הקלות..

vered151

New member
הקלות..

יש לכם הקלות במבחנים?
איזה?
אתם מנצלים אותן?
כשעשיתם את האיבחון שיחתם אותה מטומטמים או שהתנהגתם רגיל? שתפו בכל מה שקשור

vered151

New member
עונה לעצמי...חח

יש לכם הקלות במבחנים?
איזה? טוב: הארכת זמן, הגדלת שלון הבחינה, דף נוסחאות מורחב, הקראת שאלון...באנגלית- התעלמות משגיאות כתיב, מילונית, הקראת השאלון בקלטת...נראה לי שזהו... אתם מנצלים אותן? ברווור! זה הדבר שהכי עוזר בעולם.. כשעשיתם את האיבחון שיחתם אותה מטומטמים או שהתנהגתם רגיל? שיחקתי אותה כלכך מטומטמת שהייתי מופתעת מכישרון המשחק שלי...חחחחח

nemo the great

New member
אהא אהא ../images/Emo13.gif ../images/Emo66.gif

אליק גם את?? וואי וואי.. חחחח רק רחובות פה..

nemo the great

New member
אמממ.. חח ../images/Emo6.gif ../images/Emo66.gif

אני צוחק כי אמרתי את זה איזה עשר פעם!! מה את לא מסתכלת בתגובות?? חחח "ישיבת הדרום" הביצפר הכי סטלן בעולם!!

nemo the great

New member
רגע רגע... ../images/Emo66.gif

את מקדרון? מנען? איזה יישוב אני מכיר את כולם
אפילו כבר גיבתון! חחחח

אמ.

יש לכם הקלות במבחנים? לא. אבל המורה לספרות לוחצת על שיעתוק בבחינות בגרות,כי הכתב שלי לא ברור.

הקלות..../images/Emo80.gif

יש לכם הקלות במבחנים? אכן כן..=]
איזה? הקראת שאלון, הארכת זמן מקסימלית, דף נוסחאות מורחב, אנגלית-מילונית, התעלמות משגיעות כתיב.
אתם מנצלים אותן? הוהו איך שאני מנצלת אותן.. המורה לא תזוז עד שלא יגמר לי הזמן במלואו!
כשעשיתם את האיבחון שיחתם אותה מטומטמים או שהתנהגתם רגיל? למען האמת, הייתי די רגילה. ובכל זאת הוציאו אותי בדו"ח ילדה סתומה. נו מילא..

Blue Aura

New member
מימימימימימימימימימימי../images/Emo189.gif

יש לכם הקלות במבחנים?
איזה? הערכת זמן, באנלית ווקמן, מילונית, מילון, הקראה ועוד כמה. אתם מנצלים אותן? את רובן. כשעשיתם את האיבחון שיחתם אותה מטומטמים או שהתנהגתם רגיל? רגיל, אבל הבוחנת הייתה מפחידהP: אבל היא אמרה שאני נורא טובה באנגלית^___^ גאד, זה 3 שעות!><

nemo the great

New member
אמממ זה די מוזר למען האמת ../images/Emo66.gif

כאילו בגמרא אמרו שאני צריך לעשות איבחון אבל לא אכפת לי אין לי כח לשטויות.. לא עשו לי איבחון זה סטלה אצלינו בבי"ס ובהיסטוריה זה משגע יש לי זיכרון פצץ בלי עין הרע |חמסא| אבל פשוט אני עונה למורה קצר ולעיניין ואני עונה נכון הכל נכון פשוט שאני לא נותן רקע והמורה הוא כזה יש לו חכמת נפש אז הוא אמר לי יש לך כישרון של צלף יש לך ממש אופי של צלף משטרתי ואני כזה.. "טובבבב" חחחח אבל יומיים אחרי שהיה לנו מטווח עירוני
אז הייתי הצלף של הכיתה ושוב פעם שייצאנו שוב פעם עשיתי מקבץ טוב וזה הזכיר לי את מה שהוא אמר מוזר... חח (יאאא איזה חחפירה!!)

פימקי

New member
אהאהא

הארכת זמן מתמטיקה שאלון מותאם זהו נראה לי אני מנצלת הכל והייתי רגילה פשוט יש לי בעיה בתפיסה הגאומטרית או משו.

hadarh111

New member
לי יששש

יש לי: הקראה.. בעל פה.. תוספת זמן.. מילונית.. השמעה של הקטעים באנגלית בקלטת..( בקיצור כמעט כל הקלה שרק בא לכם:) מנצלים: תאמת טוב בעל פה כמעט ולא.. מילונית כע תוספת זמן כע השמעה של קטעים באנגלית רק במבחן כמובן:) איבחון: לא לא שיחקתי אותה טיפשה קיבלתי ובגאווה.. גילתי שזה מעלה ציונים מ70-80 ל80-90 אז למה לא:) אני אישית מתה על בעל פה בעיקר בבגרות כי תמיד אתה זורק את כל החומר ובסוף אתה קולע

hadarh111

New member
אה גם דף נוסחאות מורחב..

והתעלמות משגיעות כתיב.. ובבגרות בלשון היה לי בגרות מותאמת

אני

יש לכם הקלות במבחנים? כן איזה? לקבל עוד זמן לעשות את המבחן=]] אתם מנצלים אותן? לפעמים כשעשיתם את האיבחון שיחתם אותה מטומטמים או שהתנהגתם רגיל? לא היה לי איבחון

למעלה