הקליפ החדש- Whole lot of leaving

nogao10

New member
הקליפ החדש- Whole lot of leaving

אז חמודים, לרגל שחרור הקליפ הרביעי (אחרי MAM LH ו Til we ain't) אנחנו כאן כדי להעביר חוויות, או במקרה שלי, אכזבות. http://www.youtube.com/watch?v=OlmQkJs7V60 אולי כמה ממכם זוכרים שבפעם האחרונה שיצא קליפ, TIL, איימתי על ג'ון בל יעז ויחשוב לעשות קליפ שהוא הגבר היחיד שנראה על המסך, ובכן, ג'ון לקח זאת לתשומת ליבו, אבל הביא בהתחכמות, לא- הוא לא הגבר היחיד, יש גם תמונות של ריצ'י. לא היינו צריכים את הקליפ הזה, או ליתר דיוק הקליפ הזה צועק משפט אחד- ריצ'י, השיר הזה בשבילך. לא שיש לי משהו נגד זה, זה באמת מדבר על ריצ'י והקשר שלו, וגם על.... דייב והקשר שלו, היי, אבל הוא סתם הקלידן, לא? תמונות של ריצ'י מאחורה, או דמות אוחזת בגיטרה, למעריצים שבינינו קל להבין את הקשר והרעיון, ואתם יודעים שאין לי בעיה עם זה, אבל למה חוץ מתמונות מזדמנות כל מה שרואים זה את ג'ון עומד, יושב, ואלוהים יודע מה עוד, והעיקר-לבד. בון ג'ובי הם כמובן זמר, ואם לשפוט לפי התמונות, כנראה ג'ון פשוט לא רצה אפילו להטריח את ריצ', דייב וטיקו לאולפן, לא כל עוד הוא יכול לשבת שם, להעביר פלייבק של הנגינה ופשוט לשיר. אה, זה חידוש מרענן, ג'ון באמת שר את השיר כשהם צילמו את הקליפ, בדיוק כמו שהוא עשה כשצולם MAM, רק שהפעם קל מאוד להבחין בהבדל, שלא ברור אם הוא טוב או רע. השחור לבן- רעיון מעולה לדעתי, רק חבל שהשחור לבן לא מצליח לכסות חוסר מוחלט בעשייה בקליפ, אנחנו לא רואים כלום, רק את ג'ון, עשרים פעם, את ריצ' מאחורה, עשרים פעם, את ריצ' מקדימה, שלוש פעמים... בעצם, הקליפ היה כל כך חסר משמעות שאני פשוט חיכיתי שמשהו יקרה, כל דבר, באלוהים- איפה הנגנים המוכשרים שלי שעומדים מאחוריי ג'ון?? לא היה כל כך נורא, זה נשמע זוועה, כאילו חיכיתי שהקליפ ייגמר, אבל זה לא היה ככה, יחסית ל TILL זה אפילו הצלחה גדולה, אבל לא הייתי רוצה להשוות את זה לקליפ שבו רואים גבר ואישה מתמזמזים באמצע רחובות ניו יורק- ואמרו כבר לפניי שאף אחד חוץ מג'ון (וגם זה רק בתיאוריה, יש אנשים שיכחישו את זה) לא שווה בלהקה הזאת, ראיתם איך ריצ'י השמין אחרי HAND? הוא היה הורס את כל הסקסיות של ליאן רימס!! אתם יודעים שחיכיתי וחשבתי שהקליפ הבא יהיה We got it, אתם יודעים שחיכיתי לראות את האנשים האהובים עליי שוב צוחקים, עושים שטויות על הבמה, שוב מראים את הצד השמח שלהם, ולא אכפת לי שריצ'י מזייף את זה, לא אכפת לי שהוא שבור מבפנים, אני רוצה שהוא יצחק בשבילם, שהוא יראה להם שהוא גם קיים, לא, זה לא רק ג'ון בון ג'ובי, זה גם טיקו טורס, זה גם דייוויד בריאן, זה גם ריצ'י סמבורה, ובעצם, לשיר קוראים Whole lot of leaving, כנראה שהרבה אנשים מהלהקה הזאת עזבו את המסך ואמרו לג'ון "תשיר אתה, אנחנו הולכים להתאבל על אובדן הת'ר לוקליר הבא", וכך ננציח לעולם את השבר של ריצ'י סמבורה. תודה חברים, עודדתם את רוחי, אני מרגישה עכשיו הרבה יותר טוב.... אני אעביר לVH1 ואראה את HAND -כשכולם עוברים מול המעריצים ושומעים רק את צעקות ה"ג'ון", ריצ'י עסוק מידי- הוא עוזב עוד מכון גמילה.

Black Balloon

New member
מאכזב ../images/Emo10.gif

קודם כל, השיר עצמו לא משהו, לא בין הטובים. חבל. האמת שבכלל לא אהבתי את האלבום האחרון, שיפסיקו לעשות קאנטרי! שנית כל, הקליפ לא מתאים לשיר ולקצב שלו. והכי חשוב- למה מראים רק את ג'ון!? אין פלא למה חושבים שבון ג'ובי זה זמר ולא להקה. זה נהיה מרגיז ומציק בעין. אני רוצה שיחזרו לרוק
ושבקליפים שלהם יראו כל מיני אנשים, ושיראו אותם שרים ומנגנים
אני מקווה שזו רק נפילה קטנה והסינגל הבא יהיה WGIGO

We Never Close

New member
מאכזב מאכזב מאכזב מאכזב מאכזב מאכזב מאכזב

מאכזב. הקליפ סבבה, אבל ג'ון לגמרי בטוח שהוא עדיין בקריירת סולו.הלו, בון ג'ובי זו להקה. וברצינות, אני תוהה אם זה לא מפריע לריצ'י, לדייב ולטיקו. אם הייתי במקומם זה בטח היה מפריע לי והייתי עושה עם זה משהו.

LIRONSH100

New member
הקליפ הזה גורם לאנשים להפוך לדיכאונים!

אוקיי, אז אני רוצה להבין 7800 fahrnheit היה אלבום מאוד דיכאוני, אבל הוא היה ממש יפה.. (יחסית..) האלבום הזה, פשוט עוד הפעם, אתם לא בתקופה טובה, אז לא למדתם כבר כשאתם בתקופת דיכאון לא לעשות משהו כזה?????\ כאלו, אני באמת אוהבת כמה שירים מLH וגם מ7800 אבל עדין, אם היה איזה שיר שפחות התחברתי עליו זה היה Whole lot of leaving ודווקא ממנו אתן עושים קליפ? אוקיי, אז לגבי הקליפ עצמו.. הוא דיכאוני כזה.. השחור לבן עוד יותר גורם לדיכאון וזה בהחלט לא ה"בון ג'ובי" שאני מכירה ואוהבת, אז נכון, רובכם עכשיו נמצאים בתקופה רעה. אבל היי, זה יעבור! זה חייב לעבור, ואם אתם בכל זאת מרגישים שרע לכם, יש איזה להקה מדהימה שאני מאוד ממליצה עליה, להקה שרק שתי אלבומים שלה לא נגועים באופטימיות. אני חושבת שאתם אולי שמעתם עליהם, קוראים להם, בון ג'ובי. וכן, זו להקה, למרות שלפעמים הסולן שלהם חושב אחרת, וכן הסולן לא אשם שהוא נולד עם שם של להקה.. בקשר לקליפ, ג'ון, צעקנו עלייך למה רק אתה הופעת מהלהקה בקליפ הקודם.. הפעם הבאת שינוי, אבל עדין, ג'ון, אתה בלהקה, ולא בקרירת סולו. וכן יש המון תמונות של ריצ'י, אבל איפה הימים של KTF? וניו ג'רזי, וסליפארי וכן, גם בHAND היו קליפים מעולים, למה? כי כל הלהקה היו שם, וכן, השירים היו אופטימים, רועשים, מלויוום בצרחות שלך, וכן, בעלי צבע! כאלה שהיינו יכולים להזדעזע מהצבע של הבגדים של ריצ'י ודייב... ולא, השחור לבן, זה לא מה שיגרום לקמטים שלך להאלם.. להפך רק יחשבו שאתה יותר זקן ממה שאתה באמת (והרי אמרנו כבר- אף אחד מהלהקה הזו לעולם לא יהיה זקן, רק בוגר יותר. חוץ מזה, אני חייבת להודות, לקח לי הרבה זמן לחשוב על מה להגיד כאן, כי נוגה לקחה את מה שחשבתי בדיוק, בלי שאני יגיד לה וכתבה את זה כבר (וזה לא פייר כי אני נתנתי לה את הקישור..) סתם, נוג כבר אמרתי לך, את כתבת את זה בצורה שאני בחיים לא הייתי מצליחה להוציא... מקווה שהקליפ הבא יהיה שמח,צבועני, ועם כל הלהקה, ולא רק ג'ון, ותמונות של ריצ'י, שכול הלהקה תהיה שותפה מלאה לקליפ. (ועוד תקוווה קטנה שהשיר יהיה We Got It)

LIRONSH100

New member
../images/Emo207.gif אני חיבת משהו מעודד בשרשור הזה!

אז ככה- קודם כל, נכנסתי כרגע להייד פארק והם הזיכרו לי, הלהקה פירסמה שהם חיפשו נשים יפות לקליפ, מה שאומר יהיה עוד אחד.. דבר שני, מצעתי אתר אינטרנט של תמונות של המשפחה של ג'ון.. קצת התחלתי לחפש שם ו.. טוב זה צולם מתישהו במהלך השנה.. אבל.. אין ספק ממי הוא לקח את העיניים!! (כן, איזה כייף)) דבר שני, ג'וני, כשאתה הולך למכון, קח איתך את ג'סי.. לפי התמונה הוא קצת צריך... (אחרת הוא יהפוך להיות הבון ג'ובי הראשון שהיה באיזה שהוא תקופה בחיו לשמנמן, בעצם הוא כבר עכשיו שמנמן.. - איפה סטפ שתירד עליו קצת???)

inbal287

New member
וואו, התגובות שלכן ממש מפחידות אותי!

אני לא בטוחה שבא לי לראות את הקליפ!

טוב אני חייבת להגיד שאני בהלם מכן בנות!!

הקליפ פשוט מגניב לאללה והשיר הוא מאחד הטובים באלבום...יש לי את האלבום..ונכון שהאלבום עצמו הוא לא מהטובים שלהם אני יותר אהבתי את these days הכי הרבה מכל האלבומים שלהם...ו- have a nice day היה מעולה פשוט...אבל האלבום הזה יש בו כמה שירים שממש אהבתי וכמה שלא ממש אהבתי אבל השיר הזה הוא בין המועדפים עליי באלבום כי המילים כל כך יפות... והקליפ מהמם!!! אני חולה על הקליפים שלהם שמראים רק את ג'וני המדהימוני!! 15 שנה של הערצה בלתי פוסקת לבן אדם הכי מדהים בעולם!!! מאוד נהנתי לראות את הקליפ...ועליי לציין שהוא נראה שם בדיוק אבל בדיוק כמו שהוא היה נראה בדסטניישן אניוואר ומה שמפליא אותי מאוד בעובדה הזאת זה שדסטניישן יצא ב-97!!! חלפו 11 שנים מאז והמדהימוני הזה לא השתנה בכלל!!!! מ-ה-מ-ם!!! אני מאוד נהניתי..בכל זאת 15 שנה של הערצה לא הולכות ברגל..ובקשר לכל אלו שאומרים שהם מעדיפים את שירי הרוק שלהם..יש לי רק דבר אחד להגיד שירי הרוק שלהם היו מתאימים להם כשהם היו בשנות ה-20 וה-30 לחייהם אבל עכשיו כשכולם מתקרבים להם לשנות ה-50 לחייהם זה קצת מגוחך.. חוץ מזה הם חייבים לשנות מידי פעם את הסגנון אם הם היו עושים כל הזמן אותו הדבר המעריצים שלהם ממזמן היו משתעממים ונוטשים אותם במהלך השנים לדעתי הגיוון הזה בסגנונות עושה ללהקה רק טוב..אני חייבת להגיד שבמהלך 15 שנות ההערצה שלי אליהם מאוד נהנתי לשמוע את הגיוון הזה בכל אלבום ואלבום זה פשוט הוסיף יותר עניין וגרם לי לאהוב אותם יותר בידיעה שהם יכולים לעשות מגוון רחב יותר של סגנונות ולמעריצים אף פעם לא ימאס לשמוע אותם להפך זה רק יוסיף... אז תחשבו על זה... מעריצת בון ג'ובי לנצח!!! אוהבת אילנית

LIRONSH100

New member
אילנוש..

בתור אחת שאוהבת את ג'ון, כן, זה באמת כייף ליראות אותו... אבל... אני למרות שכולן יכולות להעיד עד כמה שאני אוהבת את ג'ון (ואת יודעת את זה..) אני גם חושבת שכל הלהקה הייתה צריכה להיות בקליפ הזה. אולי בתהליך ההתבגרות שלו הוא שכח שהוא בלהקה וןלא בקרירת סולו, אבל לצערי מישהו צריך להזכיר לו את זה. ואני מקווה מאוד שזה לא יוביל לפחירוק של הלהקה האגו שמתנפח עם השנים לג'ון וכן בזמן האחרון באממת אפשר להרגיש שג'ון אומר "אני יסדתי את הלהקה, אני הזמר, אני הכותב, אני המלחים, אני.." (נוג תביאי את המשפט המלא..) אבל אני מקווה שהוא יחזור להיות הג'וני המתוק והמקסים שלי.. (וכן שלי- לא שלך בת אל, או שלך אילנוש..) אוהבת המון... שלך, אחותך התאומה בנפש..

לירוני...

ג'וני היה שלי ממזמן..במשך המון שנים...היום הוא עדיין שלי..אבל היום יש לי "בעל" אחר...אבל ג'וני תמיד ישאר בליבי...

רגע... יכול להיות שאני טועה אבל...

לקליפ יש במאי ומפיק ויכול ליהיות שהסיבה ששאר הלהקה לא היתה בקליפ זה אולי ככיהיו להם מחויבויות אחרות שלא איפשרו להם ליהיות בצילומים אוו לא יודעת אבל לא ניראה לי שלג'ון מתנפח האגו כמו שזה ניראה ואפשר ליראות את זה בהופעות ואני מקווה שבשאר הקליפים זה ישתנה..

nogao10

New member
קשה להאמין

צילומי קליפ כזה נקבעים חודשים מראש, אף אחד לא מצלצל יומיים לפני ונזכר ואם לג'ון היה זמן- והוא אחד מהעסוקים, קשה להאמין שלשאר לא היה. אני לא אומרת שלג'ון התנפח האגו, אבל כנראה שבסקיצות הראשונות של הקליפ הם כללו רק את ג'ון, כי מצלמים קליפ כשקודם יש רעיון- כנראה הרעיון היה לא לכלול את חברינו.... ונגיד נגיד נגיד שהיו לחברינו היקרים התחייבויות קודמות, 3 קליפים כמעט ברצף- זה לא נראה קצת מוזר? עד עכשיו בכל קליפ היה גם מקום נכבד לריצ, דייבי וטיקו, ופתאום זה השתנה! האמת היא שאת MAM אהבתי- יש סיפור ועניין, ואת הקליפ הזה...זה לא בגלל שאין שם את שאר הלהקה (בכל אופן, לא רק), זה הרבה בגלל שהקליפ לא מעניין.... וזה לא אומר שצריכים התרחשות- ראיתם פעם את הקליפ של Good guys? אין שם שום דבר שקורה, אבל נחמד לצפות.... האמת היא שהרעיון שלשאר לא היה זמן די מגוחך- זוכרים בReal life שדייבי שבר את היד? אתם זוכרים איך פתרו את זה? רמז- בכל זאת היה קצת דייבי! אז אני לא יודעת......

למעלה