הקלה בבנייה השכנים שלי בונים בריכה בחצר , איך אני יכולה לעצור את זה ? באיזה טיעון ???
ר רונית שחר New member 1/5/06 #1 הקלה בבנייה השכנים שלי בונים בריכה בחצר , איך אני יכולה לעצור את זה ? באיזה טיעון ???
ע עוד יוסף פרידמן New member 2/5/06 #3 הטיעון היחיד שאתה יכול לטעון זה "צרות עין" אבל אני בספק אם הוא יתקבל.
B bkr54 New member 2/5/06 #4 דעה שונה ניתן גם ניתן לטעון נגד הקמת בריכת שחיה, ואף לתבוע ביטול היתר שכבר ניתן בפועל. ר' לדוגמא פסק דין זה.
דעה שונה ניתן גם ניתן לטעון נגד הקמת בריכת שחיה, ואף לתבוע ביטול היתר שכבר ניתן בפועל. ר' לדוגמא פסק דין זה.
ר רונית שחר New member 3/5/06 #5 מדה לך על התשובה אבל אני לא מצליחה לפתוח את הקישור , אם תשלח שוב אודה לך מאוד .
B bkr54 New member 3/5/06 #6 הקישור לפסק הדין כיוון שבחגים מבצעים עבודות תחזוקה לאתר בתי המשפט, אין אפשרות לפתוח שום פסק דין ביום העצמאות. אבל, ביום חמישי, ובשאר ימי החול, האתר יחזור לפעולתו התקינה, וניתן יהיה לפתוח את הקישור לפסק הדין.
הקישור לפסק הדין כיוון שבחגים מבצעים עבודות תחזוקה לאתר בתי המשפט, אין אפשרות לפתוח שום פסק דין ביום העצמאות. אבל, ביום חמישי, ובשאר ימי החול, האתר יחזור לפעולתו התקינה, וניתן יהיה לפתוח את הקישור לפסק הדין.