הקלה על אלרגיה

yaaraher

New member
הקלה על אלרגיה

בוקר טוב :) בשבוע האחרון התחלתי לסבול ממה שנראה כמו צינון מוזר עד שנזכרתי שגם שנה שעברה היה לי משהו דומה ואז הרופאה שלי אמרה שזו אלרגיה. יש לי ראש כבד, הרגשה קצת מעורפלת ומסוחררת, מעט נזלת, קושי בבליעה. מה אפשר לעשות כדי להקל על הדברים האלה? אם יש לכם מידע על תרופות אנטי-היסטמיניות "מערביות" אשמח לדעת גם כן. תודה ושבת שלום!

yperelman

New member
תוכלי לפרט קצת יותר

על עצמך? בעיקר מצב בריאותי כללי, תזונה (באופן מפורט), נטילת תרופות

yaaraher

New member
בהחלט

אני די בריאה - לא משתמשת בתרופות בכלל, אוכלת תזונה צמחונית עם דגים מדי פעם.

hal767

New member
אלרגיה אינה מחלה

היא למעשה דרך ריפוי טבעי של הגוף. התהליך אינו נעים, אבל בריא. הסימפטומים השונים, מצביעים על כמויות גדולות של חומרי פסולת שהצטברו בגוף, ועל ניסיונות הגוף להפטר מהם. לכן ניכרת פעילות יתר של אברי ההפרשה, הבאים לידי ביטוי בנזלת, שיעול וליחה, הזעה וסימנים על העור, הפרשות מהעייניים וכד'. מאחר והפסולת, כשהיא בדרכה החוצה, מתרכזת בדם, קיימת הרגשה כללית לא טובה. הרגשה זו יכולה להיות מלוווה בחולשה, בין השאר בגלל השקעה גדולה באנרגיה של הגוף בטיפול בבעיה. הפתרון הטבעוני לבעייה הוא ניקוי הגוף באמצעות תזונה טבעית אורגנית נכונה, תרגילי נשימה עמוקים, מנוחה רבה [כדי לא לבזבז אנרגיה חיונית] והפעלה גופנית מתונה בכיוון של שיפור מחזור הדם. מסג' רפואי מתון וטיפולי מגע מתאימים, יכולים לסייע במקרים מסויימים. עיקר פעולות הניקוי, נעשות ע"י הגוף בזמן מנוחה ושינה. אז הגוף צורך מינימום אנרגיה, ולגוף יש את האנרגיה הדרושה לו כדי לפעול. החשוב הוא, ללמוד במקביל תזונה נכונה וקיום אורח חיים נכון יותר, ולהבטיח בכך, שהבעיה לא תחזור. תרופות למינייהן, המקלות על ההרגשה של הפציינט, מדכאות את תהליכי הניקוי הנ"ל, משאירות בגוף את גורמי הבעיה והופכות את הפציינט לחולה כרוני. בנוסף, יש לזכור שתרופות אלה הינן רעלים הפוגעים בגוף. בינם ובין ריפוי, אין כל קשר. הן בעצמן מהווות גורמי מחלות.

yaaraher

New member
לא ציינתי עוד משהו -

באחד הבקרים השבוע הייתה לי ממש תחושת בחילה ו"תיכף להקיא" וגלי חום וקור מאוד מאוד לא נעימים (למעשה ערב קודם התחילה ההרגשה הלא טובה ובבוקר למחרת רק נהיה גרוע יותר וכאב לי הראש כל אותו יום). למרות שזה קרה רק בוקר אחד, האם זה גם משהו שאתה רואה כחלק מהתהליך? אכן באותו יום נחתי הרבה אבל אם מצב כזה יכול לחזור - הייתי מעדיפה להימנע ממנו.

hal767

New member
אפשרי שכן

אני רוצה להדגיש שמאחר ואינני מכירך, תשובתי היא כללית, ומסתמכת על ההנחה שמדובר באלרגיה. יתכן שהרופאה טעתה, כפי שקורה במקרים רבים, והבעיה אינה אלרגיה... במקרים של אלרגיה, הסימפטומים מחמירים לעיתים, בגלל שהפציינט ממשיך לנהוג לא נכון כלפי גופו. אם את רוצה להימנע ממצבים לא נעימים אלה, עליך לפעול, כדי לפתור את הבעיה מהשורש.

0 אור 0

New member
בחילה וגלי חום וקור

בדרך כלל הם לא סימן לאלרגיה אלא ל"משהו ויראלי" כמו שפעת. חשוב מאד לנוח ולתת לעצמך להחלים מהמחלה

למעלה