הקליטו לי באפי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

netaK

New member
הקליטו לי באפי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הקיטו לי באפי הקליטו לי באפי הקליטו לי באפי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שחר אני מתה עלייך מושלמת תודההההההההההההההההההה (לא שהיא נכנסת לפורום) אני גם הולכת היום בשמונה לחברה לראות את הבאפי של היום כדי לראות אם אני צריכה שיקליטו לי שוב מחר! אני בעננים! אני אמורה ללמוד לספרות...אבל אני לא יכולה! אני כל כך שמחה יש לי באפי יש לי באפי!!!!!!!!!!!!!!!!! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה נטע
]פאב לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההההההההההההההההההההההההה
וסאנשיין קטן

g a g a

New member
נטע, למרות שאני לא אוהבת את פאב

קחי מתנה ממני כדי שתשמחי עוד יותר

lolly1

New member
איריס!!

יכולת להזהיר אותי!!! בלעעעעעע בא לי להקיא!! ]-8

g a g a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אירית!!! קרעת אותי!! לא יפה, בכל זאת נטע אוהבת אותו, תראי קמת רגישות!! וזה בשבילך

lolly1

New member
מה.... זה נכון..

הוא כל כך דוחה.. ש..איכססססה... טוף אני זזתי לי אני אחזור אח"כ.. תפוז העלו לי ת´פיוזים..

netaK

New member
הוא כזה מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

תודההההההההההההההההההההההה

netaK

New member
פאב הכי מושלםםםםםםםםםםםם

אני כזה חולה עליו! יו איך אני מתרגשת לראות את מה שהקליטו לי...וללכת עוד מעט לברה לראות גם היום באפי אני באקסטזה לגמרי למי אכפת להישכל בספרות כשיש את פאב!!!!!!!!!!!!!

maayan15

New member
וואי נטע...

התמונה שבאמצע, של אית´ן עם הכינור...יש לך אותה בנפרד?....אם כן בבקשה תשימי פה...

netaK

New member
לללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

הוא האיש הכי יפה שיש!!! ראיתי באפי ונמסתי שם מול הטלויזיה איזה איש יפיוף אני מתה עליו הכי בעולם1

maayan15

New member
חח...כבר נבהלתי...

מעיין <מי מתנדב להרוג אותי..או לפחות להרביץ לי מספיק בשביל שאני אתאשפז לאיזה שנה וחצי>

maayan15

New member
חחחח....

יופי...הזכרת לי את חגי!...רעה!! (פעם יפית אמרה לו עליי שאני כלבה בגלל שאני נשארת בבית אז הוא עושה לה "מי ייתן וגם לך תהיה ציסטה בשחלה"...חח....חמוד שכמוהו...אופפפפ!)

maayan15

New member
כן...זה ייקרה...

וואי...מחר אני לא יוכל להיסתכל לו בפנים!!!!1 מה אני ייעשה? את יודעת מה אני רוצה שייקרה?....אני רוצה שאם הוא דלוק עליי ורן סיפר לו על השיחה שלנו אז הוא יבוא בהפסקה לכיתה וישאל איפה אני ויגיד לי שהוא אוהב אותי ואני יהיה מ-א-ו-ש-ר-ת!

למעלה