הקליפרס לאן??

אי אפשר לפרוס ככה חוזים

אתה יכול לשלם את החוזים בכל מיני פריסות, כאשר המקרים של אשיק ולין שפרסו 5-5-15 כמו שהצעת הם הכי מוכרים אבל החוזה עצמו נספר תחת הקאפ ספייס כבערך 8 כל עונה, בדיוק כדי למנוע את מה שתיארת.

picki23

New member
אני לא חושב ככה

אני מאמין שדייוויד ווסט צריך לעלות מהספסל בגילו המופלג. אני לא חושב שזה צריך לבוא במקום דאנדרה
&nbsp
באינדי אין אליפות באופק.

Cade Foster

New member
השאלה היא לא מה אתה חושב אלא מה הוא חושב

אני לא יודע עד כמה אליפות היא הדבר הכי חשוב לו. זה לא שאינדיאנה הייתה מועמדת לאליפות ביום שבו הוא חתם (2011 להזכירך, הרבה לפני עלייתו של PG).

אם כבר לעלות מהספסל בקבוצה לאליפות אז למה לקליפרס? הוא יכול להיכנס לנעליים של טימי כשזה יפרוש (מאוד מתאים לספרס עם הIQ כדורסל הגבוה שלו, ופופ זה ה-מאמן שיגביל את הדקות שלו ביעילות) והוא יכול גם להיות גבוה מחליף מושלם לגולדן סטייט אחרי שהחוזה המיותר של דייויד לי מתפנה להם מהתקרה. אם הוא ממש התאהב בקטע של הגריט אנד גריינד אז הוא יכול להתחלק עם ראנדולף בדקות (שניהם לא ילדים), לממפיס אין מחליף איכותי בשביל זיבו.

picki23

New member
רשמתי לו הייתי קליפרס

Cade Foster

New member
אם הייתי קליפרס הייתי מציע חוזה לגאסול ובקיץ הבא לדוראנט

אבל ברור שזה לא תלוי בהם.
&nbsp
האטרקציה היחידה שיכולה להביא את דייב לקליפרס זה כריס פול, קשה לי להאמין שהוא נותן לזה משקל יותר גבוה מכסף (אינדיאנה) וסיכוי לאליפות (לפחות 3 אופציות אטרקטיביות יותר, גם קליבלנד אגב אופציה מעניינת).

rapgamer4ever

New member
אני לא מסכים איתך לגבי הקליפרס

אם הקליפרס ניצחו השנה את הספארס הם בהחלט מסוגלים לעבור סיבוב שני. אם הם הובילו ב-19 נקודות בבית על יוסטון במשחק השישי הם בהחלט מסוגלים לעבור סיבוב שני.
השנה זה לא קרה וצריך לשאול שתי שאלות:
1. למה זה לא קרה?
2. מה אפשר לעשות כדי שזה יקרה?
&nbsp
לדעתי תשובות 1 ו-2 שזורות זו בזו. במילה אחת: רול פליירס.
לקליפרס כרגע אין אף מחליף סביר בעמדות 4-5. ספנסר הווז היה אמור למלא את המשבצת הזו אבל הוא חלש מאוד השנה ולא תרם כמעט כלום. ביג בייבי שחקן NBA די גרוע בסופו של יום.
גם בעמדות החוץ ראינו שהקליפרס מפסידים בגלל תרומה מועטת מדי של רדיק-בארנס-קרופורד-ריברס:
בגיים 5 הם עשו 25 נקודות ב-22% מהשדה.
בגיים 6 הם עשו 38 נקודות ב- 23% מהשדה.
בגיים 7 הם עשו 29 נקודות ב-30%. מהשדה.
&nbsp
בקיצור- לא קשה להצביע על החוליה הבעיתית. הרי גריפין ודאנדרה היו יציבים בתרומה שלהם לאורך הסדרה, כריס פול היה דומיננטי יותר דוקא בהפסדים כי הוא נאלץ לקחת יותר על עצמו.
&nbsp
המסקנה הדי ברורה מבחינתי היא שספסל טוב יותר היה יכול להעניק להם ניצחון בסדרה. מעבר לסטטיסטיקה אני ראיתי שהקליפרס נראים פשוט מותשים, הם שיחקו שתי סדרות רצופות של 7 משחקים בלי מנוחה כמעט בכלל והמחסור בספסל השפיע.
&nbsp
לגבי דאנדרה- הוא יקבל חוזה מקסימום הקיץ או כמעט מקסימום. אני חושב שהקליפרס חייבים להשוות אם הם רוצים להמשיך להיות קבוצת צמרת במערב. אחרת גם העתיד של גריפין ובעיקר של פול יהיה בסכנה.
אני לא אומר שזה יבטיח להם גמר מערב בשנה הבאה או ever אבל גם לאף אחת מהקבוצות האחרות שציינת לא מובטח שום דבר. דוראנט חוזר מפציעה קשה ואוקלהומה מתחילה עם מאמן חדש- לך תדע כמה טובים הם יהיו. גולדן תצטרך להשוות חוזה עתק לדריימונד (מאמין שהיא תעשה זאת) ובנוסף לכך שחקני מפתח שלה נוטים להיפצע. הספארס עשו הכל נכון השנה ועדיין הפסידו לקליפרס, אתה גם לא יודע אם דני גרין ימשיך בקבוצה ואם מאנו ודאנקן ימשיך לשחק כדורסל. ממפיס היא דוקא קבוצה שדי ברור בעיני שהכיוון שלה הוא לא למעלה, עם זיבו שאוטוטו בן 34 וגם מסיים חוזה.
אני חושב שהקליפרס טובים מאוד ולא רואה סיבה לפרק את העסק רק כי יש עוד קבוצות טובות מאוד במערב.
המשפט האחרון שלך לא מציאותי, להזכירך כריס פול הפסיד שני משחקים בסדרה מול יוסטון והוא קצת יותר משמעותי מפטריק בוורלי.

Cade Foster

New member
אני לא מדבר על הסדרה מול יוסטון

ברור שהם פישלו, הם קבוצה טובה יותר. אבל הם הגיעו לסדרה כזו מלכתחילה בגלל עונה שבה קבוצות טובות מהם סבלו מאוד בגלל פציעות (אוקלהומה)/עייפות החומר של הסגל (סן אנטוניו). בסופו של דבר הם ייתקלו בקבוצה עדיפה עליהם ויודחו. בדיוק כמו אשתקד מול אוקלהומה, והשנה מול גולדן סטייט אם היו עוברים את הרוקטס. אין להם את האקסטרה שצריך כדי לנצח סדרת פלייאוף שבה אתה לא פייבוריט. בסופו של דבר חוץ מפול יש להם סגל מלא בצ'וקרים, בעיקר בעמדת המאמן.
&nbsp
אם טימי ומאנו יפרשו תהיה בטוח שהספרס ימצאו להם מחליפים, אל תשכח מי מאמן אותם. מאמין שאולדריג' יגיע אם טימי יפרוש (ואולי אפילו אם לא). אל תדאג להם, הם לא הולכים לשום מקום.
&nbsp
אני גם חושב שהם טובים (אולי לא טובים מאוד כמו שאתה מגדיר אותם) ובשום שלב לא אמרתי שהם צריכים לפרק את העסק - אמרתי רק שלא הייתי רץ להאריך את החוזה של דיאנדרה מסיבות שכבר דיברנו עליהן. דיאנדרה זה עדיין לא דייויס שאתה תשווה עליו כל הצעה לא משנה מה. את גאסול אני לוקח עליו any day of the week, ויש מצב שאני אעדיף גם סנטר צעיר ומבטיח שיראה לי פוטנציאל הגנתי ולא יזרוק אבנים מקו העונשין.
&nbsp
את הספסל כמובן שהם צריכים לנסות לשפר - אבל שוב, אני לא חושב שזה יקפיץ אותם מסיבוב שני אל הגמר. למעשה בעונה רגילה שבה לא כל כוכב שני נפצע לחודשיים+ אני אופתע לטובה אם הם יגיעו אפילו לשם. למעשה2 אני מאוד מופתע שהם הגיעו לשם אפילו השנה ועברו את הספרס, אני לא חושב שזה משהו שיחזור על עצמו.

Reutk

Active member
מצד אחד, אתה טוען שאין להם את אקסטרה לנצח שהם לא פייבוריטים

מצד שני, אתה מופתע שהם עברו את הספרס. זה לא נראה לך קצת סותר?

Cade Foster

New member
לא רואה את הסתירה, זה לדעתי היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל

שימי לב שהם היו טובים יותר במשהו כמו 80% מהסדרה נגדכם ועדיין מה שהכריע זה סל ניצחון בגיים7. כלומר היה צריך לקרות צירוף מקרים לא הגיוני של סדרה אגדית של פול וגריפין בתוספת סדרה חלשה של כל הספרס לא כולל דאנקן (קוואי הופיע רק לחצי הראשון של הסדרה ומאז בעיקר הזיק) כדי שהסדרה בכלל תהיה שקולה. נראה לך שאם נחזיר את הגלגל חודש אחורה, דבר כזה קורה שוב?

Reutk

Active member
כל הרעיון שהקבוצה הנחותה מנצחת בסדרה

בנוי על זה שבדרך כלל היא לא הייתה מנצחת, אחרת היא הייתה הפייבורטית.

rapgamer4ever

New member
לספארס לא הייתה שום עייפות חומר אחי

הם נכנסו לפלייאוף כאחת משתי הפייבוריטיות לקחת את המערב ואת האליפות בכלל. הם סיימו את העונה מעולה, שיחקו טוב מול הקליפרס אבל פגשו יריבה ששיחקה לא פחות טוב מהם. הספארס שיחקו את הכדורסל הרגיל והטוב שלהם.
אני לא מבין למה אתה אומר שהקליפרס לא יכולים לנצח סדרה שהם לא פייבוריטים בה. את סדרת הפלייאוף היחידה שניצחו השנה הם עשו מעמדת האנדרדוג.
&nbsp
תשמע- אני מסכים איתך שלא סביר שהקליפרס יצאו מהמערב בשנה הבאה אבל זו לא סיבה לפרק את העסק. מה אתה מעדיף- את אינדיאנה מפסידה למיאמי כל שנה בגמר מזרח (שקול לחצי גמר מערב) או את אינדיאנה מגיעה לפלייאוף ממקומות 6-7 והולכת הביתה בסיבוב הראשון?
הרי אתה לא בא ומציע תכנית קונקרטית שתגרום לקליפרס להיות טובים יותר. אתה אומר- הקליפרס לא מספיק טובים עכשיו לקחת אליפות אז אין טעם להשאיר את דאנדרה. אני חושב שיש, כי 25 קבוצות בליגה מקנאות בקבוצה שיש לקליפרס. אני אפילו לא מדבר על הקבוצות שחשבנו שהן לא מספיק טובות והתברר שהן כן.
&nbsp
העתיד של הספארס לדעתי פחות רלוונטי לדיון אז נשאיר אותו בצד.
&nbsp
הארכת החוזה של דאנדרה משמעותית מכמה בחינות:
1. חוזה מקסימום בקיץ 2015 הוא לא חוזה מקסימום בקיץ 2016 ו-2017. התקרה תזנק, מי שנראה אוברפייד עכשיו יראה כחוזה הוגן או אפילו אנדרפייד בעוד שנתיים.
2. כריס פול בן 30 והוא רוצה אליפות. לדעתי אם אתה מאבד את דאנדרה ללא תמורה אתה מעביר לו מסר מאוד בעייתי שהקבוצה לא נמצאת בדרך למעלה בשנים הקרובות. מפה הדרך לדרוש טרייד היא קצרה.
&nbsp
מארק גאסול יותר טוב מדאנדרה זה נכון אבל הוא לא עומד בתור כדי לשחק בקליפרס. רוב הסיכוי שישאר בממפיס, אם יעזוב כל הליגה תרדוף אחריו ואני לא חושב שהסיכוי הקלוש להחתים אותו מצדיק ויתור על דאנדרה. עדיף ציפור אחת ביד משתי ציפורים על העץ, במיוחד כשהעץ מאוד מאוד רחוק.
&nbsp
נקודה אחרונה- אל תשכח שהקליפרס סבלו מפציעה של גריפין השנה ומפציעה של פול בשנה שעברה. הם נפצעים לא פחות מהיריבות שלהם ומגיעים ליתרון ביתיות באופן עקבי.

Cade Foster

New member
תגובה (גם לרעות)

שוב - אני חושב שהניצחון של הקליפרס על הספרס זה מאורע חריג. הקליפרס היו בשיא של השיא, הספרס לא היו אפילו קרובים לשיא, אני לא מבין איך אתה אומר שהם שיחקו את הכדורסל הרגיל שלהם. הקליפרס outplayed them במשהו כמו לפחות 5 מתוך 7 משחקים, רק במשחק 3 אפשר לומר שהספרס היו טובים יותר. חשבתי שהניצחון הדחוק על הספרס ייתן להם פוש ויוריד להם קוף ענקי מהגב. זה לא קרה, הם חזרו ללוזריות מהר מהצפוי. זה הכל. שים אותם בעוד 10 סדרות מול הספרס והם מנצחים אולי ב2. הם לא הקבוצה שתוכל לנצח 2 מתוך 3 האריות של המערב + את אלופת המזרח בדרך אל התואר.
&nbsp
אתה שוב מייחס לי דברים שלא כתבתי. אני לא מציע לפרק, הדבר היחיד(!) שהצעתי זה לשקול טוב טוב את החוזה של דיאנדרה לפני שזורקים עליו מקסימום. לבדוק אופציות טובות יותר (גם רובין לופז מסיים חוזה. אפשר להחתים אותו על חוזה נמוך יותר מדיאנדרה, הוא ייתן הגנה קצת פחות טובה ובשאר הכסף תוכל לחזק משמעותית את העמדות החלשות וליצור קבוצה טובה ומאוזנת יותר שעל הדרך גם לא תסבול מהאקינג) ואם הגעת למסקנה שאין שום דרך לחזק את הקבוצה אז להחזיר אותו.
&nbsp
כריס פול רוצה אליפות. נו, ובאיזו קבוצה הוא יוכל לקחת אותה? אילו אופציות טובות יותר אתה רואה בשבילו? הוא לא טיפש, הוא לא יגיע לאף קבוצה טובה יותר ממה שיש בקליפרס כרגע גם בלי דיאנדרה. הוא יוכל לדרוש טרייד גם אם בתום העונה הקרובה הוא יגיע למסקנה שזה לא יקרה בקליפרס, זו אותה אי הודאות שיש סביב העתיד של דוראנט בת׳אנדר. לכן דווקא כדאי להם לשנות משהו שיוכל לקדם אותם ולהפוך אותם לקונטנדריות אמיתיים. כרגע הם פשוט לא ברמה הזו.
&nbsp
25 קבוצות מקנאות בקליפרס בגלל פול וגריפין, הרבה פחות בגלל ג׳ורדן.

rapgamer4ever

New member
לא יודע למה אתה אומר שהספארס לא היו בשיא

הם בדיוק נכנסו לשיא. אולי הם לא שיחקו באותה יכולת מטורפת כמו בגמר מול מיאמי לפני שנה אבל הם שיחקו ביכולת הכי טובה שלהם השנה וביכולת שאפיינה אותם גם חלקים ניכרים מהפלייאוף שעבר. אלה הספארס וזו היכולת האמיתית שלהם. אחרי שסיימו את העונה בצורה מעולה הרבה אנשים חשבו שהנה בא הריפיט, אחרי שהובילו על הקליפרס 2-1 ו3-2 אמרו שגולדן כבר צריכה לפחד. הספארס ממש לא שיחקו מתחת ליכולת הרגילה שלהם, הם הגיעו לפלייאוף בכושר טוב ושיחקו טוב. הקליפרס היו בשיאם כמו שציינת וניצחו. להזכירך בפעם האחרונה שקבוצה עברה את הספארס במערב השנה הייתה 2012 והארדן שיחק באוקלהומה... טבעי שתידרש לשחק בשיאך כדי לנצח את המכונה.
&nbsp
אני לא חושב שהקליפרס outplayed, זו הייתה סדרה סופר צמודה. הקליפרס ניצחו בצורה משכנעת פעמיים, הספארס הביסו פעם אחת, ארבעה משחקים הוכרעו ממש ברגע האחרון והתחלקו בסופו של דבר 2-2. הספארס אולי גנבו את גיים 2 שהיו בו פחות טובים, הקליפרס אולי גנבו את גיים 7 שהיו בו פחות טובים אבל בסך הכל זו הייתה הסדרה הכי צמודה בפלייאוף הזה.
&nbsp
הקליפרס יצאו לוזרים מול יוסטון אין ספק. אני לא מאמין בג'ינקסים על מועדונים ושטויות כאלה, הם הפסידו ויצאו לוזרים כי הסגל שלהם צר מדי. ככל שהתארכה הסדרה היכולת ההגנתית של הקליפרס הלכה וירדה, הדקות של המחליפים הלכו ופחתו וגם התרומה שלהם הייתה אפסית במשחקים 5-6-7 שסימנו את הלוזריות. תן לקליפרס ספסל חזק יותר ואף אחד לא היה מדבר על לוזריות.
&nbsp
אני לא יודע מה הכוונה ב"לשקול טוב" חוזה מסוים. דאנדרה הולך לקבל הצעה בקיץ והיא תהיה עבור יותר מ-12 מליון. או שאתה משווה לו תנאים או שאתה כנראה מאבד אותו, אין פה יותר מדי מה לחשוב.
רובין לופז+רול פלייר שיוסיף לעומק לא נשמעים לי עדיפים על דאנדרה. אפילו פחות. אתה חושב שזה יחזק את הקליפרס יותר ממה שהיא חזקה היום?
&nbsp
לכריס פול אני כרגע לא רואה אופציות טובות יותר כי הקליפרס טובים מאוד אבל אם הם לא יחתימו מחדש את דאנדרה אני בהחלט חושב שהוא ילחץ לקבל טרייד. יוסטון או חזרה הביתה לפליקנס נשמעים לי כמו יעדים הגיוניים.
&nbsp
שנינו מסכימים שהקליפרס צריכים לנסות להתחזק עכשיו. אני פשוט לא מצליח לראות את זה קורה אם הם יוותרו על אבן הבניין השלישית של הפרנצ'ייז. בדקות שהוא היה על הספסל הקליפרס היו חסרי אונים מול דוויט ולא היה להם שומר לטימי, אני חושב שהוא צלע מאוד מאוד קריטית בקבוצה. הוא מזכיר לי את איבאקה מבחינת החשיבות האדירה שיש לו.

FrecCo

Active member
סן אנטוניו לא התעלו

טימי היחיד שתיפקד כל הסדרה יחד עם רגעים טובים של מילס ודיאו.
מאנו וטוני לא היו שום פקטור (מאנו היה שלילי אם כבר) וקוואי לקח צעד אחורה במקום צעד קדימה. גרין בסדרה התקפית חלשה, ואת החמישייה השלים שחקן בלי שום יכולת התקפית שלא הרשים גם בהגנה. השטף בהתקפה לא זרם, ההגנה הייתה טובה רוב הזמן אבל כשההתקפה של הספרס לא מתקתקת זה פשוט לא מספיק.

עונה שעברה הם נראו יותר טוב בכל הסדרות החל מדאלאס, מאשר איך שנראו העונה בפלייאוף, לטעמי (ומודה שהגעתי עם ציפיות גבוהות מאוד אחרי סיום העונה הסדירה). לא מן הנמנע שהם לא הצליחו לעשות כלום בהתקפה בגלל הגנה טובה של הקליפרס.

rapgamer4ever

New member
לא אמרתי שהם התעלו. הם שיחקו ברמתם הרגילה

קוואי לא לקח צעד אחורה. הוא פתח את הסדרה בסערה וגרם לכמה אנשים לחשוב שמדובר בלברון ג'יימס אבל בסופו של יום חזר למימדיו הטבעיים. לא היה פה שום צעד אחורה.
כמו שאמרת- טימי היה מעולה, פארקר היה חלש, מילס ודייאו היו טובים מהמצופה, מאנו וגרין פחות. זו לא הייתה סדרה חלשה במיוחד של הספארס אלא סדרה רגילה בה הם שיחקו את הכדורסל הרגיל שלהם. ההתקפה לא תקתקה כי הקליפרס שיחקו מצוין בהגנה, זה לא שסאן אנטוניו הייתה בתקופת שפל. רגע לפני הפלייאוף הם חיברו רצף 10 ניצחונות או משהו כזה, כולל ניצחונות מול אריות המערב.
&nbsp
&nbsp

Reutk

Active member
מה זה בדיוק רמתם הרגילה?

איך שהם שיחקו בשנה שעברה מול פורטלנד היה מעל או מתחת לרמתם הרגילה? כי מול הקליפרס הם שיחקו פחות טוב מזה, ההתקפה של הספרס לא הייתה טובה, היא לא תקתקה לא רק בגלל שהקליפרס שיחקו הגנה מצויין אלא גם כי הספרס לא שיחקו טוב. אני צריכה להגיד שאני לא כל כך התרשמתי מההתקפה של הספרס גם בזמן רצף הניצחונות שלהם, היא הייתה הרבה פחות טובה מבשנה שעברה זה בטוח.

מבחינה הגנתית קוואי לא שיחק טוב בסדרה הזאת, לדעתי זאת הייתה אחת מתצוגת ההגנה החלשות ביותר שלו. דיאו היה טוב בחלק מהמשחקים אבל היו לו גם כמה משחקים רעים, מיילס כן שיחק טוב רוב הזמן אבל בכל מקרה לא הייתי אומרת שמישהו מהם היה טוב מעבר למצופה. אני לא חושבת שהספרס נתנו סדרה חלשה הם אפילו היו יותר טובים ממה שציפיתי מהם, אבל המשחק היחיד בסדרה הזאת שאני מוכנה להגיד שהספרס שיחקו בו את הכדורסל הרגיל שלהם היה משחק מספר 7, כל משחק אחר בסדרה שתגיד שהם שיחקו בו את הכדורסל הרגיל שלהם ישמע לי כמו עלבון לכדורסל של פופוביץ'.

rapgamer4ever

New member
היכולת שהם משחקים בה בשנים האחרונות

לא טובה מהרגיל ולא רעה מהרגיל.
בפלייאוף שעבר סאן אנטוניו שיחקה מעל לרמתה הרגילה, היא שיחקה את הכדורסל הכי טוב בעידן טים דאנקן. היא לא הייתה טובה כל-כך שנה קודם לכן, שנה לאחר מכן או אפילו ב-90% מאותה עונה מופלאה.
מי שחשב שהיכולת של הספארס משנה שעברה ברת שחזור לדעתי קצת השלה את עצמו. הם היו גדולים על הליגה, שיחקו כדורסל מושלם ודרסו את היריבות.
&nbsp
הגנתית קוואי לא היה game changer כי אין לו מצ'אפ טוב מול הכוכבים של הקליפרס. פול זריז מדי בשבילו, גריפין חזק מדי בשבילו. קוואי שומר פנטסטי אבל ספציפית מול הקליפרס היכולת הזאת פחות באה לידי ביטוי.
לדייאו היו משחקים רעים? וואלה לא זוכר, לא מפתיע אותי שבסדרה של 7 משחקים יהיו משחקים פחות טובים. בסופו של דבר אני חושב שהוא שיחק טוב.
&nbsp
אם את חושבת שעונה שלמה הספארס לא הצליחה לשחק את הכדורסל הרגיל שלהם כנראה שזה לא הכדורסל הרגיל שלהם. אני חושב שהחל מהאולסטאר הם היו טובים מאוד, שיחקו ברמה של אלופה והבעיה היחידה היא שהם פגשו עוד קבוצה ברמה של אלופה, כזו שנהנית ממצ'אפ טוב ושיש לה גם יתרון ביתיות.

Reutk

Active member
גם אם נשים את העונה הקודמת בצד ונתייחס רק לשתי העונות שקדמו

לה, הספרס עדיין לא שיחקו ברמה הרגילה שלהם. אמרתי שמבחינתי המשחק הרגיל שלהם בא לידי ביטוי רק במשחק מספר 7 כלומר שאני אומרת משחק רגיל אני ממש לא מצפה לאיזה מכבש שירסק את הקליפרס. מה שאני כן מצפה זה שהם ישחקו נכון ויקחו החלטות טובות רוב המשחק, ושהקצב של המשחק יהיה נכון, ואני יודעת שכל הדברים האלה הם נורא ערטילאים אבל אין לי דרך טובה יותר להסביר את זה. משהו מסויים שאני כן יכולה להצביע עליו באופן ממשי זה הירידה להגנה ולהתקפה, אני יודעת שהקליפרס הם קבוצה יותר אתלטית מהספרס אז זה כאילו טבעי שהם ירדו להגנה ולהתקפה הרבה יותר מהר, אבל באמת שזאת הפעם הראשונה, אחרי הרבה מאוד זמן, שראיתי דבר כזה קורה לספרס במשך משחקים שלמים.

לדעתי קוואי לא היה טוב הגנתית רוב הסדרה גם בלי שום קשר למאצ'אפים הביקורת שלי הייתה על ההגנה הקבוצתית שלו פחות על האישית הוא הרבה פעמים פשוט לא ביצע את המשימות ההגנתיות כמו שצריך (דברים כמו, את מי הוא צריך לשמור אחרי החילוף, מאיפה הוא צריך לבוא לעזרה וכו'). גם ווסטברוק זריז וחזק אפילו יותר מפול ולא הייתה לי שום בעיה עם ההגנה של קוואי בסדרה מול אוק' (הוא עבר לשמור עליו במשחק מספר 5). וחוץ מזה אם זה נכון שמול הקליפרס היכולת של קוואי באה פחות לידי ביטוי אז גם במשחקים קודמים בין הקבוצות היא לא הייתה צריכה לבוא לידי ביטוי.

בקשר לשורה האחרונה זה קצת יותר מורכב, הספרס לא שיחקו העונה כמו שהם בדרך כלל משחקים ואחת הסיבות לכך הייתה שהם הוסיפו אופציות התקפיות לקוואי והצורה שקוואי משחק בהתקפה היא שונה מהמשחק הקבוצתי, אני בכל אופן הרגשתי שהם פשוט לא מצאו את האיזון הנכון, רוב הזמן הם פשוט היו טובים שקוואי היה טוב.

Or Amit

New member
דווקא החוזה של רדיק מוצדק לטעמי

אין ספק שהיה לו פלייאוף בינוני, אבל הוא משלים טוב את החמישיה ולטעמי הוא גם שומר אנדר-רייטד.
כמו שאמרת, ברגע שג'מאל נשאר (וישאירו גם את לסטר האדסון אני מעריך) נשארים להם (לפי הערכת תקרת השכר לעונה הבאה) בערך 2.5 מיליון דולר, עם חידוש החוזה הצפוי של דיאנדרה (שכבר אמר שהוא רגיל למערכת ולקבוצה) לא יישאר מקום.

החוזה של הווז הוא כנראה באמת בלתי סחיר, אלא אם מדביקים אותו בסיין אנד טרייד לדי.ג'יי.
הם חייבים להביא גבוה נוסף, הפעם אחד שיוכלו לסמוך עליו, אד דיוויס אולי יעבור את הכביש. אם יש להם MLE (לדעתי לא, כי הם השתמשו בו על הווז) אולי יצליחו לפתות את ת'ד יאנג ואולי ריברס ילך על איחוד עם ברנדון באס קשישא.
המטרה הבאה היא להביא ווינגמן, בשלב הזה כבר מחוייבים למינימום. אם ג'יי קראודר יסכים לבוא בשביל מינימום מה טוב, אחרי הפלייאוף האחרון קשה לי לראות את זה קורה. כריס קופלנד יכולה להיות אופציה סבירה בהחלט.

עם החתמות מחודשות של ריברס וביג בייבי יכול להיות כאן גרעין סביר, אבל עם החזרה לשגרה של OKC, אני לא חושב שהם יצליחו להגיע לגמר אזורי גם שנה הבאה.

למעלה