הקליפ החדש Eight easy step

מושיק20

New member
הקליפ החדש Eight easy step../images/Emo124.gif

שלום לכולם אני חדש כאן
ומעריך מאוד את המוזיקה של אלאניס
אתמול יצא לי לראשונה לראות את הקליפ החדש שלה בVH1 בתכנית "אז והיום". בהתחלה רואים את אלאניס בחדר סגור מנגנת עם הלהקה, חשבתי לעצמי "עוד קליפ מעצבן ובהופעה". אחרי זה התחיל הקליפ לרוץ והתחילו לראות כל מיני קטעים מקליפים ישנים של אלאניס. לדוגמא: thnk u מראים אותה שרה מתוך הלוקשיין הישן את המילים של השיר החדש
או בIronic מראים אותה נוסעת במכונית ושרה את השיר החדש
פשוט קליפ גאוני
האמת שאלאניס הפתיעה אותי בענק
למרות שהאלבום החדש נכשל טואטלית
אלאניס ממשיכה לנסות את מזלה. למרות שלדעתי הכישלון שלה נובע מיחסי ציבור גרועים
אין ספק שגם חוסר ההשקעה באלבום החדש די בולטת. איך יתכן שלא משדרים את הקליפים שלה יותר בMTV
זה מוכיח שמשהו בתיפקוד של יחצ"ניה לא מתפקד וחבל

Ivy Riddle

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

כן היא מדהימה ולא יצא לי לראות את הקליפ עדיין

j u n k

New member
נכון....

כן הגורמים שציינת הנ"ל תורמים לכשלון המסחרי שלה (ועם כזה אלבום אני גם לא מתפלאת...). אבל ללא ספק קליפ מגניב ביותר. ברוך הבא לפורמנו הקטן.

BaBa LiVe

New member
ברוך הבא. תעזבו את האלבום! זאת היא

אשמה! יש לה את כל האשמה שבעולם, אני נחשפתי לכמעט כל החומרים שלה מ98-00 שיש באינטרנט, וזה פשוט עצוב מה שקורה לה עכשיו... האלבום, סבבה ביותר, שתחליף כבר את מבריק! ושתחליט מה נסגר עם היא עצמה....שני אנשים שונים בכולה שלוש שנים....עכשיו זה כבר 4! אבל עצוב... ברוך הבא!

Rוית

New member
ברוך הבא

גם אני חושבת שהקליפ הזה גאוני.. וגם אני מסכימה, היחצנות של האלבום לא טובה למרות שלדעתי האלבום טוב... וזה שMTV לא משדרים אותה כבר.. WELL אני כבר לא יודעת אם זה קשור ליחצנות שלה או לא..

smgfan

New member
ברוך הבא! ../images/Emo9.gif ןגם אני ראיתי את

הקליפ החדש אתמול ב-than & now! ב-vh1 שיר לא רע בכלל!!
והקליפ ממש מפתיע! איך הם עשו את זה שהיא תשיר את השיר החדש בקטעים ישנים?? בפעם היה Head Over Feet ובהיום כמובן Eight Easy Steps ויותר מאוחר באותו יום ראיתי את Everything. למה אומרים שלא משדרים אותה?

למעלה