הקליף הבאאא???

טל 888

New member
הקליף הבאאא???

היי כולםםם מה נשמע?!?! יש למישהו מושג מה הקליף הבא שקולדפליי מתכננים להוציא??? :]

WhiteShadows

New member
קליפ** והמ

אני לא חושבת שהם מתכננים להוציא עוד סינגלים מX&Y מה שאומר שגם אין עוד קליפים בנתיים....ניאלץ לחכות לאלבום הבא

sf59

New member
ד"א הקליפ של thp היה ב"גיא פינס" >

בסוף התכנית של אתמול,למי שיש vod ורוצה לראות. לפני הקליפ גיא פינס אמר שזה בעצם שני קטעי וידאו מחוברים. הקטע של הריקוד זה מתכנית אירוח אמריקאית שהייתה בשנות ה-80, וספנסר וברברה הרקדנים באמת הופיעו בתכנית שהייתה אז.

WhiteShadows

New member
כן זה גם היה כתוב ב EZINE האחרון

אני רשומה לאתר והיה שם ראיון עם המפיקה של הקליפ...ראיון ממש נחמד :) גם יש ראיון עם גיא שם

sf59

New member
כן,הראיון עם גיא היה נחמד ../images/Emo13.gif >

שאלו אותו מה הוא קנה לכריס ליום הולדת, והוא אמר שכריס מאוד אוהב את הסרט "בחזרה לעתיד" והוא קנה לו פוסטר ודאג שהשחקן מייקל ג'יי פוקס יחתום על הפוסטר. גם שאלו אותו מה דעתו על השלטים של המעריצים בהופעות, בהופעה האחרונה שהייתה בארה"ב,אירגנו אלפי שלטים של usa loves coldplay,הוא אמר שזה נחמד, תמונה http://www.coldplaying.com/modules.php?set_albumName=album158&id=1_G&op=modload&file=index&name=gallery&include=view_photo.php הוא סיפר שפעם אחת החזיקו שלט מאוד ארוך,והשלט היה הפוך, והוא לא יכל לקרוא את מה שכתבו.

steelwater

New member
חחח!

אוי המשפט האחרון כל-כך מצחיק! חחח יו כריס כל-כך מצחיק וכל-כך לא שפוי וכל-כך חמוד. ותודה על התמונה. זה ממש חמוד מה שהמעריצים עשו.

steelwater

New member
תודה

נראה לי שאני אראה את זה. זה בחינם? לא ידעתי שזה מחובר. נראה לי שראיתי את הקליפ רק איזה פעם אחת.

jony543

New member
לא נראה לי שהם יוציאו עוד סינגל

כי עד עכשיו הוציאו 4 בכל אלבום אז למה שישברו תמסורת?

sf59

New member
בפרשוטס ובראש אוף בלאד>

בפרשוטס:ילו,טראבל,דונט פאניק,שיבר בראש אוף בלאד:קלוקס,גוד פוט א סמייל,אין מיי פלייס,דה סיינטיסט

WhiteShadows

New member
אכע ../images/Emo99.gif

וכשהוא שר אפשר לראות שהעיניים שלו ירוקות כחולות כאלה *faint*

Roy1232

New member
כנראה לא יהיה עוד קליפ...

הם תמיד מוציאים ארבעה מכל אלבום.

למעלה