הקלטות שלי

aa100000

New member
הקלטות שלי

אז נתחיל בזה, שההקלטות הוקלטו באורגן psr2000 של ימאהה כמובן. אני לא משתמש במקצבים בהקלטות שלי, בכלל לא. הכל בערוצי הקלטה נפרדים של כל תפקיד בנפרד ואני מנגן את כל התפקידים (פסנתר לחוד, גיטרה לחוד, באס לחוד וכ'ו). אז יש המון בעיות בגלל האיכות (כרטיס קול מעצבן) אבל חוץ מזה, תקשיבו ותהנו
הקלטה ראשונה-עיבוד שלי לשיר שמישהי הלחינה (אנחנו עומדים להקליט את זה)-שיר ילדים לבריכה (זה רק פלייבק, אל תתאמצו למצוא את המנגינה, אני אעלה את הקובץ המוכן עם השירה אחרי שנקליט אותו). את ההקלטה השנייה אני אעלה עוד מעט.

aa100000

New member
הקלטה שלי-"לאחד החיילים"-שיר של

רחל שפירא, נורית הירש (הגדולה מכולן) הלחינה. עיבוד שלי לשני קולות ללחן המדהים הזה (את המילים אני פחות אוהב אבל כל אחד והטעם שלו). גם כאן ההקלטה היא לא דרך מקצב אוטומטי של האורגן אלא דרך כלים שהקלטתי בנפרד (פסנתר, באס, גיטרה, כינורות (סוג של...
) ושני קלרינטים שהן בעצם הקולות הראשיים). מקווה שתאהבו
ממש פה

אי-מייל

New member
../images/Emo7.gif

ניסיתי לעשות " א גה דו" למנגינה הזאת ולא הצלחתי. נ.ש. למה אתה לא שומר את הקבצים בפורמט מידי? נ.ג.ל. קבצים נהדרים.

aa100000

New member
אממ

1.מה זה א גה דו?
2.אני יכול לשים פה את הקובץ השני כמידי (את הראשון לא מטעמים אישיים..חח)אם מישהו רוצה 3.תודה רבה רבה

אי-מייל

New member
אילת

אה גה דו דו דו, איש קטן מכין קפה. המנון הקלאב מד ועושי הפעלות הבריכה.

nadav1232

New member
../images/Emo207.gifאתה יכולים לעשות לי טובה?../images/Emo9.gif

אם אתם יכולים תיכנסו לפה: http://www.hamzuzim.co.il/vote.asp?m=1 ותצביעו לאופיר (אח שלי) תודה רבה! ^_^

למעלה