הקליפ באתר הרשמי!!!

Broken record

New member
אווקי, ראיתי.

וואו. פשוט וואו. הקליפ מושקע ומיוחד ומאוד שונה מכל הקליפים הדוחים של היום. והשיר- פשוט מדהים. אני לא חושבת שהוא יהיה הכי יפה באלבום , אבל הוא פשוט נפלא. קליל כזה, מהנה. והעניין הוא שדארן ממש שר שם. הוא ממש אמיתי שם, כמו בהופעות. אי אפשר להשוות בין זה לבין משהו שהוא עשה בעבר (לא לבד ולא עם סבג'). כל השיר הזה זה הוא עצמו, כל כך שומעים שהוא אינדי עכשיו. תראו, זה שווה. נסיך הפופ שלנו חזר .

Lost Lullaby

New member
אוי, נכנסתי בהתחלה לאתר המלא כבר

הממ האמת נראה לי אני בדיוק ההפך ממך... אהבתי את הקול שלו, אבל הקליפ ממוחשב מדי בשבילי [או שהוא ממוחשב או שהוא רק אמיתי, לא יודעת, מה שבאמצע זה לא כוס התה שלי בדר"כ], והשיר יותר מדי קופצני[?] לא בטוחה שזו הבחירה הכי נכונה לסינגל ראשון [נראה לי שהשניים שראינו עד עכשיו כקליפ ממוחשב על ציפור מנייר היו שירים הרבה יותר טובים מזה:X] אבל... אולי אני עוד אתרגל אליו. לא יודעת. כרגע זה לא בשבילי

dotty

New member
מסכימה עם ליבי..

קשה לי להתרגל לזה, זה משהו חדש קצת לא מתאים לדארן. נראה לי שהוא מנסה להיות מישהו אחר או לחקות מישהו אחר. לפי מה שהבנתי מהקליפ זה שאנשים חולמים להיות במקום אחר יותר טוב מאיפה שהם נמצאים היום, או שהכוונה היא שהעולם שלנו ממוחשב ועובד לפי קצב מסוים ולאנשים נמאס מזה. יש גם שורה שדארן אומר "שהוא לא רוצה לרצות אף אחד" אז אולי בגלל זה הקליפ שונה מכל מה שהכרנו עד עכשיו. אבל אין מה להגיד הקול שלו...
מדהים!!! וגם חבל שהם לא מפרסמים את המילים לשירים במקביל. ואני מעדיפה את דארן בצבעים הטבעיים שלו מאשר כחול...
זאת דעתי

Broken record

New member
חח כחול ../images/Emo6.gif

ממש לא ציפיתי לתגובות האלה.. הקליפ הזה משקף כל כולו את דארן.. וזה גם שיר ממש אופטימי ושמח , ולדעתי רוב האלבום יהיה כזה.. וידענו שדארן כבר מאוד אלקטרוני , וזה כבר ממזמן לא הסגנון של סבג'.. אני מאוד אהבתי כי זה גם מתאים לשנות האלפיים אבל עדיין מריח ניינטיז. מקווה שתשנו את דעתכן

Broken record

New member
אולי את צריכה להתקין את התוכנה?

ובטח יעלו את הקליפ ליו טיוב עוד יומיים גג

anush91

New member
איך אני יכולה להתקין אותה?

לא רוצה לחכות יומיים

Broken record

New member
גם אני לא רוצה שתחכי יומיים חח ../images/Emo9.gif

מה רשום לך שם?? לא מופיע לך חלון או משהו שאומר שצריך להתקין את התוכנה "קוויק טיים"?? ואם רשום לך BUFFERING אז רק צריך לחכות איזה דקה וזה מופיע לבד שלחי פרינט סקרין

anush91

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אהבתי מאוד! הקליפ מגניב כזה! אמנם קצת ממוחשב מידי לטעמי, אבל הוא נחמד! השיר אופטימי וקליל, בהחלט שונה ממה שאנחנו רגילים אליו מהאלבום האחרון. נראה לי שבאלבום יהיה שילוב בין שירים "קודרים" יותר כמו WWHT ו SITL (ואני לא מתכוונת למילים, אלא לסאונד האלקטרוני הכבד יותר) לבין שירים כמ הסינגל הנ"ל- וזה מעולה! מקווה שהשיר יצליח ויגיע לרדיו בארץ! נ.ב- אם למישהי יש את השיר היא מוזמנת לשלוח מסר

Lost Lullaby

New member
טוב,

עכשיו שזה סתם ברקע אצלי ואני לא מתרכזת בקליפ- אני הרבה יותר אוהבת את השיר. נראה לי שהקליפ צבעוני ומצועצע מדי ולוקח את כל תשומת הלב מהשיר עצמו;[ חמוד השיר P:

McFreaKy

New member
../images/Emo45.gif לגמרי.

אני גם לא מבין מה הולך בו. השיר עצמו נחמד, פחות מן הקודמים, אבל עדיין נחמד. יש ליריקס?

Broken record

New member
מישהו שם לב שהוא כל הזמן צועד?!

רציני, בכל הקליפים שלו הוא עושה ג'וגינג
"The Hollywood black list"

שיר חמוד מאוד בסכ הכל.

לא הייתי אומרת יפה כי הקודמים היו יפים יותר אבל הוא קליט, ובהחלט נחמד והקול..

Savage Darkness

New member
תודה!

הקליפ נחמד... מצפייה אחת קשה לי לומר יותר מזה. די משעשע אולי... אבל לא באמת התחברתי. את השיר דווקא לא כל כך אהבתי יחסית לשני האחרים. הוא פשוט לא מפסיק עם ההליכות האלה בקליפים.. מה יהיה?!

למעלה