הקלטות שלי

שם עט

New member
הקלטות שלי

טוב, תמצאו פה פחות או יותר את כל המגרעות - איכות הקלטה גרועה וביצוע לא משהו (זאת הקלטה ישנה). בכל זאת החלטתי להעלות לאתר את הקבצים, אני מקווה שתהנו (תקוות שווא?). ובכן - הקובץ הראשון מנסה להיות סמבה, קצב שהתלהבתי עליו כי הייתי אמור לעשות אותו בסולו בקונצרט תופים שארגן המורה שלי לפני כמה שנים. הקובץ השני הוא לא משהו מוגדר במיוחד. טוב, אז תשמעו ותגיבו. אם אתם מחפשים מקום להערות, התקפות, השמצות מכל הבא ליד - זה המקום!

danezeq

Member
וואי, יפה!

אם זה ישן, מעניין איך אתה נשמע היום
שומעים שיש לך הרבה חבר´ה בסביבה... ובהזדמנות - יש לך תמונה של המערכת? כמה זמן אתה כבר מתופף?

שם עט

New member
לא ציפיתי לתגובה חיובית...../images/Emo6.gif

טוב, למען האמת זה לא מאוד ישן, אבל אני חושב שהתקדמתי מאז די הרבה. ה"חבר´ה בסביבה" אלה אמא שלי ואחותי, שצילמה אותי בוידאו (משם הקלטנו את הקבצים - שתבין למה ההקלטה יצאה כל כך גרועה). תמונה של המערכת אין לי כרגע, כשתהיה לי אני אראה אותה בעזרת ה´. על הזמן שאני מתופף כבר דיברנו פעם - אני בשנה שישית.

שם עט

New member
למי שלא הצליח לשמוע דרך הקישורים

לחצ/י על הקישור עם הלחצן הימני של העכבר, ואז על "...Save target as". הקובץ ישמר על מחשבך.

Blakey

New member
מגניב...

מקצב מגניב לאללה. אם ככה ניגנת לפני הרבה זמן , היום אתה בטח לא מהעולם הזה. שלח הקלטה שלך לא ישנה.

שם עט

New member
אני מסמיק../images/Emo141.gif../images/Emo46.gif(אלה הכי קשורים)

טוב, כבר אמרתי שזה לא לפני כל כך הרבה זמן - אני חושב שבין חצי שנה לשנה (אצלי זה נקרא הרבה זמן...). אני מקווה שתהיה לי בקרוב הקלטה שלי מעכשיו, אבל בגלל שהתופים שלי לא פה, אני קצת מוגבל בקטע הזה.

שם עט

New member
היי, אנשים! חובה לקרוא

"תראו, טרחתי והבאתי לכם הקלטות שלי(אמנם דפוקות, אבל גם זה משהו). ורק שני אנשים טרחו לשמוע ולהגיב!!! זה לא בושה??? בשביל מה שמו פה את האתר הזה, אה? התביישו לכם, בני בליעל!!" - שם עט בהתפרצות זעם ועכשיו ברצינות - תגיבו, אני מתחנן, תגיבו. איך אני אתקדם אם לא ישמעו אותי ויעירו לי הערות? יאללה - לא להתעצל!

Kodak997

New member
אוקיי! רק לא באיומים! ../images/Emo13.gif

כל הכבוד! עלה והצלח! ישר כוח! (נו, אני צריך עוד משפטים של מורה
) ועכשיו ברצינות: יפה, יש כישרון... וגם ניסיון...

שם עט

New member
כבר שמעתי אותם, ועכשיו אני מגיב

הקצב של ה6/8 מעניין (לא שמתי לב שזה 6/8 לפני שכתבת) (דרך אגב - זה בדיוק כמו 3/4 - אותו יחס - אבל אתה בטח יודע), נשמע טוב מאד. הסווינג גם מעניין ומגוון, אבל במעבר אחד או שניים נראה לי שאיבדת קצת את הקצב. הגיוני מאוד שאני טועה - פשוט כתבתי לפי מה ששמעתי. נ.ב. הסנר נשמע קצת עמום.

Kodak997

New member
תודה על הביקורת ../images/Emo24.gif

אני אקח לתשומת ליבי ובקשר לסנר, כנראה אני צריך למקם אחרת את המיקרופון, כי ככה הוא מכוון פצצה!

Kodak997

New member
ה ק פ צ ה

יאללה תופאים תשמעו, תגיבו, תעלו הקלטות משלכם... יאללה!

Kodak997

New member
אוףףףףףףףף לא עובד!!!

ה ק פ צ ה
עכשיו, תפוז, התואילו בטובכם להקפיץ את ההודעה למעלה?

danezeq

Member
בגלל שההודעה הראשונית

ישנה, יותר מ3 ימים היא לא תוקפץ עוד לעולם יהי זיכרה ברוך

למעלה