הקליפרס לאן??

NETANELD

New member
הקליפרס לאן??

אחרי המפלה במשחק 7 שמסתיים בקרוב ואחרי שאיבדו בשלומיאליות יתרון 3-1 בסדרה,הם חייבים לשנות דבר או שניים בקבוצה.
הדבר הכי בולט שחסר להם הוא ספסל,יש בו בדיוק שחקן אחד - קרופורד,חוץ ממנו ממש כלום ושום דבר!
יש את בייבי דיוויס שהתפקיש שלו הוא לתת קשיחות בהגנה ומנוחה ל DJ ואת הבן של ובארנס שזמנו פג , הספסל שלהם הכי חלש מכל הקבוצות שהגיעו לפליאוף לעניות דעתי.
גם המאמן מתנדנד ולא אופתע אם הוא יוחלף בקיץ.

Ori L88

New member
אין סיכוי שדוק מוחלף

לא יודע , חשבתי שהקבוצה הזאת מספיק טובה לעשות רעש. אבל הם פשוט לא , כל פעם משהו חדש מתפקשש להם.
נגמרו התירוצים.
אולי DJ ירצה ללכת בקיץ , אני בטוח שמלא קבוצות ימטירו עליו מלא דולרים.
לא יודע איך הם יצרו ספסל יותר טוב , אין להם טרייד צ'יפס ואין להם מקום בתקרת שכר.
אולי רק אם וטרנים מזדקנים יחתמו שם על המינימום.
או אם קוין גארנט ופול פירס יחליטו לעשות ג'סטה לדוק ולבוא על הוטרנס מינימום לעונות פרישה
.

billc

New member
כמו שאמרת הספסל זאת היתה הבעיה הכי גדולה, וזה לא מובן

עם בעלים כזה עשיר

זה מאוד מובן עם גג השכר

זה לא שהקליפרס לא רצו לבזבז כסף, הם לא יכלו. הם נאלצו להעביר את דאדלי לדטרויט בשביל חוזים קצרים יותר, אותם הם חתכו, וכל מה שזה איפשר להם זה להחתים שחקני מינימום. אין להם בעיה לשלם מס מותרות.

הבעיה היא שהקיץ הזה דיאנדרה הופך לשחקן חופשי וכנראה שהם יצטרכו לשפוך עליו הרבה כסף. לא ברור מה זה ישאיר להם. אם הוא הולך הם יצטרכו לשפוך כסף על המחליף שלו ככה שזה בעייתי באותה מידה

picki23

New member
זה עניין נקודתי

המשחק פשוט לא היה טוב.
&nbsp
אני לא חושב שיש מה להחליף בגרעין, אני חושב שבארנס צריך לרדת לספסל ולארגן את כל הספסל מחדש.
&nbsp
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה מצב החוזים שם?

אם אני לא טועה, לדיאנדרה נגמר החוזה לא?
&nbsp

picki23

New member
טוב אבל לא מצוין

שחקנים שככל הנראה לא יהיו שם שנה הבאה :
&nbsp
קרלוס דלפינו
נייט רובינסון
ג'ורדן פארמר
ג'ורדן המילטון
הידו טורקוגלו
מירוסלב רדוז'יצה
&nbsp
בסה"כ יש להם בסביבות ה20 מליון לעבוד כשהם צריכים עוד להחתים את דאנדרה ג'ורדן.
&nbsp
שחקנים שיש להחתים מחדש -
ריברס
דייוויס
ג'ורדן.
&nbsp
הבעיות -
&nbsp
ספנסר הוז לא תרם בצורה משמעותית והוא חתום על טיפה יותר מחמש מליון דולר לעונה לארבע שנות הקרובות, כשהשכר שלו יגיע בסוף ל6 מליון.
&nbsp
לגבי שחקנים חופשיים הדמיון חופשי גם הוא

דלפינו ורדוליצ'ה לא היו שם גם השנה

הם שיחררו אותם תחת הסטרץ' פרוויזיון ולכן ישלמו להם גם בעונה הקרובה וגם בזו שאחריה (לפחות בכל מה שקשור לגג השכר).

picki23

New member
הכוונה הייתה לחוזים

לפי הופסהייפ הם מפסיקים לשלם להם שנה הבאה

picki23

New member
תודה רבה

אני קורא קבוע את הכדור.
&nbsp
לצערי הוא היחיד שאפשר לקרוא אותו בארץ עם כל השטויות של YNET (למעט הברקות של דבידוביץ') ONE ובמיוחד אור זיו בספורט 5 שאני לא מסוגל לקרוא את מה שהוא כותב.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

fatnoam

Active member
אין להם יותר מדי מקום לתמרון

בשנה הבאה הם באמת 20 מליון מתחת לתקרת שכר, אבל הם יצטרכו לתת מקסימום או קרוב לכך לדיאנדרה ג'ורדן. אני די בטוח שקבוצות כמו הניקס או הלייקרס שאוהבות לשלם הרבה למומחי הטבעות ילכו עליו, והקליפרס יצטרכו להשוות. יש להם אופציה להשאיר את ג'אמאל ב-5.5 מליון, מחיר מציאה בהתחשב במה שהוא מביא להם מהספסל, מה שסותם את התקרה בחזרה. הם כנראה יחדשו לבייבי דייויס ובייבי ריברס חוזים חדשים על מינימיום או מיד-לבל, ופחות או יותר זהו.
&nbsp
מאט בארנס חתום בסה"כ על 3 מליון, ולדעתי הוא משתלם להם, בניגוד לרדיק (7) והוז (6) שיושבים על חוזים לעוד 3-4 שנים, לא שווים את הכסף, וכנראה שאי אפשר לסחור בהם.
&nbsp
המשרה של ריברס אגב לדעתי מובטחת לעוד שנה. הם צריכים לעשות שיפור מבפנים, חייבים לקבל יותר מריברס ג'וניור, ועוד יותר מבלייק. עוד איזה פרי אייג'נט וטרן שיחתום שם ויביא תפוקה נאה לא יכול להזיק.

picki23

New member
לו הייתי קליפרס

הייתי מנסה להביא את דייוויד ווסט לאיחוד עם כריסי.
&nbsp
אני לא חושב שהניקס והלייקרס מעוניינות בהחתמה של דאנדרה כי שני המועדונים חושבים להוסיף גבוה שיש לו צד התקפי שפחות או יותר משתווה לצד ההגנתי שלו. יש תשובות לצרכים האלה. בנוסף יש שמועות חזקות שגרג מונרו כבר סיכם שהוא הולך להיות ניקרבאקר. אני די בטוח שהם ינסו לשחק את כרמלו 4, למצוא בחירה טובה בדראפט של גארד/ פורוורד (במקרה והם לא מקום ראשון). לגבי הלייקרס אני מאמין שהם ינסו לצוות את ווילי קאולי שטיין/ קרל אנתוני טאונס/ מרק גאסול (סיכוי נמוך) לראנדל. הם רוצים מגדלי התאומים, אני די בטוח בזה.
&nbsp
במקום דאנדרה הייתי הולך לפליקנס להקים את הקבוצה ההגנתית הטובה הבאה בליגה ( ביחד עם טיבס כממאמן)

Cade Foster

New member
ספק אם ווסט בכלל רוצה להמשיך לשחק כדורסל

בכל אופן הוא מחזיק באופציית שחקן בגובה 12.6, הוא כבר לא שווה את זה ואין סיכוי שהקליפרס תיתן לו יותר מזה. או שהוא פורש או שהוא ממשיך לעוד עונה באינדיאנה. הוא כבר אמר בעבר שהוא לא מתכנן קריירה ארוכה מידי.
&nbsp
וחוץ מזה - במקום מי הוא ישחק? הוא וגריפין שניהם PF קלאסים, אין שום קונסטלציה שבה שניהם על המגרש לדקות משמעותיות.
&nbsp
אני לא משווה על דיאנדרה הצעות גבוהות יותר מהחוזה העכשווי שלו וגם אז זה יהיה תלוי האם גאסול יביע נכונות לבוא. אם כן, יפה שלום לDJ.
&nbsp
אני גם חושב שהבעיה היא בספסל אבל לא בשחקנים אלא במאמן. עם דוק הם לא ייקחו אליפות. הכישרון שלהם יביא אותם בדיוק למקום שבו הם אמורים להיות - גג סיבוב שני במערב. העונה היה להם צ׳אנס נדיר לעשות קונפרנס פיינלס והם פישלו. בעונה הבאה אוקלהומה תחזור בריאה, פופוביץ׳ יסיק מסקנות (ואולי יתחדש לו באיזה מארק גאסול), גולדן סטייט תהיה עוד יותר מחוברת, ממפיס תמשיך מאיפה שהפסיקה (אלא אם כן גאסול יילך). אין פה יותר מידי לאן להשתפר, השלד הנוכחי שלהם פשוט פחות טוב מהקבוצות האלה, ובעיקר לוזרי. יצטרכו לקוות לעוד עונה שבה כולם נפצעים חוץ מהם.

Cade Foster

New member
מאיפה יש לכם כסף בשבילו?

יש לו אופצית מקס בעונה הקרובה, למה נראה לך שהוא לא ינצל אותה? מי ייתן לו אפילו קרוב לזה?

billc

New member
אם אתה מחליף את המקס עם 5 שנים של 12 מיליון

אתה לא חושב שזה משתלם?

Cade Foster

New member
12 מיליון, נו שיהיה לכם לבריאות

חוץ מזה אתה כתבת שאתה מעוניין בו כמחליף להורפורד. אתה לא חושב ש12 מיליון דולר זה "קצת" יקר לסנטר מחליף? לצורך העניין הורפורד בעצמו מרוויח 12...

קודם כל אתה צריך להשוות הצעות לא נמוכות בכלל על קארול ועל מילסאפ. תגיד תודה אם יהיה לך את הסגל של העונה האחרונה, אחר כך תפנה למותרות כמו היברט (עד כמה שאפשר לכנות את הmental midget הזה מותרות)

billc

New member
אתה שוכח שעונה לאחר מכן הקאפ עולה משמעותית

אפשר לתכנן עם חלק מהשחקנים שכר נמוך יחסית בעונה הבאה וגבוה לאחר מכן

Cade Foster

New member
בוא נעשה סדר

אטלנטה מחויבת בעונה הבאה ל43.6M לא כולל קארול (~8 מיליון) ומילסאפ (~12 מיליון). נניח והם באים לקראתכם ופורשים את החוזים שלהם בצורה שתהיה לכם נוחה יותר 5-5-15 במקרה של קארול ו8-12-16 במקרה של מילסאפ. הוספנו עוד 13M לתקרה ועוד 12M של היברט, במצב הזה אתם כבר באזור התקרה הישנה. בעונה שלאחר מכן נוספים לכם 4 מיליון של מילסאפ והורפורד מסיים חוזה של 12M. נניח שבזכות העלייה בתקרת השכר איכשהו הצלחת לקמבן שגם הוא נשאר - עונה אחרי זה מתווספים לך עוד 14M לפיירול (4 של מילסאפ ועוד 10 של קארול) והנה הגעת למותרות. אתה לא נמצא בשוק שישלם מותרות - אם תגיע לשם אתה תצטרך לומר יפה שלום לטיג ואולי אפילו לעוד שחקן-שניים שיושבים על חוזה נוח (קורבר כנראה יתפנה מהתקרה אבל תצטרך למצוא לו מחליף בסופו של יום...)
&nbsp
וכל התסריט הזה הוא תסריט אופטימי! שבו קארול ומילסאפ בכלל חותמים על חוזים כאלה ומתומחרים בחוזה הגיוני (הרי בסוף יבוא הGM שיציע להם מעבר למה שהם שווים). אתה באמת רוצה להגיע למצב כזה בשביל סנטר מחליף כושל שעולה 12 מיליון לחמש שנים?

למעלה