גם אם נשים את העונה הקודמת בצד ונתייחס רק לשתי העונות שקדמו
לה, הספרס עדיין לא שיחקו ברמה הרגילה שלהם. אמרתי שמבחינתי המשחק הרגיל שלהם בא לידי ביטוי רק במשחק מספר 7 כלומר שאני אומרת משחק רגיל אני ממש לא מצפה לאיזה מכבש שירסק את הקליפרס. מה שאני כן מצפה זה שהם ישחקו נכון ויקחו החלטות טובות רוב המשחק, ושהקצב של המשחק יהיה נכון, ואני יודעת שכל הדברים האלה הם נורא ערטילאים אבל אין לי דרך טובה יותר להסביר את זה. משהו מסויים שאני כן יכולה להצביע עליו באופן ממשי זה הירידה להגנה ולהתקפה, אני יודעת שהקליפרס הם קבוצה יותר אתלטית מהספרס אז זה כאילו טבעי שהם ירדו להגנה ולהתקפה הרבה יותר מהר, אבל באמת שזאת הפעם הראשונה, אחרי הרבה מאוד זמן, שראיתי דבר כזה קורה לספרס במשך משחקים שלמים.
לדעתי קוואי לא היה טוב הגנתית רוב הסדרה גם בלי שום קשר למאצ'אפים הביקורת שלי הייתה על ההגנה הקבוצתית שלו פחות על האישית הוא הרבה פעמים פשוט לא ביצע את המשימות ההגנתיות כמו שצריך (דברים כמו, את מי הוא צריך לשמור אחרי החילוף, מאיפה הוא צריך לבוא לעזרה וכו'). גם ווסטברוק זריז וחזק אפילו יותר מפול ולא הייתה לי שום בעיה עם ההגנה של קוואי בסדרה מול אוק' (הוא עבר לשמור עליו במשחק מספר 5). וחוץ מזה אם זה נכון שמול הקליפרס היכולת של קוואי באה פחות לידי ביטוי אז גם במשחקים קודמים בין הקבוצות היא לא הייתה צריכה לבוא לידי ביטוי.
בקשר לשורה האחרונה זה קצת יותר מורכב, הספרס לא שיחקו העונה כמו שהם בדרך כלל משחקים ואחת הסיבות לכך הייתה שהם הוסיפו אופציות התקפיות לקוואי והצורה שקוואי משחק בהתקפה היא שונה מהמשחק הקבוצתי, אני בכל אופן הרגשתי שהם פשוט לא מצאו את האיזון הנכון, רוב הזמן הם פשוט היו טובים שקוואי היה טוב.