הקלטה בקיובייס..

elper11

New member
הקלטה בקיובייס..

אהלן חברו'ס חג שמח לכולם קודם כל... יש לי אולפן ביתי עם ציוד מקצועי ואני מקליט את אחותי שרה והיא שרה ממש יפה פשוט הקול בשיר לא יוצא יפה...ואני יודע שצריך לעשות משו עם הקול לא סתם ככה שומעים אותו יפה...השאלה מה כי אני עדיין מתחיל בקטע של ההקלטות..תודה בכל אופןןן

HeavenlyB

New member
לכל הקלטה יש אופי ייחודי לה

לכן אין משהו אחד שצריך להוסיף כדי שיהיה יפה. יכול להיות שלא צריך להוסיף כלום, ורק לעשות בלאנס נכון. אולי צריל להוסיף ריוורב, אבל צריך לדעת גם איזה ריוורב וכמה. אותו דבר עם כל אפקט אחר.

elper11

New member
זה משו אחר...

לא חושב שזה אפקט או משו כי אתה שומע צלילים גבוהים וכאלה...וזה לא הקטע של אפקטים...זה פשוט לייצב את הקול...שלא יהיו קפיצות של צלילים..שהכל יהיה מאוזן...וזה מה שאני לא יודע לעשות...

HeavenlyB

New member
אם אתה מתכוון למתקן זיופים

אז קודם כל צריך את הפלאג שעוזה את זה. אני מכיר שניים, אחד הוא Auto Tune של חברת Antares והשני הוא Melodyne. להשתמש בהם נכון צריך לדעת, כי זה לא קל. זה לא רק לכוון את הסולם, אלא לדעת לכוון בצורה שלא יבחינו באפקט, ואלה דיוקים שלא תמיד קל להגיע אליהם, צריך הרבה סבלנות.

elper11

New member
אהה הבנתי אחי..

קראתי גם מאמר בקשר לקומפרסור שמסדר את הגל....שלא יהיה פיקים..זה פשוט מסדר את זה בעוצמה ממוצעת...ואז פשוט הגל נראה בעוצמה שווה...קראתי באוזן אבל לא הבנתי איך לשחק עם הקומפרסור כדי שזה יצא כי אין ציור של הגל בקומפרסור אז אני לא יודע מה אני עושה כשאני מסובב נוב...

למעלה