אבל הוא קצת... לא משעמם אבל הוא לא ממש מתאים לשיר (אני לא יודעת איך להגדיר את זה, מקווה שהנתם למה התכוונתי) לפי דעתי הכי יפה זה הקליפ הפיני, אחר כך זה, ואחר כך הגרמני (בMTV) אבל בעיקרון כולם בסדר!!
ואני לא מדברת על זה שכל קטע מתקשר למילים שלו, אלא בכלליות כאילו מה קשורה האישה הזאת?... יכול להיות שלא הבנתי את הקשר... וחוץ מזה הראשון גם ממש ממש מתקשר!!! (נכון שהוא אמור להתקשר גם לסרט אבל גם לשיר הוא מתקשר)... והשני... לא יודעת מה להגיד על השני...
אבל זה קצת מוזר, כאילו הם שידרו כבר איזה 1000 פעמים את הגירסא השניה, אז עכשיו פתאום הם החליפו?... וחוץ מזה גם ככה הם שמים את ITS פעם בשבוע בערך... אני אבדוק מחר ב- 10:45... (יש להם נטייות לשים את אותם קליפים באותן שעות...)
מיכולת המשחק שלהם כל פעם מחדש.. ואל תשכחי שהם לא יודעים לרקוד פלמנקו כמו ג'ניפר לופז
זה קליפ של רוק/פופ שורץ גיטרות כך שהם לא יכולים להביא רקדניות בטן לקליפים שלהם. לפחות אני מקווה שהקליפ ימצא חן בעיניהם בדיוק כמו שהוא מצא חן בעיני MTV! כי בד"כ MTV לא מתלהבים לשדר קליפ שני של אותו שיר ועובדה ששבוע אחרי שהקליפ צולם כבר החלו לשדר אותו!
בכל מקרה, הקליפ נורא יפה. במיוחד כשהם "נוגעים" אחד בשני דרך המראה ואז הוא מושך אותה. קטע ממש יפה. אבל קצת הרס לי הסוף. הם ניסו להראות שזה כאילו ממזמן עם האפקט הזה, ויצא להם כזה סרט ישראלי ישן, או סרט טורקי. WHATEVER. קיצר- לא יצא טוב