הקלטת שיחה

מור~!

New member
הקלטת שיחה

עברתי על כל (טוב נו רוב) המדריך של הגלאקסי וכמעט נרדמתי האם קיימת אפשרות להקלטת שיחה? אני רוצה להוציא שיחה ולהקליט אותה דרך המכשיר עצמו ולא עם מכשיר חיצוני תודה

voguemaster

New member
אם אין לך רום מיוחד אלא המקורי

אז הדרך היחידה היא להפעיל רמקול, לצאת (בעזרת מקש HOME) ולפתוח אפליקצית VOICE RECORDED ולהקליט ככה. ברומים כמו של PILOTX יש הקלטת שיחות מובנית באפליקצית הטלפון. מספיק ללחוץ על כפתור ה-REC וזה עובד.

מור~!

New member
VOICE RECORD

צריך להוריד את זה? כי אני לא רואה את זה בתפריט :) הרום המקורי של אורנג', אגב

מור~!

New member
:(

הורדתי את tape-a-talk התחלתי שיחה והקלטתי אותה. כשלחצתי על סיום ההקלטה זה הראה שהוקלט 3:51 דקות. אני נכנסת שוב לזה אומר שאין הקלטות. ניסיתי גם לחבר למחשב ולאתר את הקובץ וגם לא נמצא :(

שלוקמן

New member
האיכות של ההקלטה ממש גרועה

אתה שומע את עצמך באיכות טובה ( טוב נו אתה מדבר ישר למיקרופון) ואת הצד שאתה רוצה להקליט שומעים ממש חלש ובאיכות גרועה..... לפחות עעב זה בHTC אני מניח שזה אצל כולם ככה

מור~!

New member
עבר בהצלחה ../images/Emo45.gif

לאחר אתחול של המכשיר נמצאה ההקלטה (נמצאת בדיוק איפה שאמורה להיות) השיחה כולה ברורה משני הצדדים כך שמבחינת איכות אין תלונות שאלה נוספת ברשותכם קניתי דיבורית bluetooth לקסדה הפעלתי את WAZE, אבל לא קיבלתי את ההוראות הקוליות לדיבורית, רק במכשיר כשאני מפעילה את הGPS של אורנג' הפקודות עוברת לדיבורית יופי יש משהו שצריך לשחק איתו?

מור~!

New member
ובכן

בזמן השיחה (על רמקול) פתחתי את התוכנה ולחצתי על הכפתור האדום בסיום ההקלטה לחצתי על כפתור הסיום (הריבוע) וסיימתי את השיחה אמור. יצאתי מהתוכנה ונכנסתי והופיע במסך הראשי (איפה שעכשיו רשום לך no recordings. press the....) רשימה של כל ההקלטות שביצעתי (הקלטה 1) בפעם הראשונה באמת לא הופיע שם כלום. חיברתי למחשב וחיטטתי בתיקיות ושום דבר. ניתקתי מהמחשב, אתחלתי את המכשיר ונכנסתי אל האפליקציה שוב וההקלטה הייתה ברשימה. כשחיפשתי במחשב היא גם הייתה בתיקייה של tapeatalk_records

למעלה