הקיר חונק אותי..

הקיר חונק אותי..

היי לא יודעת מה צריך כדי שתוכל/י לעזור לי אבל ברור לי שאת תאריך הלידה שלי זה חשוב אז 16.11.1955. שאלתי היא אני מסתובבת כבר תקופה ארוכה עם הרגשת חנק שיש כמעין קיר שחוצץ ביני לבין החיים לא זז כלום,לא מצליחה להזיז כלום. האם יש אפשרות שרואים משהו עזרה לפתרון,ייעוץ או כל דבר אחר כמו בקשר ללימודים? זוגיות? ואם ניתן מה עם פרנסה? תודה מכל הלב

מתח והתלבטויות

רואים שאת כל הזמן במתח במיוחד שאת נקלעת למצבים סבוכים ורגישים מתאים לך לימודים גבוהים ,הכיוון נראה בתחום סוציאלי בריאותי. הקושי בחייך כנראה נובע שאת לא נמצאת במסלול יעודך. האם בסביבתך הקרובה יש בעיות בריאות או מצבים קשים אחרים שצריכים תמיכה נפשית? שאת נדרשת להיות שם. אילן.

לאילן

שלום לך אילן שאלת אותי אם יש מצב נפשי או בעיות בריאות. אז ככה קודם כל המצב הבריאותי שלי על הפנים שלא נדבר על המצב הנפשי שלי שהוא בירידה מתמדת. אבל מעבר לזה אני עובדת יום אחד בשבוע עם חמותי שהיא חולת אלצהיימר והמטפלת שלה בחופש. ואני מאז ילדותי חייה בצל של אמא שלי שהיא חולה נאז היותי בת 7 ועד היום

לזרום עם החיים

אני חוזר שוב יש הסבר לדברים שקורים בחיינו,צר לי שלא אוכל לתת לך הסבר במסגרת זאת. אני ממליץ לך לזרום עם החיים למרות כל הקשיים שאת נמצאת, ולקבל באהבה את מה שעליך לעשות לדאוג לטפל,,וכן לעסוק במה שיעצתי לך בתחום בריאותי סוציאלי עם אפשרות להדרכה והכוונה. שיהיה לך כל טוב. אילן.

לזרום עם החיים

אני חוזר שוב יש הסבר לדברים שקורים בחיינו,צר לי שלא אוכל לתת לך הסבר במסגרת זאת. אני ממליץ לך לזרום עם החיים למרות כל הקשיים שאת נמצאת, ולקבל באהבה את מה שעליך לעשות לדאוג לטפל,,וכן לעסוק במה שיעצתי לך בתחום בריאותי סוציאלי עם אפשרות להדרכה והכוונה. שיהיה לך כל טוב. אילן.

למעלה