הקליפרס לאן??

fatnoam

Active member
אני! אל תספור אותי!

אם אתה מסתכל על כולם ורואה ליצנים, המציאות היא כנראה שכולם מסתכלים עליך ורואים ליצן.

botend

New member
טוב, אז אני אענה לך ברצינות.

משפט כמו שאתה כתבת, שהם צריכים טרייד עליו כי אתה "לא מחזיק ממנו" - הוא זה שלא רציני, ומצריך פוסט ארוך ארוך כדי להצדיק כזה דבר.

גריפין סיים עכשיו פלייאוף מדהים, לא פחות, עם 25.5 נקודות, 12.7 ריבאונדים ו-6.1 אסיסטים. הוא רשם שלושה טריפל דאבלים, PER מצוין של 24.7, והמספרים שלו אפילו לא מראים את התמונה המלאה - כי מי שלא ראה את המשחקים, לא ראה איך PF מכדרר מצוין ומעביר את החצי בהרבה התקפות. לדעתי זה מצחיק לבקש עליו טרייד - כי לאור היכולות שלו בפלייאוף האחרון אני בכלל לא בטוח שיש PF אחד טוב ממנו בכל הליגה.

אז אשמח לראות את הפוסט המנומק שלך, למה בדיוק אתה לא מחזיק ממנו. אני בטוח שתוכל לכתוב אחד כזה שישאיר אותי ללא אופציה מלבד התנצלות על הילדותיות שלי וסטנדינג אוביישן לטיעונים שלך - כי הרמה שלך כל כך גבוהה ביחס לשאר הפורום שהרמה שלו בדיחה.

Ori L88

New member
אני מעביר את גריפין רק תמורת 2 שחקנים

אנטוני דיוויס וקוין דוראנט
אני אפילו לוקח את גריפין על קארי (אבל יש דיון.)
ולברון לא בתמונה כי הוא בן 30 וגריפין 26 מעדיף 8 שנים של גריפין על 4 של לברון.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
הייתי מעדיף לבנות קבוצה סביב קרי מאשר סביב גריפין

אבל אין ספק שהקליפרס יסכימו להעביר את גריפין תמורת שני השחקנים שציינת וזהו בערך.
סופרסטאר הוא מצרך יקר בליגה, סופרסטאר שנכנס לשיא הקריירה הוא מצרך יקר אפילו יותר.

fatnoam

Active member
הוא מזכיר לי מישהו מאזור

שפעם הלכנו כמה חברים והוא הציע ללכת דרך איזה קיצור, ואף אחד לא רצה להצטרף אליו כי הכל היה שם בוץ וחרא, אז הוא אמר לנו ״טוב אז תלכו לבד״ ונכנס בגפו לקיצור דרך הזה.

נצל"ש- קוואי מי?

תראו את היד הענקית של ג'אהיל אוקפור תופסת כדור 7

למעלה