הקלטה בMIDI

• פותח הנושא orlr
  • פורסם בתאריך

orlr

New member
הקלטה בMIDI

יש לי פסנתר חשמלי, חיברתי אותו היום למחשב באמצעות USB MIDI INTERFACE של EDIROL UM-2EX, אני רוצה להקליט מהפסנתר למחשב איך אני עושה את זה? , אם איזה תוכנה אפשר להשתמש ( האם בWIN XP יש תוכנה מובנת) האם יש תוכנה בסיסית שאפשר להוריד מהאינטרנט? תודה על הסיוע.

אליסף12

New member
תשובה:יש 3 כניסות מאחורי המחשב שלך

(אחת מהן היא למיקרופון,בד"כ התחתונה,בכל מקרה יש ליד ציור של מיקרופון. קח כבל שבצד אחד יש לו 2 כניסות pl ובצד שני כניסה לאוזניות וחבר בינך לבין המחשב. עכשיו שים לב כנס ל-התחל/תוכניות/עזרים/בידור/רשמקול ואתה יכול להתחיל להקליט. אם אתה רוצה להקליט יותר מ60 שניות:תקליט על ריק 60 שניות ושמור אותם בשם ואח"כ-עריכה/הוספת קובץ ותוסיף את הקובץ השמור עד שתקבל את הזמן הרצוי. לאיכות הקלטה טובה:בתפריט-קובץ/מאפיינים/המרה כעת/את הללא שם תחליף ל cd quality אישור ועוד פעם אישור. ב עריכה/מאפייני שמע /הקלטת צליל /עוצמה-תשחק עם ה mic ווליום כדי שהמחשב לא ישמע אותך חזק מידי בעיקרון כשהאקולייזרים מתנפצים על התקרה זה לא יצא טוב אבל בכל מקרה תצטרך לנסות,גם צריך להשתיק הרבה את הווליום בפסנתר.זהו ובהצלחה זה יוצא באיכות טובה. נ.ב. אפשר לשמור בצורה של mp3 קובץ/מאפיינים/המרה כעת/תבנית-תשנה את הpcm לmpeg-layer 3 ואישור.

bomba6

New member
הוא לא התכוון להקלטת MIDI?

הכל תלוי במה שואל השאלה המקורית התכוון.. האם הוא רצה להקליט אירועי MIDI (ועל כן טרח לספר לנו על החיבור המיוחד שלו; ואני לא בקי בתוכנות האלה, אז אם מישהו יודע..) או האם הוא רצה להקליט סתם מוזיקה ולשמור כ-MP3. אם כן, אז המדריך שהובא הוא נכון, ורק הייתי ממליץ להשתמש בתוכנה חיצונית כגון http://audacity.sourceforge.net/ ולא ברשמקול של חלונות.

אליסף12

New member
בואנה תודה על התוכנה.נראית מעולה

הורדתי. זאת גם תוכנה לעריכת מידי?אתה יכול לתת סקירה קצרה על האפשרויות היותר שימושיות שבה?

bomba6

New member
היא לא תוכנה לעריכת MIDI

אלא תוכנה לעריכת סאונדים... wav, mp3 וכד'. ואם לומר את האמת, מעולם לא השתמשתי בתוכנה זו. אני נותן את הקישור אליה רק כי היא חינמית, וגם כי בכל זאת שמעתי עליה דברים מעולים. בגדול האופציות הן לחתוך ולהדביק קטעים, כל מיני אפקטים של fade, reverb ודברים כאלה... בשביל להקליט סאונד מה- line-in היא מספיקה.

למעלה