הקלטת מיקרופונים

Drumers

New member
הקלטת מיקרופונים

שלום. יש לי שאלה שאני לא מוצא אליה תשובה, לפחות לא ברשת. אני רואה שבכל האולפנים שבהם מקליטים תופים עם מספר רב של מיקרופונים(לצורך העניין 8), כל חלק במערכת מוקלט בטראק נפרד בקיובייס. מן הסתם כל מיקרופון מוקלט בטראק נפרד. השאלה שלי היא איך אפשר עם כרטיס קול של 2 ערוצי מיקרופון לעשות את הפעולה על שתי מיקרופונים? מה ההגדרות שצריך לבצע בקיובייס על מנת שזה יקרה? אשמח אם תענו לי, כי בשום מקום לא עוזרים לי בעניין. תודה מראש, מור

התשובה שלי היא...

תשמע עם מיקרופונים טובים אתה יכול לעשות אחלה סאונד תופים גם ב2 ערוצים כמובן צריך ידע העיצוב של הסאונד ולעשות את המיקס של התופים אני מציע מיקרופון קונדסר אחד מעל המערכת שיקלוט את המצילות,טמטמים וסנייר ועוד מיקרופון דינמי אחד על הבייס דראם כי בעצם אותו שומעים הכי פחות אז חשוב שהוא הוא אהיה עם מיקרופון וגם אם קיבלת סאונד טוב מהקונדסר אז בייס דראם טוב משלים לך את ההקלטה שוב צריך ידע טוב בהקלטות כדי לקבל סאונד טוב וכמובן מיקרופונים טובים

Drumers

New member
אהלן,

יש לי ידע בהקלטות ובעריכת סאונד. אני עושה את הדברים האלה, בצורה ביתית, אבל עושה.. השאלה שלי היא אחרת. כיצד אני עושה בקיובייס שכל מיקרופון יוקלט בטראק נפרד לדוגמא: אם יש לי: ערוץ 1 - mic1 ערוץ 2 - mic2 בקיובייס ההקלטה שנכנסת למיקרופון אחד תהיה בערוץ של מיקרופון1 וההקלטה שנכנסת למיקרופון 2 תהיה בערץ של מיקרופון 2. ואז אוכל לערוך את הסאונד של כל מיקרופון בנפרד. יש לי כרטיס קול עם שתי אינפוטים למיקרופונים. כך שהבעיה היחידה היא ההגדרה שלו בקיובייס. תודה, מור

HeavenlyB

New member
תשובה

בכל ערוץ יש לך בחירה של Input. בערוץ הראשון בחר ב-Input 1 או Left או כיך שזה נקרא אצלך, ובערוץ השני בחר את השני.

למעלה