הקליפ בלעדיך רציתי לדעת למי יש את הקליפ של מאיה בלעדיך? 10ronan@walla.co.il
S shmuel555 New member 26/5/06 #1 הקליפ בלעדיך רציתי לדעת למי יש את הקליפ של מאיה בלעדיך? [email protected]
N nitzangro2 New member 26/5/06 #3 ../images/Emo15.gifזה לא ברור..כי כל הזמן יש פירסום על זה ברדיו... אבל אמרו שהיא ביטלה את כל ההופעות שלה.. אזז..
../images/Emo15.gifזה לא ברור..כי כל הזמן יש פירסום על זה ברדיו... אבל אמרו שהיא ביטלה את כל ההופעות שלה.. אזז..
U urimz5 New member 26/5/06 #4 את זה אני יודע אהבלה כל מי שהיה בפורום לשניה בחודש האחרון יודע את זה ,כל הזמן מדברים על זה....למישו יש תשובה שלא מתחילה במילים נדמה לי?!?
את זה אני יודע אהבלה כל מי שהיה בפורום לשניה בחודש האחרון יודע את זה ,כל הזמן מדברים על זה....למישו יש תשובה שלא מתחילה במילים נדמה לי?!?
T the Girl of Love New member 26/5/06 #7 ../images/Emo214.gifאני מאמינה שאם הפירסומים ממשיכים ומזכירים אותה, אז כן. אני בכל אופן מתכוונת לנסות להגיע לשם, וכרגע 90 % שאני באה. עוד מישהו מהפורום מגיע?
../images/Emo214.gifאני מאמינה שאם הפירסומים ממשיכים ומזכירים אותה, אז כן. אני בכל אופן מתכוונת לנסות להגיע לשם, וכרגע 90 % שאני באה. עוד מישהו מהפורום מגיע?
T the Girl of Love New member 26/5/06 #6 ../images/Emo214.gifהנה הקליפ../images/Emo27.gif http://www.bolt.com/xbox390/video/932369?cn=STREAM_xbox390_video_large_PAGE1
../images/Emo214.gifהנה הקליפ../images/Emo27.gif http://www.bolt.com/xbox390/video/932369?cn=STREAM_xbox390_video_large_PAGE1
T the Girl of Love New member 27/5/06 #10 ../images/Emo214.gifזה במועדפים שלי ../images/Emo9.gif שתבין לאיזה מצב הגעתי
S SPARK3 New member 27/5/06 #11 ../images/Emo121.gif חחח תיראו@ איזה חברים פצצות יש לי!! פעם שעברה גנבו בשבילי תקטלוג של גו אנדר והפעם פוסטר של מאיה מחנות דיסקים לכבוד היומולדת בתו ריעני ברכה חחחח ... עד שנתנו להם שם שעות לא רצו הנבלות האלה... אבל בסוף יש!!
../images/Emo121.gif חחח תיראו@ איזה חברים פצצות יש לי!! פעם שעברה גנבו בשבילי תקטלוג של גו אנדר והפעם פוסטר של מאיה מחנות דיסקים לכבוד היומולדת בתו ריעני ברכה חחחח ... עד שנתנו להם שם שעות לא רצו הנבלות האלה... אבל בסוף יש!!
S SPARK3 New member 27/5/06 #13 ../images/Emo121.gif חחח חייבת לקלל!!! לא יכולה לשמוח בשבילי?!... טוב תאכלס גם אם היו מביאים לך לא הייתי שמח כלכ ך סתם חחח כפרה עליך
../images/Emo121.gif חחח חייבת לקלל!!! לא יכולה לשמוח בשבילי?!... טוב תאכלס גם אם היו מביאים לך לא הייתי שמח כלכ ך סתם חחח כפרה עליך
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 27/5/06 #14 עזבוו את אליאור והשטויות שלוו הפוסטר הזה כבר מחר בדרךך אליי חחחחחחח תודהההה!!!!!
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 27/5/06 #15 לפני כמה ימים מישהו אמר שיש לו את הפלייבק של רק אל תגיד לי למי יש את זה ??????
T the Girl of Love New member 28/5/06 #19 ../images/Emo214.gifהכל מקינאה../images/Emo9.gif, או שלא בכלל
S SHIRANF New member 27/5/06 #18 ../images/Emo108.gif גם לי יש אותו חחחחח ליטל אמרתי לך שאני מביאה לך אותו לא? חחחחחחחח אז למה את צריכה את של אליאור? סיון
../images/Emo108.gif גם לי יש אותו חחחחח ליטל אמרתי לך שאני מביאה לך אותו לא? חחחחחחחח אז למה את צריכה את של אליאור? סיון