9 בוא לא?
ו וינטרפרש New member 26/2/04 #18 10 הסוויטה, הלימוזינה, המטוס הפרטי ומשכורות הענק מתפוז מספיקים לי, תודה
ו וינטרפרש New member 26/2/04 #23 משכנתה * כמו קופסה, כורסה וכו'... הכל חוץ מסבתא ואומרים גם משכנתות, קופסות וכורסות - ולא משכנתאות, קופסאות וכורסאות.
משכנתה * כמו קופסה, כורסה וכו'... הכל חוץ מסבתא ואומרים גם משכנתות, קופסות וכורסות - ולא משכנתאות, קופסאות וכורסאות.
O oh-da New member 26/2/04 #32 גם וגם, והסיבה בהודעה../images/Emo26.gif הרבה מילים נכנסו מארמית, זכר להן ניתן לראות במילים שמסתיימות ב א' ומשכנתא היא אחת מהן. בעברית זה משכנתה, בארמית זה משכנתא. וכׁרסא או כׁרסה, הראשונה בארמית והשניה בעברית.
גם וגם, והסיבה בהודעה../images/Emo26.gif הרבה מילים נכנסו מארמית, זכר להן ניתן לראות במילים שמסתיימות ב א' ומשכנתא היא אחת מהן. בעברית זה משכנתה, בארמית זה משכנתא. וכׁרסא או כׁרסה, הראשונה בארמית והשניה בעברית.
O oh-da New member 27/2/04 #36 ואם אני מחליט שאני רוצה לצרף מילה בארמית למשפט כמו שאני רוצה לצרף מילה באנגלית למשפט? אז אני כותב קופסא
ואם אני מחליט שאני רוצה לצרף מילה בארמית למשפט כמו שאני רוצה לצרף מילה באנגלית למשפט? אז אני כותב קופסא
T The source of pain New member 27/2/04 #44 ../images/Emo45.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo110.gif ארמית שפה יפה
A ailag New member 28/2/04 #48 האקדמיה ללשון עברית בעד וינטר. בעברית, מילים מארמית נגמרות באות ה. חוץ מסבתא.
ו וינטרפרש New member 26/2/04 #26 לא, אי אפשר. כבר שנה בערך אסור, מאז שהאקדמיה קבעה. כל המילים - חוץ מסבתא.
T TauraMan New member 27/2/04 #42 כולנו מנצחים מתישהו../images/Emo3.gif../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif