הקליפ החדש

AlanisJunkie

New member
הקליפ החדש

הוא אחד הקליפים היפים והמרשימים ביותר שאלאניס שיחררה עד כה. אלאניס מוכיחה לכולם בקליפ הזה שהיא מתכוונת להישאר איתנו עוד הרבה מאוד זמן יחד עם הכישרון המדהים שלה. היא כזו יפה בקליפ, והיא מוכיחה לעולם מהו יופי אמיתי בניגוד לבריטני כריסטי המפוחלצות.

AGQWE

New member
אני מפספס אותו בקביעות

מתי תהיה ההזדמנות הבאה?

Tabasco

New member
מה הכוונה? ../images/Emo108.gif

לקליפ עם הקטעים הקצרים מאחורי הקלעים?

j u n k

New member
לא..

יש לשיר 2 קליפים לא רשמיים ויצא סוף כל סוף הקליפ הרשמי שהוא מדהים לטעמי.

As I Am

New member
3 קליפים?! ../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif

ואני שמחתי כשהצלחתי לתפוס את הקליפ ב- vh1 היום... :/ אמא שלי חשבה שאני באמצע התקף כלשהו כשקיפצתי על הספה מרוב אושר. זה השיר האהוב עלי בדיסק האחרון
. איזה עוד קליפים יש לו?

AdiBaba

New member
תשובה ל-TABASCO

הכוונה לא לקליפ שאמרת אלא לקליפ הרשמי של השיר. המסך מחולק לשני חלקים. אלאניס פוגשת בחור. בצד אחד רואים מה קורה במציאות, בצד שני רואים פנטזיה (אלאניס היא כאילו נסיכה והבחור הוא נסיך על סוס לבן). לא מהקליפים הגדולים שלה אבל בהחלט קליפ חמוד. ואלאניס כל כך יפה שם שזה פשוט לא יאמן. בקיצר שווה צפיה (והקלטה).

שמתם לב....

שאלאניס אוהבת להכניס לקליפים שלה את הלהקה שלה? הנה מה שאני זוכר... YOU OUGHTA KNOW HAND IN MY POCKET U LEARN HANDS CLEAN PRECIOUS ILLUSIONS ועכשיו גם שמתי לה אין שום קליפ מSFIJ אם להקתה, לא כוול את THAT I WOULD BE GOOD

AdiBaba

New member
שכחת את "אד אובר פיט"

בגרסה השנייה שלו מראים אותם ממש הרבה. שמתם לב גם שרוב חברי הלהקה שלה (היום ובעבר) פשוט נראים מצוין?

../images/Emo45.gif

נכון, האמת שאף פעם לא ראיתי את כולו ראיתי את חלקים ממנו בדי וי די של אלאניס! ובוא פשוט מדהים נ.ב אלאניס הבטיחה לנו די וי די חדש יש משהו חדש איתו?

למעלה