מממ..לא הפעם.
קליפ חדש לשב"ק ס' זה תמיד מרגש ומשמח. וכל המרבה הרי זה משובח. השיר: "כמו ציפור" הוא אחד האהובים עלי באלבום החדש, ואני מאוד מאוד נהנה ממנו בהופעות. עם זאת ואולי בגלל זאת, ציפיתי לקליפ מאוד מושקע, בעיקר בכיוון האנמיציה ולכן היה לי נורא מוזר לראות את הקליפ הזה. עזבו אנימציה, אחרי כל כך הרבה שנים ציפיתי למשהו מורכב יותר. לראות את החבר'ה מסתובבים ביפו? את זה הם עשו לפני 13 שנים ב"אמפריה"... לא הגיע הזמן לשלב צילומי אולפן עם תפאורה מושקעת? משהו קצת יותר מורכב? כי מה כבר היה לנו שם? 2:30 דקות של מירו ליד הבית, חמי לבד הולך ברוורס בשינקין, נימי מגיח באיזו חורבה ביפו, ולקראת ערב מוקי בבית קברות. דוד,פלומפ ופילון מופעים מעט מאוד כשהם הולכים שלושתם ביחד גם הם ברחובות ת"א. מה לומר לכם? את הקליפ הזה יכולים לצלם כל להקת ראפ מתחילה, הוא מאוד פשוט לצילום, יום צילום אחד וזהו. סליחה חברים, אני אוהב את הקליפ, אבל( ואני מקווה ש"רק שבק" לא ינזוף בי...) ציפיתי ליותר. נ.ב למען הגילוי הנאות, במסגרת לימודי האקדמיים, שנה ג' במסלול לתואר בקולנוע ולטלוויזיה, כשאני מתמחה ביצירה טלוויזיוניות ובתוכה בימוי מופעי בידור וקליפים, הצעתי ללהקה לביים את "אל תקראו לזה קאמבק" כשהסיפור מסגרת הוא שהלהקה משתלטת על בימת תיאטרון "הקאמרי" והופכת את התיאטרון להופעה של שב"ק ס' לכל דבר. הלהקה סירבה להצעה, למרות שהצעתי את כל הציוד, העריכה והצוות המקצועי ללא שום תמורה.