הקלטת שיר

REBELDE 16

New member
אם את מבינה בזיוף? אז תביני...

כי אני כבר כמה זמן לומדת שירה....איך לשיר.. ואני כבר מבינה..מה זה זיוף...אז אני יכולה להגיד לך..שהיו כמה פעמים בשיר.."עד שתעזוב" שהיא זייפה..חבל על הזמן.... ללמרות שיש לה כל יפה..אבל השיר הזה כל כך קשה שהוא פשוט לא מתאים לה...

......./images/Emo95.gif

לא אמרתי שאני מבינה גדולה בזיוף.. אבל יש הבדל גדול בין "כברה בשיר הזה כל כך זייפה" (מצביע על זיוף מתמיד לאורך כל השיר) שכתבת בהודעה הקודמת שלך ..שאליה הגבתי לבין "היו כמה פעמים בשיר שהיא זייפה".. מסכימה איתי? אני הגבתי להודעה הראשונה שכתבת לא לזאת שכתבת עכשיו. אני חושבת שלכברה יש קול מדהים. וזכותי לחשוב ככה. ואולי באמת היא זייפה מספר פעמים בשיר אבל לדעתי זה מתגמד לעומת הביצוע הכללי שהיא נתנה לו. חבל שהרגשת צורך כל כך גדול להגיב בתקיפה, עם כל הכבוד לזה שאת לומדת שירה כבר כמה שנים.
ונתראה בשמחות

starborn

New member
תגובה

הקלטת השיר עלתה חמישים ש"ח... אך שוב אציין, כי אין מדובר באולפן מקצועי, כי אם באולפן חובבני אשר נותן לך שלוש הזדמנויות להקליט את השיר ובסוף בוחר את הכי טובה...

REBELDE 16

New member
יאא באמת..גם אני רוצה...

אתה יכול אולי להביא לי את הכתובת...? אני גם רוצה לעשות דיסק עם שיר שלי... ותגיד כל שיר שאני ארצה..יש להם? כלומר את המנגינה?

starborn

New member
יש להם 400 פלייבקים בערך

יש להם פלייבקים להמון המון שירים... פשוט הולכים לשם ובוחרים שירים מבין רשימת השירים שלהם... זה נמצא בסנטר בדיזינגוף... הם נותנים לך גם את המילים...

REBELDE 16

New member
אה סבבה....

אוקיי תודה.... קשה למצוא איפה זה? כאילו זה בבניין משרדים? או שזה ליד כל החנויות? סליחה על כל השאלות..אבל זה מאוד חשוב לי...!תודהה מותק...

starborn

New member
זה בסדר... -ה-נ-ח-י-ו-ת והסברים

חמודה, זה בסדר... את יכולה לשאול כמה שאלות שאת רוצה... זה לא עולה כסף לענות... לשאלתך... זה בתוך דיזינגוף סנטר בקומה התחתונה... זה נקרא אולפן נייד של כוכב עולה או כוכב נולד או משהו כזה... זה נראה כמו תא טלפון אדום... נ.ב אתם מוזמנים להירשם לקהילה שפתחתי שם... גם זה לא עולה כסף!!! (הלינק למטה!!)

פעם היה תא כזה בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif

בתחנה המרכזית החדשה בת"א..חח בקומה 4 נדמה לי..מול הבנקים.. אבל באיזשהו שלה זה עף משם..כנראה לא הלך..חח ובכלל פדיחות כי כל מי שעבר ראה את מי שמקליט

starborn

New member
נכון וגם...

אמרו לי שזה היה בנתניה... כרגע הם ממוקמים בתוך הדיזינגוף סנטר... זוהי התנסות חביבה לראות כיצד את/ה נשמע מאחורי מיקרופון שהוא קצת יותר מקצועי מהקלטה במחשב או בבית... ובאשר לפאדיחות... סיפורון קטן... ביום שהקלטתי הבחור שם כל כך התלהב שהוא שם אותי על פול ווליום אז מלא אנשים הגיעו ולא הבנתי למה כולם עומדים ומסתכלים עליי... כשקלטתי שהוא שם אותי בקולי קולות הוא קלט גם כן ואז סגר את הוילונות כדי שדעתי לא תוסח מכך... אכן סיפור משעשע וקורע לב...

REBELDE 16

New member
חהה מה לא ידעת?

אז ככה אני כבר איזה שנה בלהקת בית ספר...זאת שניה שניה שלי עכשיו! ומאז שאני מכירה את עצמי..מאז שאני קטנה אני שרה..תמיד... ו....זהו.... שמעתי על מקום כזה שמקליטים.....ותמיד רציתי ללכת אבל לא ידעתי איפה זה... מבינה?

starborn

New member
יאללה שרי

סעי לסנטר... תקליטי שיר... ותעלי אותו שכולנו נשמע את הנשמה שלך שרה...

perrinat

New member
../images/Emo99.gifואוווווווווווווווווו../images/Emo103.gif

איזו איכות מעולה
ויש לך אחלה קול, והביצוע מעולה
אני מקווה שנרשמת לאודישנים.....

ScorpiaV

New member
עידו כפרה

אתה כל כך מוכשר!!!!!!!!!
אמרת שאתה בקטע של הנחייה, מה אתה מתכוון להיות בערוץ הילדים או משו??!?
(או שאתה הולך ביג טיים ל"קחי אותי שרון 2"
?)

starborn

New member
פששש... שיחקת אותה...

עקרבית חביבה... תודה רבה על המחמאה ולשאלתך... פרטים בהמשך! אוהב מכל הלב... עדו

למעלה