הקליפ החדש:

Gigantic Boots

New member
אני הלכתי מהסוף להתחלה בדיסקים של

רדיוהד. ועל מיוז. אם מיוז היו מתחילים את הקריירה בשירים כאלה, לא הייתי בחיים מתעניין בהם ): אני אף פעם לא יפסיק לאהוב את המוסיקה שלהם

Tommy The Cat

New member
אז אתה סגור מידי.

לא הכל חייב להיות מלנכולי וכבד עם מלודיות וצרחות מטורפות. גם להם מותר.

Latisia

New member
../images/Emo45.gifמסכימה....

נכון! מותר ללהקה לנסות כיוונים חדשים.. הם מנסים לשנות טיפטיפה את הסגנון זה דווקא דבר טוב. לא יצא הפעם כול כך שיר מיוזי במיוחד אבל לא נורא! עכשו ראיתי פעמיים את הקליפ ודווקא הקליפ לא כזה נורא וגם השיר לא. אישיתי לא אהבתי אותו כול כך אבל בכול זה לא ביג דיל. זה הרי לא משנה את השירים הישנים של מיוז! סתם לא צריך לקחת את זה קשה... זה רק שיר ואולי מעידה קטנה P:

zx7

New member
למרות שאני לא מת על השיר...

אבל אני מעריך אותם על הביצים לכתוב שיר כזה, אני לא חושב שזהו "סתם שיר פופ", אומנם אני לא אוהב אותו מצד שני לדעתי בSHOWBIZ יש הרבה שירים ביינוניים, TIME IS RUNNING OUT עד היום אני לא ממש אוהב אותו, בטח יש עוד, בכל מקרה אני מעריך להקה שלא עושה חשבון לא לעצמה לא ל"תעשייה" ולא למעריצים שלה, להקה שמתפתחת ופתוחה לכל מיני סגנונות, שמעתי כמה שירים מהאלבום החדש, הם עדיין מיוז, לגמרי אבל אל תצפה מהם להיות בדיוק אותו דבר.

Dark Muse

New member
בדיוק...

השיר בכלל לא כל כך גרוע, וחוץ מזה בכל אלבום של מיוז יש כמה שירים פחות טובים, זה שהם הוציאו סינגל שהוא לא נשמע כמו משהו שמיוז צריכים לעשות, זה אולי קצת מפתיע ושינוי כיון, אך זה לא מעיד על שום דבר (במיוחד לא על האלבום). בקשר לרדיוהד, נכון שאין כל כך מה להשוות, אבל רדיוהד גם ששינוי סגנונות וכיוונים, הם השאירו את המיוחדות שלהם ואת האינטילגנציה בשירים שלהם. השיר הזה של מיוז נשמע קצת כמו צעד אחורה לעומת שירים כמו new born, hypermusic ו citizen ereased, אבל נקווה שיהיה בסדר.

למעלה