הקליפ החדש של ג'נט

שיר וקליפ מדהימים!

ג'נט מצליחה לכבוש מחדש את האמריקאים, אלבומה החדש [שלדעתי הוא הטוב ביותר שלה מזה זמן רב] נכנס למקום ה1. המבקרים משבחים אותו ללא הרף, במיוחד הרולינג סטונס [שקטלו באכזריות את אלבומיה הקודמים של ג'קסון]. Keith Harris of Rolling Stone wrote, "Janet Jackson has abandoned the plastic R&B of 2006's 20 Y.O. for a sexier brand of digitized megapop." ציון הרולינג סטונס - 3.5 מתוך 5. המגזין נתן 2 מתוך 5 לבת 20,ודמיטה[
]. All Music Guide gave 4 of 5 stars saying that "will feast upon the singer's lack of judiciousness when it comes to expressing her sexuality" and that [Jackson] "probably won't hit that late-'80s peak again, but that is no excuse to write her off." US Weekly gave 3 of 4 stars based on a positive review הסינגל ה1 Feedback שלדעתי הוא אחד השירים הטובים שנשמעו בסצינת הפופ-דאנס בתקופה האחרונה, עולה בHOT 100 ממקום 51 למקום 19 [הסינגל הכי מצליח של ג'נט מאז 2001]. הסינגל הנוכחי Rock with U מאד מיוחד שיר פופ-דאנס מעולה!השיר הזה יפהפה, סוחף וסקסי ויעשה רק טוב לג'נט! והקליפ אדיר[להבדיל מהקליפ החמוד של פידבאק].

dor307

New member
3.5 זה הכי גבוה שאלבום פופ יכול לקבל

בRS,מידי פעם הם נותנים 4 לאלבום רוק.

Born To Reign

New member
אתה בטוח?

Michael Jackson- HIStory ציון 4 Michael Jackson- Dangerous ציון 4 Michael Jackson- Bad ציון 4 Michael Jackson- Thriller ציון 4 Michael Jackson- Thriller 25 ציון 5 (מה קרה? אחרי 25 שנה מגיעה לו עוד נקודה?)

dor307

New member
חשבתי אם לציין על טריליר או לא

בעיקרון דיברתי על השנים האחרונות,ג'סטין,מדונה,בריטני וכו'... כולם קיבלו 3.5 כוכובים,לא היה אלבום פופ ש3-4 שנים שעבר את זה (אל תתפוס אותי במילה,יכול להיות שאחדים עברו) מגזין שלא היה נותן להוצאה המחודשת של טרילר 5 כוכבים היה נחשב כבדיחה,למרות שההוצאההמחודשת פחות טובה מהמקורי,זו פשוט היתה הזדמנות להלל אותו שוב.

Born To Reign

New member
לדעתי זה טעות לתת להוצאה מחודשת ציון שונה...

כאילו מה הקטע... הייתי מעריך אותם הרבה יותר אם היה להם את האומץ לתת שוב ציון 4... אבל הכי הייתי מעריך אם היה להם את השכל לתת את ה 5 כבר ב 82

Upgrade U

New member
רק עכשיו שמעתי אותו פעם ראשונה והוא פשוט

מדהים!! התאהבתי לגמרי. האמת ממש לא ציפיתי מג'נט לשיר סלואו-ג'ם-דאנסי כזה. עשה לי חשק מטורף לשמוע את האלבום החדש שלה.

Born To Reign

New member
קליפ ממש לא סתמי....

אני לא אוהב את השיר בגלל זה רק עכשיו הייתה לי סבלנות לקליפ חחחח אבל זה קליפ ממש חזק לדעתי, מהבחינה האמנותית שלו (תמיד רציתי להגיד את זה חעחעחע). שים לב למשחקי תאורה עם הפסים בקירות... אהבתי
ושים לב שכל הקליפ מצולם ב one shot!!! לא נראה לי שמישהו או מישהי עשו את זה לפני ג'נט... קליפ שלם בשוט אחד ואני מתאר לעצמי שלא כולם שמו לב לזה וזה מוכיח שזה גם לא כזה משעמם. הייתי אומר שזה אפילו מהפכני... אבל לא נראה לי שזה הטרילר הבא, ולא נראה לי שעוד מישהו ייקח כזה סיכוןXD

dor307

New member
../images/Emo27.gif

1 2 3 חוץ ממדונה,ג'אנט היא הזמרת שהכי תרמה לקליפים בסופו של דבר,אני משער שהיו לה כמה דברים מהפכנים בקריריה שלה מבחינת הקליפים

Born To Reign

New member
אם כבר מדונה....

מישהו מוכן להסביר לי מה מהפכני בLike a Prayer? בחיים לא הבנתי מה יש שם שלא היה קודםXD

Drowned World

New member
בוא נראה

אשה קתולית, שרה על ישו וגם עושה איתו אהבה אותו ישו גם כושי ממממ... מעניין איך לא חשבו על זה קודם !

Born To Reign

New member
נו אבל זה לא שזה משהו בעל השפעה על התעשייה...

זה כמו שיבוא לי עכשיו לצלם סרט שלם מנקודת מבט של פח אשפה.... זה יהיה משהו שלא עשו קודם... זה אולי יישבור מוסכמות... אבל זה ממש לא בגדר "מהפכה"...

dor307

New member
מה שאני חושב שזה שינה

שאומנים בסדר גודל הזה (LAP הגיעה אחרי אלבום האולפן המצליח ביותר של מדונה-טרו בלו) עושים קליפים כ"כ פוליטים ומביעים דעה אישית דרך הקליפים על נושאים רציניים כ"כ (לצאת נגד הכנסיה הקתולית והאמונה הקתולית)שזה שינה את החשיבה על הקליפים. זה מה שאני חושב ומסיק מהידע שלי על קליפים בשנות ה80 בשילוב עם היגיון.

Born To Reign

New member
BEAT IT נגד האלימות...../images/Emo13.gif

בקיצור... אני לא אבין אף פעם אבל בקטנה
תודה בכל מקרה על הניסיון להסביר חחחח

dor307

New member
חח בבקשה

ואגב אני מתחיל להבין שהדעה הקדומה שהיתה לי על מעירצי מייקל היתה סתם דעה קדומה... בכל מקרה תסכים שיש הבדל בקליפ נגד אלימות\בעד שלום עולמי\דובני איכפת לי..נגד קליפ שורפים בו צלבים (תחשוב על איך אתה מרגיש ששורפים דגל ישראל,זה אותו דבר)

Born To Reign

New member
יש בשריפת צלבים משהו שונה.... ברור חח

אבל נשרפו הרבה צלבים גם לפני הקליפ חחח... זה שהיא הביאה את זה לקליפים זה אולי שערורייתי או משהו אבל לא מעבר לדעתי... אני אגיד לך את דעתי על מדונה ואני מקווה שאבישי לא ייקפוץ עליי בגלל זה חח לדעתי היא לוקחת כל דבר טוב צעד אחת רחוק מידי ומגזימה. אין ספק שזה מה שהביא לה את ההצלחה, אבל זה מוריד המון מההערכה כלפיה אצל המון אנשים. * הרבה לפני מדונה הייתה מיניות במוזיקה ובהופעות, דיברו על סקס... מדונה הוציאה את זה מגבול הטעם הטוב לדעתי.... אם פעם התחרות בין הזמרות הייתה באיכויות הקול, המוזיקה וההופעות אז בגלל\בזכות (כל אחד ודעתו) מדונה התחרות הפכה ל"מי תתפשט יותר" * הרבה לפני מדונה שרו שירי מחאה... Say It Loud של ג'יימס בראון אחד השירים הענקיים. אבל גם את זה מדונה כנראה הוציאה מהגבול עם צלבים שרופיםXDXD בקיצור- דעתי האישית היא שלמדונה אין את האיכותי וזה גורם לה לחפש את השערורייתי.... וחבל. קיצר חפרתי מגילה כולה על צלבים שרופים חחח

Born To Reign

New member
ובקשר לדיעה הקדומה שהייתה לך../images/Emo3.gif

אתה לא תמצא בחיים ריב שמעריצי מייקל התחילו בו.... אם מישהו אומר את דעתו והיא לרעה המקסימום שתראה זה שאולי אומרים לו "אתה שיכור"... אבל בחיים לא נריב עם מישהו על הדיעה שלו. אבל אם מישהו בא בכוונה להקניט אותנו אז אנחנו זורמים איתו
כשמישהו מחפש לריב אנחנו אף פעם לא מאכזבים חחח קח דוגמא למשהו שבתור מעריץ של מייקל הייתי מגיב: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1380&msgid=113789030 אני מוכן להתערב איתך שהמסר של ההודעה הזאת היה עובר גם בלי השורה האחרונהXD מבחינתי כשמישהו אומר על מייקל דבר כזה והוא מודע לכך שמעריצים קוראים שלא יאשימו אותנו כשזה הופך לריב ענק
וכמובן שאתה יכול לקרוא לשורה הזאת גם כן "דיעה אישית"... ופה אנחנו מגיעים לרעיון שבנאדם נורמלי צריך גם לדעת להביע את דעתו בלי לירות 3 יריות באויר. כי מי שיורה 3 באויר נשים לו 3 בראש חעחעחע
אולי החזרתי לך חזרה את הדעה הקדומה בהודעה הזאת אבל רק רציתי לישר איתך קו חחח

Drowned World

New member
מה הבעיה?

הבאתי דעה כמו שאתה מביעה דעה על מדונה גם אני זכותי להביע דעה זאת האמת מאריה קארי גורמת לי לחלחלה ולבחילה כשאני רואה את הפרצוף שלה בא לי לבעוט בה בלי שום קשר למוזיקה שלה... זה הכל
קח את החיים באיזי אחי אלה סה"כ זמרות שלא שמות זין לא עליי ולא עלייך.

למעלה