הקליפ החדש של השבק

ToMa7

New member
איזה קליפ איזה כיף לדעת כמה דברים:

שבכל ההופעות הייתי=] כולן מצולמות ואו שאני הוזה או שאני מופיע שם אני יבדוק זאת שוב:)

l i s H A

New member
אז ככה..

5 דקות -2 שניות אני יושבת עם צמרמורת אדירה. השיר הזה רואה כלכך הרבה מעבר לכל מה שיש במדינה שלנו, בעולם שלנו. כמו שרק השבק יודעים לראות ולהגיד. קליפ מעולה, נהנתי.

רק שבק

New member
מממ..לא הפעם.

קליפ חדש לשב"ק ס' זה תמיד מרגש ומשמח. וכל המרבה הרי זה משובח. השיר: "כמו ציפור" הוא אחד האהובים עלי באלבום החדש, ואני מאוד מאוד נהנה ממנו בהופעות. עם זאת ואולי בגלל זאת, ציפיתי לקליפ מאוד מושקע, בעיקר בכיוון האנמיציה ולכן היה לי נורא מוזר לראות את הקליפ הזה. עזבו אנימציה, אחרי כל כך הרבה שנים ציפיתי למשהו מורכב יותר. לראות את החבר'ה מסתובבים ביפו? את זה הם עשו לפני 13 שנים ב"אמפריה"... לא הגיע הזמן לשלב צילומי אולפן עם תפאורה מושקעת? משהו קצת יותר מורכב? כי מה כבר היה לנו שם? 2:30 דקות של מירו ליד הבית, חמי לבד הולך ברוורס בשינקין, נימי מגיח באיזו חורבה ביפו, ולקראת ערב מוקי בבית קברות. דוד,פלומפ ופילון מופעים מעט מאוד כשהם הולכים שלושתם ביחד גם הם ברחובות ת"א. מה לומר לכם? את הקליפ הזה יכולים לצלם כל להקת ראפ מתחילה, הוא מאוד פשוט לצילום, יום צילום אחד וזהו. סליחה חברים, אני אוהב את הקליפ, אבל( ואני מקווה ש"רק שבק" לא ינזוף בי...) ציפיתי ליותר. נ.ב למען הגילוי הנאות, במסגרת לימודי האקדמיים, שנה ג' במסלול לתואר בקולנוע ולטלוויזיה, כשאני מתמחה ביצירה טלוויזיוניות ובתוכה בימוי מופעי בידור וקליפים, הצעתי ללהקה לביים את "אל תקראו לזה קאמבק" כשהסיפור מסגרת הוא שהלהקה משתלטת על בימת תיאטרון "הקאמרי" והופכת את התיאטרון להופעה של שב"ק ס' לכל דבר. הלהקה סירבה להצעה, למרות שהצעתי את כל הציוד, העריכה והצוות המקצועי ללא שום תמורה.

l i s H A

New member
על טעם ועל ריח אין להתווכח.

בזה נגמור את הדיון הזה. אני אהבתי אתה לא. אחלה. שיהיה בכיף.

רק שבק

New member
על זה אין ויכוח

וסתם כדרך אגב - אני מאוד אוהב לקרוא את התגובות שלך לישי, הן תמיד חיוביות ושמחות כאלו.

l i s H A

New member
חחחח מוזר לשמוע

מישהו אומר שהתגובות שלי חיוביות. שמחה שככה זה נראה, עדיף על כל דבר אחר

shaylev69

New member
רק רציתי להגיד ל "רק שבק" ש...

אני מסכים איתך לחלוטין גם אני הייתי מצפה ועדיין מצפה לראות קליפ אנימציה למשל אם הם יעשו כזה אחד ל:זמן לבלאגן" זה יהיה מנצח בטוח

l i s H A

New member
אני מסכימה שלזמן לבלאגן מתאים אנימציה

משהו של אייל B או משהו יכול להיות טוב אם כמו ציפור היה אנימציה אני חושבת שהייתי מתאכזבת.. ולפעם הבאה אם הם סתם מצלמים ברחוב שיצלמו כבר ביבנה

שבקי

New member
משהו ששכתי,אבל נזכרתי אחרי כמה ימים

"את הקליפ הזה יכולים לצלם כל להקת ראפ מתחילה, הוא מאוד פשוט לצילום, יום צילום אחד וזהו. " גם קליפים פשוטים יכולים להיות יפים. זה למשל הקליפ לשיר "ארוץ אליך" של שרון רוטר.צולם כניראה במצלמת אבטחה של חנות דיסקים.לוקיישן אחד. זוית צילום אחת. וזה קליפ לשיר מלך הכביש של שרון חזיז.קליפ לא פשוט אבל הוא צולם בטייק אחד,בלי קאטים,בלי עריכה,וואן שוט. והדבר ששכחתי ונזכרתי,הקליפ אמפרייה,צולם ביום אחד.בערך 8 לוקיישנים {לפי הזכרון} אז גם קליפים פשוטים של יום צילום אחד יכולים להיות יפים.

רק שבק

New member
הלוואי ויכולנו להשוות

מסכים איתך שגם קליפים פשוטים של יום צילום אחד יכולים להיות מעולים. הדוגמא של שרון רוטר היא דוגמה מצוינת, הדוגמא של שרון חזיז פחות טובה כי זה קליפ מאוד קשה לצילום, למרות שזה יום אחד. הקליפ של כמו ציפור הוא רק פשוט. הפשטות לא משרתת שום יופי. אמפריה היה קליפ טוב לזמנו, עברנו מאז עשור וחצי, לא ככה? מסכים עם התגובה של הפולני העצוב.

Funky Giraffe

New member
טרול חביב, יש לי 5 דברים לומר לך

סיכום של דבריך ששוב באו להרוס שרשור נחמד: 1. בלה 2. בלה 3. בלה 4. אתה קשקשן. 5. כששב"ק היו בגילך הם עשו הרבה יותר ממך, והצליחו בהתאם. האם הקריירה שלך בדרך לזה?

רק שבק

New member
וואי עידו, אני מבין שממש נפגעת ממני

קודם כל אני מתנצל באמת, כי ניכר שנפגעת וממש לא התכוונתי לפגוע בך. דבר שני - ממה שראיתי בכוכב אתה מאוד מוכשר, ובאופן אישי אני מאוד אוהב שילוב של כלי נשיפה (במיוחד חצוצרות), כך שיש לך כמה נקודות זכות באופן אוטומטי.

natan44

New member
אהבתי:))

קליפ פשוט לא מורכב מידי וכך הוא צריך להיות בשביל שיר פשוט וחודר כמו זה קליפ של אנימציה הייתי מצפה מ"זמאן לבלאגן" והרעיון של אור ישראל ל"אל תקראו לזה קאמבק" באמת נישמע ענק והוא גם מתאים לשיר לכל שיר יש את הקליפ שלו הקליפ הזה ממש חודר וממש טוב אבל עדיין יש לי בעיה אם זה שהוא מצולם בבית קברות זה מרגיש לי לא טוב כלכך חמי הוא פשוט קרועעע יש אחד שם בשנקין שמסתכל עליו כשהוא פורש ידיים במבט של "מה עובר על הבן אדם הזה???"

RJT

New member
אני אהבתי מאוד

אני לא חושב שהם סתם הולכים בתל אביב כמו שרק שבק אמר. אולי זה פשוט לצלם, אבל נראה לי שהרעיון של הקליפ זה שהם מראים את החיים בארץ ובניגוד לזה מראים את ההופעות של השבק, שזה כאילו "לעוף כמו ציפור, מעל לכל הבוץ".

למעלה