 קולות Iron Butterfly - קיבלו 21 קולות Caravan - קיבלו 24 קולות ולכן הקליפ שיוקרן בשבוע שמתחיל ב24.12.04 ומסתיים ב31.12.04 הוא: GOLF GIRL של להקת CARAVAN משנת 1971 www.progrock.co.il target=_blank>לחץ כאן לצפיה בקליפ GOLF GIRL במידה והקליפ לא יורד און לין סמנו את הלינק עם העכבר הימני ובחרו את האפשרות שמור הבחירה שלכם לשבוע הבא תיתרכז בעוד שלוש להקות פרוג והלהקות הן: THE NICE משנת 1969 SOFT MACHINE משנת 1970 CURVED AIR משנת 1971 אז היכנסו עכשו לאתר שלי www.progrock.co.il כדי לצפות בקליפ ולהצביע שבת שלום לכולם MosheL

moshel

New member
ההצבעה היסתימה והתוצאות הן

61 מצביעים השתתפו השבוע בהצבעה והתוצאות הן Van Der Graaf Generator - קיבלו 16 קולות Iron Butterfly - קיבלו 21 קולות Caravan - קיבלו 24 קולות ולכן הקליפ שיוקרן בשבוע שמתחיל ב24.12.04 ומסתיים ב31.12.04 הוא: GOLF GIRL של להקת CARAVAN www.progrock.co.il target=_blank>לחץ כאן לצפיה בקליפ GOLF GIRL משנת 1971 במידה והקליפ לא יורד און לין סמנו את הלינק עם העכבר הימני ובחרו את האפשרות שמור הבחירה שלכם לשבוע הבא תיתרכז בעוד שלוש להקות פרוג והלהקות הן: THE NICE משנת 1969 SOFT MACHINE משנת 1970 CURVED AIR משנת 1971 אז היכנסו עכשו לאתר שלי www.progrock.co.il כדי לצפות בקליפ ולהצביע שבת שלום לכולם MosheL

moshel

New member
הקפצה למי שעדיין לא היצביע

עד עתה 66 איש כבר היצביעו לקליפ שיוקרן בשבוע הבא התוצאות נכון לעכשו הן: RENAISSANCE קולות 17 25 % JETHRO TULL קולות 21 31 % CAMEL קולות 28 42 % כך שעדיין הכול פתוח אז ימי שעדיין לא היצביע וראה את הקליפ של השבוע שיגש לאתר שלי www.progrock.co.il MosheL

למעלה