הקלטה בייתית

Bustif

New member
הקלטה בייתית

הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי בדיוק את מה שאני מחפש. אני רוצה לעשות כמה הקלטות של סקיצות אצלי בבית, על המחשב האישי. נכון לעכשיו אין לי מיקסר בכלל. רציתי לדעת איך אתם מציעים לעשות את זה.. אוכל להקים אולפנון ביתי קטן בלי מיקסר בכלל. אם לא, כמה עולה מיקסר סביר? תודה,

carmia

New member
מה אתה רוצה להקליט?

לאו דווקא שאתה צריך מיסר בשביל ההקלטות כמה נגנים / כלים אתה רוצה להקליט במקביל?? איזה כרטיס קול יש לך?

Bustif

New member
היי

תודה על התגובה. הצרכים שלי הם הקלטת גיטרה, קלידים, בס ושירה. אני מעדיף להקליט בו זמנית בכמה ערוצים. רוב הזמן אני אצטרך הקלטות סקיציאליות (את רוב ההקלטות המלאות אני עושה באולפן) מה שאומר שאני יכול פשוט להקליט שירה וגיטרה אקוסטית (אולי גם מפוחית - שזה עוד מיקרופון . או כלי הקשה מסויים ) בכל אופן, נגיד ואני רוצה לעשות הקלטה אקוסטית פשוטה בערוץ אחד. עדיף לי פשוט לחבר את המיקרופון למחשב ולהקליט?! תודה מראש שוב, ולילה טוב

resonance

New member
Line 6 TonePort

כרטיסים באזור ה-800 ל-1200 ש"ח, המגיעים עם קדם-מגברים להקלטת שירה וכלי (גיטרה, בס) בו זמנית. מגיעות עם תוכנות הקלטה רבות. כרטיס קול שכזה מאפשר לך לבצע גם הקלטה של הרבה כלים על ערוץ אחד - ערוץ המיקרופון. כמובן, חשוב שיהיה לכניסת מיקרופון קדם מגבר נורמאלי על מנת שתקבל איכות הקלטה טובה (ונקייה מרעשים). בנוסף, הכרטיסים האלה מגיעים עם סוויטת אפקטים לא נורמאלית לגיטרות, המבוססים על טכנולוגיה דומה ל-POD מבית LINE 6.

למעלה