הקלה

flowr..

New member
הקלה

טוב, אולי אני מאמינה יותר מדי באסטרולוגיה, אבל היום כשהשמש נכנסה לדלי באמת הרגשתי יותר טוב מאשר בחודש האחרון (שלפי האסטרולוגיה- היה אמור להיות קשה במיוחד בשבילי בתור מישהי שהיא מזל דלי). מה איתכם? אתם מאמינים באסטרולוגיה?

החיים הטובים.

גם אני מזל דלי. גם לי יש יומולדת. ב-23 האמת. ופתאום הכל נפלא! הסתבר לי שאני טס לחו``ל כמעט אך ורק על חשבון הביצפר ושאני אומר חו``ל אני לא מדבר על טיול ברזים לטורקיה אלא על הדבר האמיתי- ניו יורק שלוש שבועות. בנוסף יש לי גם מבחנים שנים לחמ``ן שחקים, שאין לי מושג מה זה אבל אני מאוד רוצה לעבור את זה. ובנוסף בחירות בבליך , מה שאומר שאני אכתותב בכמה עיתונים גדולים כי אני בעך היחיד שיכול לכתוב בשיכבה שלי (עם להשתחצן) וגם נפרדתי מחברה שלי .שזו סיבה למסיבה.

Sprite

New member
גם אני דלי גם אני דלי!

והמצב שלי נהיה יותר גרוע!

קמיקזה

New member
התפר....

אם יש פה משהו שמבין משהו באסטרולוגיה... נולדתי ב 23.7 ואף פעם לא ברור לי לגמרי איזה מזל אני (התפר בן סרטן לאריה) כבר אמרו לי שאנשים שנולדו בתאריך הזה הם מורכבים ונעים מקיצוניות אחת לשניה. משהו אולי יודע קצת ויוכל לגאול אותי מייסורי?...

flowr..

New member
כן

יש לי ספק שבודק את זה, אני אבדוק בשבילך, אבל באיזו שנה ובאיזו שעה נולדת?

PsiChO

New member
כולם טוענים ש...

כולם טוענים שהם לא מאמינים. אבל תראה לי אחד שלא מסתכל בהורוסקופ שלו. אני מסתכל בהורוסקופ שלי כל בוקר מתוך הרגל. ובחצי שנה האחרונה גם של חברה שלי... והגעתי להתאמות שהגיעו לדרגת מוזרות! אני חושב שכל דבר מבוסס על משהו. אולי הגזימו עם זה. אבל יש לזה בסיס אמיתי.

גם אני ככה...

ברגע שאני קוראת את ההורוסקופ שלי, אני חייבת לקרוא גם את של אריה, ואת בתולה, המזלות של החברים לשעבר שלי...

flowr..

New member
מוכר...

למרות שאני לא בדיוק קוראת את ההורוסקופ של חברים לשעבר שלי, כי אף פעם לא היה לי חבר... (חוץ מאחד בכתה ד` ליומיים שאני בכלל לא יודעת את המזל שלו..) אבל בכתה ו` היה מישהו שאהב אותי, וכתוצאה מזה גם לי התפתחו רגשות כלפיו, ועד היום אני קוראת גם את ההורוסקופ של מזל מאזניים, אפילו שאף פעם לא היה ביננו כלום ולמרות שהוא לא בבי``ס שלי כבר מתחילת השנה.

ENIGMA

New member
שטויות...

ואני ממש מאמינה בכל השטויות האלה, אני אפילו אוספת חומר! ותמיד יוצא לי לקרוא את המזלות של חברים לשעבר או אנשים שאני דלוקה עליהם אבל עכשיו אני דלוקה על מישהו במזל מאזניים ככה שאני צריכה לקרוא רק מזל אחד (עצם העובדה שגם אני מאזניים) p.s. ליערה: שלא תעזי להגיב על זה!! אניגמה

טרנט

New member
גם אני דלי...

ואולי הייתה לי קצת הקלה... יש לי טיול שנתי מחר, אני מקבל עוד מעט כל מיני דברים ליום הולדת, עוד מעט יהיה לי טסט. בקיצור, סוף סוף החיים נראים קצת יותר טובים... אולי יש באסטרולוגיה הזה משהו. :)

למעלה