הקליפ החדש של In the shadows

TheRasmus

New member
הקליפ החדש של In the shadows

לכבוד יציאת הסינגל בקרוב בארה"ב, בריטניה ויפן הם צילמו קליפ שלישי במספר. מי שמעוניין לצפות בקליפ שייכנס לכאן איזה קליפ מרגש..

TheRasmus

New member
גם לדעתך הוא הכי יפה מבין ה3?

לדעתי ה2 האחרים היו מיותרים. זה הקליפ שהכי מתקשר לשיר..

Rasmus Girl

New member
קליפ ממש יפה!!

אבל הוא קצת... לא משעמם אבל הוא לא ממש מתאים לשיר (אני לא יודעת איך להגדיר את זה, מקווה שהנתם למה התכוונתי) לפי דעתי הכי יפה זה הקליפ הפיני, אחר כך זה, ואחר כך הגרמני (בMTV) אבל בעיקרון כולם בסדר!!

TheRasmus

New member
מה???????

בדיוק ההיפך! זה הקליפ שהכי מתקשר לשיר! ממש מתאר אותו!! תקשיבי למילים בכל קטע בקליפ ותראי שזה ממש ממש מתקשר..

Rasmus Girl

New member
לך זה אולי מתקשר...

ואני לא מדברת על זה שכל קטע מתקשר למילים שלו, אלא בכלליות כאילו מה קשורה האישה הזאת?... יכול להיות שלא הבנתי את הקשר... וחוץ מזה הראשון גם ממש ממש מתקשר!!! (נכון שהוא אמור להתקשר גם לסרט אבל גם לשיר הוא מתקשר)... והשני... לא יודעת מה להגיד על השני...

TheRasmus

New member
שמעי..

ראית מה פירוש Dead Letter בעטיפת האלבום? נסי עכשיו לקשר..

Rasmus Girl

New member
ברור שקראתי!!! איזה 100 פעמים...../images/Emo3.gif

אבל אפשר לקשר את זה להרבה דברים... משום מה אצלם הכל מתקשר להכל... אבל לי הגירסא הפינית יותר מתקשרת לשיר... ועוד משהו- מישהו ראה את הקליפ החדש בMTV???

m L m

New member
אני מכירה רק קליפ אחד של זה ../images/Emo12.gif

מה שמשדרים בMTV. איזה עוד קליפ יש לשיר??? בהחלט שיר יפה

TheRasmus

New member
המממ

חבר שלי אמר לי ששידרו את הקליפ החדש בMTV היום ב10:45 בבוקר. כנראה שמעכשיו יתחילו לשדר את הגרסה הזאת באופן קבוע

Rasmus Girl

New member
כן... גם לי אמרו...

אבל זה קצת מוזר, כאילו הם שידרו כבר איזה 1000 פעמים את הגירסא השניה, אז עכשיו פתאום הם החליפו?... וחוץ מזה גם ככה הם שמים את ITS פעם בשבוע בערך... אני אבדוק מחר ב- 10:45... (יש להם נטייות לשים את אותם קליפים באותן שעות...)

TheRasmus

New member
המממ ככה זה כשהם לא מרוצים..

מיכולת המשחק שלהם כל פעם מחדש.. ואל תשכחי שהם לא יודעים לרקוד פלמנקו כמו ג'ניפר לופז
זה קליפ של רוק/פופ שורץ גיטרות כך שהם לא יכולים להביא רקדניות בטן לקליפים שלהם. לפחות אני מקווה שהקליפ ימצא חן בעיניהם בדיוק כמו שהוא מצא חן בעיני MTV! כי בד"כ MTV לא מתלהבים לשדר קליפ שני של אותו שיר ועובדה ששבוע אחרי שהקליפ צולם כבר החלו לשדר אותו!

מי צריך רקדניות?

הפ עושים רוק? שפשוט יופיעו זהו.. לא צריך משחק.. אני לא הבנתי מה היתה הבעיה בקליפ על הציפורים וזה(היחיד שאני מכירה)

flowers girl

New member
וואו איזה קליפ יפהההה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

והסולן כזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
בכל מקרה, הקליפ נורא יפה. במיוחד כשהם "נוגעים" אחד בשני דרך המראה ואז הוא מושך אותה. קטע ממש יפה. אבל קצת הרס לי הסוף. הם ניסו להראות שזה כאילו ממזמן עם האפקט הזה, ויצא להם כזה סרט ישראלי ישן, או סרט טורקי. WHATEVER. קיצר- לא יצא טוב

למעלה