הקליפ החדש איפה אפשר לראות את הקליפ החדש של גוד שרלוט we believe אבל אי אפשר לראות באתר של MTV?
S strumza New member 2/5/05 #1 הקליפ החדש איפה אפשר לראות את הקליפ החדש של גוד שרלוט we believe אבל אי אפשר לראות באתר של MTV?
† †DeAd LiKe Me† New member 2/5/05 #2 ממ דווקא אני ראיתי באתר MTV תבחרי בקליפים של אחרים ואז יכול להיות שתראי ת'קליפ של ג'יסי..
† †DeAd LiKe Me† New member 2/5/05 #3 ממ דווקא אני ראיתי באתר MTV תבחרי בקליפים של אחרים ואז יכול להיות שתראי ת'קליפ של ג'יסי.. וגם נתנו פה קישור לזה..
ממ דווקא אני ראיתי באתר MTV תבחרי בקליפים של אחרים ואז יכול להיות שתראי ת'קליפ של ג'יסי.. וגם נתנו פה קישור לזה..
E EleVaTioN New member 3/5/05 #5 אפשר..../images/Emo129.gif צריך להוריד פלאג אין למרות שגםעם זה זה לא הראה לי
B BillysGirl New member 3/5/05 #6 מיי גדדדדדדד זה היה נוראאאא ראיתי ת'קליפפפפפ מה קרה לג"ש שלי???? ציורים יפים וכאלה אבל בעעע מה נסגר איתכם אנשים אהובים שלי???? *מקווה שזאת רק תקופה כזאת*
מיי גדדדדדדד זה היה נוראאאא ראיתי ת'קליפפפפפ מה קרה לג"ש שלי???? ציורים יפים וכאלה אבל בעעע מה נסגר איתכם אנשים אהובים שלי???? *מקווה שזאת רק תקופה כזאת*
S strumza New member 3/5/05 #7 דווקא אהבתי סוף סוף יש להם שיר רגוע השיר הבא שהוא יוציאו יהיה יותר נורמלי
° °•°LosT AnD BroKeN°• New member 3/5/05 #8 גם אני אהבתי... מה כלכך נורא... הם רוצים להיות קצת יותר רציניים הם מגוונים...חח