הקלטת שיר

starborn

New member
הקלטת שיר

היי חברות וחברים, השבוע בקירתי בדיזינגוף ופגשתי באולפן הנייד המצוי שם. לאחר מספר לבטים החלטתי להקליט שם שיר. בחרתי את השיר "עד שתעזוב" של ריטה שלמיטב זכרוני כברה קסאי שרה אותו מתישהו... אשמח מאוד מאוד אם תורידו את השיר ותחוו את דעתכם עליו... http://community.msn.co.il/comm_community_page.asp?CommID=2231 טיינקס אוהב עדו

../images/Emo45.gifוווואווו איזה מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אתה שר ממשששש יפההה
*מוחאת כפיים*
ממש אהבתי
אני מקווה שאתה הולך לאודישנים
..ואם כן אז שיהיה
אין לדעת..אולי אני ברגעים אלו מתכתבת עם הכוכב הבא

starborn

New member
טיינקס טיינקס ושוב טיינקס

וואוווו חיממת לי את הלב... המון המון תודה... אני שמח שאהבת את השיר... לו יכולתי, הייתי מקליט אותו שוב ומתקן כל מיני דברים אבל נו מילא... בהתאם לנסיבות ולתנאים... באשר לכוכב נולד... אני חושב על זה... אבל אני מתכנן ללכת על משהו קצת יותר גדול מזה.. ומשהו שיחזיק יותר... זה יישמע אולי מתנשא לומר, אבל כן, אני אכן בדרכי למעלה... אוהב ושוב מוקיר תודה עם הרבה חום ואהבה... עדו

../images/Emo24.gifכנס../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

קודם כל..
..המחמאות באמת מגיעות לך
ויש לי שאלה..לא התאמנת קודם על השיר
סתם ככה החלטת ללכת לשיר אותו
ובקשר לכוכב נולד
לפי דעתי כדאי לך ללכת..אני חושבת שיש לך סיכויים טובים להגיע לשלבים גבוהיים..וזאת דרך מצויינת להתפרסם
וזה רק יעזור לך..תחשוב על זה
ואני מאחלת לך המון
ואני בטוחה שלא משנה באיזו דרך תבחר..אתה תגיע למעלה..כי אתה שר מהמם
ודרך אגב..בן כמה אתה
סיון

starborn

New member
תשובות תשובות ושוב תשובות

תודה תודה תודה... את לא יודעת מה את עושה... לא חשבתי מימי שאתרגש מנעלולי פלא... ממך אני מתרגש! ולשאלותייך... בקשר לשיר הזה של ריטה... אני שר המון המון שירים וזה אחד מהם... אבל לא התאמנתי לשיר אותו בשביל הקלטה, אלא פשוט שרתי אותו כמו שאני שר תמיד. מבינה? באשר לכוכב נולד, אני רוצה ללכת לשם אך תוכניותיי לגביי הקריירה המקצועית שלי לא מסתכמות בשירה... אני יותר בקטע של הנחייה... שירה זה בנוסף... אני מאמין שלבסוף אלך לאודישנים... ולשאלתך האחרונה, הילד בן 21.

חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

חח קרעת אותי
איזה חמוד..
בקשר לשיר..וואי יצא לך ביצוע מדהים ואפילו לא התכוננת מראש
מעורר הערצה
ונראה לך שכבר כדאי לך להירשם לאודישנים..כי אני לא יודעת עד מתי אפשר..מה שבטוח..אין לך מה להפסיד
ואני רואה שאתה מתכוון לכבוש את המסך...חחחח גם הנחייה
וואי מגניב שיהיה בהצלחה
אם אתה הולך לאודישנים אז ד"ש למיטלמן

starborn

New member
אני מבין שאת ומיטלמן ככה ../images/Emo24.gif

חחחח... כנראה שכשלא מתכוננים יותר מידי מקבלים את התוצאות הכי הכי טובות... לא אמרת לי בת כמה את... וכן... הנחייה זה הצעד הבא שלי...

חחחחח../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif

וכנראה שאתה צודק...אולי שלא מתכוננים יוצא הכי טוב...אבל לא נראה לי שזה תופס לגבי המבחן במתמטיקה שאאני מתכוננת אליו כרגע (בהפוגות..חח.עכשיו אני בהפוג
) ואני בת 15 וחצי
וקבלו סקופ: נולדתי יום לפניי שירי מימון
חחחחחח
אבל בואו נגיד שאני יותר מתרגשת ממישהי שנולדה אחריי (שרי, את יודעת מי
)

starborn

New member
קורעת!

תקשיבי ותקשיבי לי טוב... הדרך הכי טובה לעבור את המתמטיק היא ללכת לים... עם שמיכה וספר מתמטיקה טוב... ופשוט לפתור תרגילים.. וכמובן, לא לשכוח לקחת דיסקמן עם השיר "עד שתעזוב" בביצוע שלי... סתאםםםםם... מניסיון, הכל עובר!!!!

חחח כנסס../images/Emo15.gif

במקום ללכת לים אני הולכת למורה פרטית
ואת השמיכת פוך המושלמת שלי אני לא לוקחת לשום מקום..תאר לך שהיא תתמלא בחוך
חחחח אבל בקשר לדיסקמן אין בעיה
וחוץ מזה..שום ספר מתמטיקה הוא לא טוב

starborn

New member
חחחחח כנסייי

מורה פרטית זה פתרון מצוין. מה שלא נתן הטבע ייתן הצבע (של המזומנים!) באשר לפוך, התכוונתי לסתם סדין... באשר לדיסקמן... לצרוב את השיר ולשמוע בריפיט, תודה. באשר לספר המתמטיקה, אני ממליץ לוותר וללכת על סרט טוב...

../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

מה שנכון נכון..אך המזומנים...
חחחח סתם.אבל וואי משתלם להיות מורה פרטית..150 שקל בשעה וחצי..מה שעוזרת בית מקבלת ב-5 שעות

REBELDE 16

New member
חהה יודעת יודעת!!!!

גם אני חושבת שלא צריך לעשות הרבה חזרות....על איזה שיר....

../images/Emo9.gifכפרה עלייך ועלייה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

ודרך אגב..נולדתי ביום של לואיסנה לופליטו
אני פשוט מוקפת בכוכבים...
חבל שאני לא מוקפת בהם מבחינה פיזית....אוף נינט איפה את
חחחחח

חחח בהחלט חביב../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

ואיפה נינט
שנייה אאני אשלח את כתבת השטח בקרית גת לברר...חחח בואנה חברה שלי שגרה בקרית גת יודעת עלייה הכל
יום אחד היא הלכה ליד הבית שלה וניני גרה קומה 1 אז רואים את כל הבית אז אני כזה: מה את רואה
אז היא אומרת: הנה אחותה היפה מכינה לעצמה תה
ודיייי מחר ההופעהההה תחזיקו אותייי
*מתעלפת*

REBELDE 16

New member
את רצינית?

יאאאא תביא תביא....סיפורים... תשאלי את חברה של עוד דברים...אם היא רואה עוד דברים דרך החלון..חהה אבל נראה לי עכשיו נינט בקושי בבית לא?

חחח כנסי../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

רצינית ביותר..זה היום במוצ"ש אחד והיא רצתה לראות את נינט והיא עמדה ליד הבית שלה..ואני הייתי איתה כל הזמן בפלאפון..(אאוץ...הקרינה
) ורציתי לדבר או לשמוע את נינט שהיא תבוא ובסוף היא לא באה..חחח וחברה שלי מ'זה כלבה....נינט מכירה אותך
כמה ימים אחרי הזכייה חברה שלי הלכה אלייה הביתה עם זר פרחים וזה..ונינט פתחה את הדלת והזמינה אותן..והיא הייתה שם עם עוד חברה שעה וחצי
*מקנאה* ואמא שלה נינט הציעה להן לאכול ולשתות והכל..ולפניי שהן הלכו נינט אמרה לה "מאמי, תבואי מתי שאת רוצה"
וגם ביום כיפור חברה שלי ראתה אותה ברחוב...ונינט אמרה לה שלום ודיברה איתה קצת..ותקלטיייי...נינט אמרה לה: "את מדהימה
" (היא צודקת
) וגם בהופעה באשלקון חברה שלי הלכה ואמרו לנינט שהיא באה ונינט חיפשה אותה בקהל ומצאה אותה וחייכה אלייה וכל השיר שהיא שרה ים של דמעות היא הסתכלה לה בעיניים...
חחחחח נינט פשוט מתה עלייה

למעלה