הקליפ "אחריה"

עדי 345

New member
הקליפ "אחריה"

(השיר מתוך "סימנים", 1994, למי שלא מכיר) ראיתי אותו פעם ראשונה כשהתחיל ערוץ 24 לפני כשנתיים, ומאז אני ב"כוננות" להקלטה אם יראו אותו שוב. היום, סוף סוף, בשעה 06:00 בבוקר ראו אותו (אבל דוקא בערוץ 2, היה שם רצף שירים עבריים). אחרי 2 שניות תפסתי מה קורה, וטסתי להקליט. בקיצור חסרות לי איזה 15 שניות מהקליפ. קליפ מקסים לדעתי, והשיר מעולה (לחן של גלי!!!) חבל שאין עוד קליפים שלה!!!

באמת חבל, גם הקליפ של "השיר שיביא

לך אהבה" מאד יפה. ראית את הקליפ של "לו הייתי"? חבל שבנדודי שירה לא מקרינים את הקליפים של "אסמרלדה", "קסמים", "עוד מעט" ועוד אוצרות שיש להם שם בארכיון רשות השידור.

עדי 345

New member
לא מכיר את הקליפים של

"לו הייתי", "קסמים" ו- "עוד מעט". אני מכיר את הקליפים של גלי עם חלב ודבש: "שיר לשירים", "גלגל ענק" הקליפ "נסיך החלומות", "השיר שיביא לך אהבה", ומהתקליט האחרון: "מטריות". הראו את הקליפ בתכנית "תוצרת הארץ" עם אילנה ברקוביץ' כש"חבק אותי לאט" יצא. קליפ חמוד מאוד, גלי שרה עם המון ילדים שמחזיקים מטריות בכל מיני צבעים (יש לי מוקלט, אבל אפילו אז הם הראו בערך דקה ולא את כל הקליפ....) לדעתי כדי לפצות את גלי על העלבון של הארוויזיון, בערוץ 1 צריכים לפחות "לשחרר" את כל הקליפים שלה לערוצים אחרים שיכולים להשתמש בחומר הזה, בניגוד אליהם!!!!!!

תוצרת הארץ זה לא עם טל גורדון?

נדודי שירה כל הזמן חוזר על עצמו. יש עוד המון דברים שהם יכולים לשדר אבל משום מה הם משדרים שוב ושוב את אותו מספר מצומצם של תכניות. שיתנו לנו להנות מההקלטות הישנות בהן גלי מופיעה, הרי בשביל זה אנחנו משלמים אגרה.

שרית7

New member
הקליפים הכי יפים שעשו לגלי אי פעם

במקום הראשון: איך לאהוב אות ך עם יזהר אשדות. במקום השני שני קליפים לשיר "סוף העונה" אחד מ"עד פופ" והשני מ"להיט בראש". אח"כ הקלים ל"אמצע שום מקום" ו"רק אתמול" מ"להיט בראש" אלה ממש קליפים יפהפיים. גם הקליפ ל"ביום שאחרי" מאוד יפה. וגם נכחתי בצילומים שלו. הייתי שם עם אסף (דרעי) מנהלה האישי של גלי אני הייתי חיילת והוא בדיוק לפני גיוס ואני סיפרתי סיפור שיש לי תור לחר"פ. היה כייף.

עדי 345

New member
גם את הקליפים האלה לא ראיתי:

"אמצע שום מקום", "רק אתמול", סוף העונה". בתקופה הזו הייתי בצבא (1986 עד 1990) וכל הקליפים האלה היו בזמן הזה. כנראה פספסתי פשוט הכל !!!

שרית7

New member
הקליפ של לו הייתי הוא הכי מוצלח ממש

אהבתי אותו. הקליפ של השיר שיביא לך אהבה הוא הכי עלוב לטעמי וממש לא קשור. לא הבנתי למה התכוון הבמאי שביים את הקליפ הזה.

שרית7

New member
הוא שודר המון בזמנו כשהאלבום יצא

בערוץ 2 הישן של פעם ובכבלים. יש לי את זה מוקלט

בערוץ 24 דווקא../images/Emo56.gif

משדרים רק את "השיר שיביא לך אהבה", "מה שאת אוהבת" ו"שמש אדומה". חבל שלא משדרים קליפים ישנים. אף פעם לא יצא לי לראות שם את הקליפ "אחריה"(נו בטח בשעות שהוא משודר
)

למעלה