הקיצור..

הקיצור..

אני מפחדת שאני אדם רע.!!! כי לכלכתי על האדם הזה בצורה איומה. אוווף..!!! וזה הורג אותי לחשוב שאני אדם רע.!! הורג אותי.!! אבל אני לא.!! ממש ממש לא.!! משתדלת לא להזיק לאיש.אבל במקרה שלו זה היה נוראאא... הוא פשוט השפיל אותי בטירוווף.!! הוא מפחיד הוא איום. הוא..מזעזע..אבל למרות כל זה איפה הלב שלי? אדם טוב באמת גם שמשהו פוגע בו הוא מחריש. אז איפה האדם שבי מתבטא? מה זה שווה לי שאני נחמדה וטובת לב שהכל בסדר? אולי אני לא ממש טובה. עובדה ברגע שהאדם הזה פגע בי התחרפנתי. נקמתי בו בטירוף. אני כל כ רוצה להיות אדם טוב. למה עשיתי את זה? אף אחד לא יעניש אותי אף פעם.אבל ההרגשה איומה. איומה איומה. מה אעשה? יש לי נקיפות מצפון. אי נעשים בני אדם טובים יותר?

גרא.

New member
חלי חלי 2,לעיתים כאשר את חשה פגועה,מושפלת

כועסת ומאד מתוסכלת בגלל התנהגות מילולית ו/או לא מילולית שאדם מסויים התנהג אלייך, התגובה שלך עלולה לצאת מכל פרופורציה,או שיקול הגיוני,ואז לעיתים אומרים מילים שלאחר מכן מאד מתחרטים עליהם.לעיתים גם מגיבים באלימות ומתחרטים.זו תגובה ספונטנית שהרבה חווים שאינה מעידה על כך שהאדם שנפגע והגיב הוא אדם רע.אלא שהוא אנושי.המקרה שהיית מעורבת בו,אינו מעיד עלייך שאת אדם רע.אלא כאמור שאת רגישה,והתגובות שלך אופינייות לאנשים רבים במקרים דומים.

תודה גרא(:)

מקווה שאין לי מרכיבים רעים בנפש.לפי השקפת העולם שלי מאוד חשוב להיות אדם טוב. ..מאוד מאוד חשווב.. האדם שפגע בי עשה זאת כבר לפני חודשיים ועדיין אני חשה פגועה ..ורק עכשיו שהזדמן לי לנקום בו נקמתי בו..זה בסדר? זה לא אומר המרכיב של הזמן שאני פסיכית? אין לי משפחה מגיל מאוד צעיר ומדובר באדם שקיוותי שיוכל להיות איזו פינה חמה בשבילי... אדם מבוגר ממני..ובמקום זה הוא נתן לי תחושת משמטה ודחה אותי בקור נוראא.. זה היה מפחידדדדדדדדדד......!!!!!!!! ומצד אחד שנקמתי זה הוריד לי את תחושת הנחיתות מצד שני זה נורא לחוש שעשית רע למשהו נורררא.. אני רוצה כל חיי לבנות ולעשות טוב לאנשים להיות גשר לכולם.להיות אוזן קשבת לכולם. אני רוצה לתת.ופתאום בוםם.. הכעס הזה הידיעה שאני יכולה להציק איומות לאדם שפגע בי.. עוד משהו אני בחורה של הדברות..אם קורה משהו אני מייד עושה הדברות ומשלימה .....והוא אדם רררעע פשוט רעעע@!!!!!!! אין לך מושג הוא פשוט לא הסכים להגיע איתי לשום פיוס וזה עצבן אותי כי באיזה שהוא מקום זה נגד את כללי המוסר והצדק. אווף..אני צ תיכף עומדת להיות רכזת של מקום של ילדים מרקע קשהה.. אני מאוד יצירתית ואוהבת מטבעי אבל אני מפחדת פתאום..אם יש לי חלק שמסוגל ממש רוצה לעשות רעע ..איזו דוגמא אוכל לתת לילדים...אני רוצה לכפר על זה במליון מעשים טובים. אני רוצה להיות אדם טוב.!!!!! לא ,לא רע. לילה טוב(:)
ותודה אם היה לך כוח לקרוא עד פה...

למעלה