הקליפ החדש:

jordan bellamy

New member
הקליפ החדש:

אנשים,הנה הקליפ החדש... אז לפני שחלקכם מתאבדים או מתחילים לשרוף את כל הפוסטרים של מיוז. אתם חייבים להשאר עם ראש פתוח. אני כבר אומרת לכם זה לא קל לצפייה! זהו לא קליפ מיוזי רגיל והוא טיפה מפחיד...מסוג הקליפים של אפקס-טווין(אם מישהו מכיר). בהצלחה! נ.ב האיכות גרועה: http://www.youtube.com/watch?v=44001Pd2lz8

yaelrs

New member
וואי, איזה קליפ מוזר..O.ם../images/Emo192.gif

באמת קצת מפחיד.. אבל הוא דווקא בסדר

lifahead

New member
זה ממש מוזר...:\

והוא באמת וונבי פרינס..לפי מה שהוא לובש..כוס..:{

Dug E

New member
את הקליפ דווקא אהבתי

ובהזדמנות..לא יצא לי להגיב על השיר אבל השיר נוראי,פופי מידי. אבל הערכהה נשארה על האומץ לגוון בצורה קיצונית כזאת.

Wii

New member
ראיתי שוב אבל באיכות טובה

הקליפ נראה יותר טוב..

FreeLanceR2

New member
LOL מה קורה שם?

מה זה הקליפ ההזוי הזה? יש שם איזה קטע שהוא דומה לברנדון פלוורס,סה"כ נורא מוזר מה שקורה שם, למרות שבצפיה שניה הוא בסדר,למרות שהשיר ממש ממש לא טוב.

C A R I S M A

New member
אויש נו...

דאמ, הוא מאופר שם.. טוב, לא לשנוא את מיוז, אז מעידה חד פעמית וזה.. קצת מאכזב אבל לא נורא. אמשיך לאהוב את מיוז!

Gigantic Boots

New member
פעם ראשונה אני כותב פה:

אין לי מושג מה קרה לגאון המוסיקה שקוראים לו מאט בלאמי, אבל השיר הזה נוראי, נדוש, משעמם וחוזר על עצמו. בקשר לקליפ, הוא לא מפחיד. אבל זה לא משנה, הקליפים של מיוז תמיד היו ככה. דוגמא: muscle museum, sunburn...

jordan bellamy

New member
אתם טיפה מגזימים

כאילו,קחו את הדברים בפרופורציות. כולה סינגל ראשון (אומנם לא הכי מוצלח)...קליפ ראשון (שלדעתי דווקא טוב) ורובכם רק קוטלים אותם. אז אולי אין לי מה לצפות מילדים בגילאים 14-18, וגם שלא תבינו לא נכון...לא אמרתי שאני "מאוההההבת" בשיר הזה אבל אני בהחלט שמחה שהם לקחו יוזמה ומשנים קצת את הסגנון... אני הייתי מאוד מאוכזבת אם זה היה עוד שיר שדומה למאסל מיוזאון,או לפלאג אין בייבי... עכשיו אחרי הסינגל הזה,אני עוד יותר סקרנית לשמוע את האלבום החדש...כי אני יודעת שהוא יהיה מעניין ויהיה צריך לעכל אותו. זה יהיה מסוג הדיסקים האלה שלוקח זמן להתרגל אליהם... קיצר,לא יזיק לכם לראות דברים בצורה חיובית.

Gigantic Boots

New member
סליחה, אבל אני לא מתפשר:

אם אתה מתאהב בבן אדם והוא משתנה אתה תפסיק לאהוב אותו. אותו דבר בקשר למיוז, הם הפכו ללהקה שאני לא מכיר כבר. לך תשווה בין escape ו-falling down ו-screenager ו-Hate This & I'll Love You לבין השירים החדשים. זה עולמות שונים. אם אני רוצה לשמוע ביטים פופיים אני יפתח גלגל"צ ישמע דקה מוסיקה גרועה ואז אחזור למה שאני אוהב. הוא הולך יותר לכיוון המגניבות (עם הסולמות הבלוזיים) מאשר כיוון האינטליגנטיות המוסיקלית שהייתה להם פעם. מה שאני אומר שהמוסיקה שהם עושים עכשיו כבר שמענו, ממליון להקות. כמו שרדיוהד נשארו רדיוהד ושינו מיליון סגנונות, כך גם מיוז יכלו לעשות. אבל כנראה שאני לא מאט בלאמי, ואני לא יודע מה עובר לו בראש. לסיכום: ההשראה שאני ייקח ממיוז זה עד Hullabaloo. כל מה שהם עשו מאז חוץ מכמה שירים באבסולושן נעלם אצלי.

jordan bellamy

New member
ל:"לא מתפשר"

תראה אני לא באה ומצווה עליך לאהוב את מיוז,זה דבר ראשון. דבר שני,בבקשה אל נא תשווה בין רדיוהד ומיוז...הם שתי להקות ששונות אחת מהשנייה...מן הסתם גם באופי שלה. כל להקה/הרכב/זמר בסופו של דבר עם השנים ,הבשלות,ההתבגרות וכו'...לומד ומגלה ואף מפתח לעצמו עוד ועוד סגנונות...ככה שזה די טיבעי שזה מה שיקרה למיוז או לכל להקה מכובדת בעולם. מובן לי שיש מעריצים שיקבלו את זה,ויש כאלו שלא (במקרה הזה -אתה). אז אם אתה באמת "הפסקת" לאהוב אותם,חבל... אתה יכול ללכת לאהוב דברים אחרים.

Tommy The Cat

New member
ככה גם הגיבו מעריצי רדיוהד

כש-amnesiac יצא. וכמוש אתה אמרת "רדיוהד נשארו רדיוהד" ככה גם מיוז נשארו מיוז. מותר ללהקות לקחת כיוונים שונים מידי פעם. והשיר החדש הוא בכלל לא רע.

למעלה