הקליפ החדש EIGHT EASY STEPS

kyliefan18

New member
הקליפ החדש EIGHT EASY STEPS

http://www.maverick.com/alanis/media.htm יש אנשים שכבר ראו אותו אבל הלינקים לא עובדים לי!

ערן1987

New member
תודה!!

קליפ שווה ביותר!! לא בדיוק מה שאמרו לפני כמה ימים אבל דומה.. לפעמים הקטע של השפתיים טוב ולפעמים גרוע אהבתי את הקטע עם התינוק
אחלה קליפ!

לא התלהבתי...

תבינו - לא אני אמרתי איך נראה הקליפ.. אני בסה"כ תירגמתי משהו שמישהו אחר ראה... אני לא משהו התלהבתי מהקליפ... אלאניס נראת בו טוב בהתחלה... חבל שהיא לא מראה את זה יותר בקליפ.. ההפקה לא נראת לי כל כך יקרה ומושקעת כמו שתיארו אותה... חוצמזה הרעיון שאמרו עם הגברים באולם יכל להיות הרבה יותרטוב

ערן1987

New member
לא אמרתי שזה אתה,לא אמרתי שהתלהבת

אמרתי שהזכירו את זה ושזה לא דומה,זה הכל

kyliefan18

New member
קליפ נוראי!!!!!!!!!!!!!!!

אוי בוי......היא רק מתדרדרת עם הקליפים האלה.

symptoms

New member
../images/Emo15.gifאמממממ../images/Emo18.gif../images/Emo59.gif

קליפ נחמד, אבל ממש לא מושקע, זה כמו הפרקים האלה בסדרות שנגמרים להם הרעיונות אז הם עושים פלאשבקים. שום השקעה, שום דבר, רק קטעי וידאו מחוברים, אז כן, יש שם את התקופה הקנדית של אלאניס וזה נחמד שהיא לא מתפדחת להראות את התמונות האלה, אבל עדיין. היה לזה המון פוטנציאל וחבל
רעות

Rוית

New member
kyliefan18 , הייתי צריכה למחוק

את הלינק הלא חוקי להורדה. הלינק דרך מאווריק הוא חוקי שכן הוא לא נותן להוריד אלה רק לצפות (בקושי).. בכל מקרה, אלו חוקי תפוז, התנצלותי הכנה. מי שלא הספיק לתפוס את הלינק שישלח מצידי אפילו לי מסר ואני אמסור את הלינק..

Rוית

New member
ברור שתודה!!!!!

תאמיני לי שמצידי הייתי משאירה את זה שם, זה חוקי תפוז שאוסרים עלי!!! המון המון המון תודה

Rוית

New member
אלוהים הקליפ הזה גדול!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

אז נכון, רואים קטעים מוידיואים שלה, ונכון, אין לה זמן מסך מיוחד משהו (למרות שמה שכן יש, היא נראת טוב!), ונכון, אמנים לרוב עושים את זה שכבר אין להם רעיונות לקליפים א-ב-ל (וכמו שאומרים, It's a BIG but!) הקליפ פשוט גאוני! קודם כל תחשבו על הרעיון של השיר, שמישהו שיש לו נסיון חיים ולא סתם הוא אומר שהוא יכול ללמד אותנו דבר או שנים ותסנכרנו את זה עם כל הקטעים של הקליפים הישנים של אלאניס ותראו שזה מתאים בצורה מצויינת! תחשבו על ההצצה לעבר של אלאניס שאתם מקבלים פה, ותחשבו על כמה הומור עצמי יש פה!!!! (כמו שידוע שלאלאניס יש) איזה אמן היום, כשהגיע לאן שהוא הגיע, יסכים להראות קליפים מתקופות האיטיז שלו?! עם השיער והבגדים והכל?! אני פשוט ראיתי את זה ונקרעתי מצחוק!!! אז נכון, זה לא הקליפ הכי מושקע בעולם (בילו יותר זמן בחדר עריכה מאשר בסט צילום), ונכון לא תמיד יש התאמה עם השפתיים (הקטע של התינוק שרק נולד זוועתי משהו אבל קורע!) אבל זה עוד קליפ של אלאניס שיצא לשוק ומי שלא מכיר את העבר שלה ויראה את זה אולי טיפה יותר יתעניין.... לסיכום, אני אישית מאוד אהבתי

gggrrr

New member
בתור קולנוען מתחיל

הקליפ כן מושקע אולי לא עם ביג באדג'ט אבל רק תדעו שהקטע של העריכה הוא דבר מתיש לעשות כל ההדבקת שפתיים ושזה עוד ייצא בסינק קליפ מדהים

ערן1987

New member
מצחיק אותי,"קולנוען מתחיל"

שזה לא יישמע שאני יורד עליך,באמת! שתי המילים האלה ביחד מצחיקות אותי(מקווה שזה ברור) בכל מקרה,העריכה באמת מושקעת.. זה בטח היה מעצבן גם לצלם את אלאניס ככה מכל הזוויות השונות האלה

gggrrr

New member
זה לא מצחיק

זה מה שאני אני שמח ששיעשעתי אותך בכל אופן

OrdinaryDay

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אני חושבת שהיא הגיע לרמה חדשה שהיא איכסה. אני אפילו מעדיפה את הקליפ של OIT! דבר ראשון, מה זה הטמטום הזה בלהאחז בזמנים שעברו? יופי, אלאניס, זה שפעם עוד היית משהו, לא אומר שאם תכניסי את כל הקליפים שעשית לקליפ אחד עם שיר שאין בו איפלו קשר למה שרואים, זה מה שיביא לך את ההצלחה! אנשים לא רוצים לראות משהו ישן! רוצים משהו חדש, משהו מרענן! וכל הקטע הזה עם דיבוב השפתיים שתקעת שם, זה נראה כמו עבודה של ילדים מתחילת דרכם במגמת תקשורת! אפילו רק לראות אותה שם, מופיעה עם הלהקה כמו שרואים בהתחלה, היה הרבה, אבל הרבה יותר טוב! אנחנו רוצים לראות את ה"את החדשה" ולא את הקודמת. תני לנו להתרגל לאלניס בת השלושים עם השיער הקצר!! לא אהבתי, ואני מקווה שבקליפים הבאים (אם יהיו עוד) הוא תחזור לפשטנות ותעזוב את הספאשל אפקטס שהורסים את המיוחדות שלה.

אני חושב שהרבה מכם פשוט לא מבינים

את המשמעות של השיר 8 easy steps. אחרת אני לא מבין איך אתם זורקים משפטים כמו "הקליפ לא קשור לשיר". 8es מדבר על כול מיני אירועים\מצבים שאלאניס עברה במהלך החיים שלה ובמיוחד בקריירה שלה ובגלל זה יש את החזרה אחורה ולהכריז שקריירה של אלאניס מתה??? זה ממש מוגזם!

למעלה