הקיץ שעבר על...

Executioner

New member
זו נק' מאוד מעניינת בנוגע להנסברו

כי באמת במכללות הוא היה קולע נק' בלי בעיה וממצבים הזויים יש לציין. ועוד לפני שהוא נבחר הייתה הטענה שבNBA לא יהיה לו קל להגיע למצבים כמו שהיה במכללות וזו, בנוסף לפציעה שהייתה לו לקראת סוף העונה הרביעית, היא הסיבה שהוא לא נבחר בעשירייה הראשונה.
באופן אישי אני חושב שההבדל הוא דראסטי מידי ובNBA הוא שינה את המשחק שלו במקום להסתפק בהתאמות וזה חבל. אולי בטורנטו נראה שחקן אחר.
 

BeniTaz

New member
מאוד מוזר שלא הגיע מחליף לעמדה 4

אני מניח שזה עוד יקרה רק לא בטוח מי כבר נשאר פנוי. קופלנד לדעתי 3 קלאסי, משום מה אולי מתכננים עליו. לעומתך אני שמח שהנסברו עזב.. שחקן מעיק שנתן חרא של סיום עונה ופליאוף ובאופן כללי בירידה מתמדת מאז שנבחר בדראפט. רק היה טיפשי לוותר גם על הגיבוי שלו, פנדרגראף.

לא יודע מה החוזה של ג'ראלד גרין אומר אבל עוד אכזבה ענקית. הוא כנראה לא הולך לראות הרבה פרקט.

באופן כללי גם אני ציפיתי ליותר.
 

Cade Foster

New member
לא מבין מה כל כך מעיק בו

זה מסוג השחקנים שקשה לך להעריך בקבוצה עם כזו קבוצת הגנה שתהיה מצוינת גם בלעדיו אבל מספיק רק לראות איך אוהדי ניו יורק משתחווים לגרנוולד על הגעה של שלום עולמי רק כדי שיוסיף קצת קשיחות לחבורת הכוסיות הזו שלהם כדי להבין שצריך שחקנים כאלה גם אם הם לא יודעים לעלות להאלי הופ. אז נתן פלייאוף גרוע, אז מה? יש לפחות חמישה שחקנים שהייתי שולח החוצה לפניו.
 

BeniTaz

New member
אתה רוצה לתת לו חוזה של 20 מליון ל-4 שנים?

ואני לא מבין ממה אתה כל כך תופס ממנו. זה פליאוף שני ברציפות שהוא עושה במכנסיים. "אז מה?" לא.. זה לא חשוב, זה רק המאני טיים של כל העונה. בדיוק מתי שכל החמישיה שלך נגמרת על המגרש ואתה השחקן ספסל היחיד שיכול לתרום בספסל הכי מחורבן בליגה. אז מה.
 

Puskas

New member
הוא בהחלט לא שווה 20 ל-4

אבל הבנתי שטורנטו סגרו איתו על 12 ל-4 שאת זה הוא די שווה.
 

Cade Foster

New member
בקשר לחוזה

חוזה טוב זה עניין יחסי. 20M/4 לשחקן ברמתו זה חוזה נוח אם משווים אותו ל4M פר עונה שמרוויח מהינמי או ה-8M פר עונה שמרוויח ג'ורג' היל וחוזה גרוע אם משווים אותו לחוזי הרוקי של פול ג'ורג' ולאנס סטיבנסון. אז לכן אני אומר - לפני שאתה מקצץ שחקן שכן תורם את החלק שלו (ואני לא יודע אם הבעיה בפלייאוף היא בהכרח בו. גם אורלנדו ג'ונסון שיחק לא רע בעונה הסדירה והועלם ע"י ווגל בפלייאוף. הרוטציה מתקצרת, החמישייה משחקת יותר ויש שחקנים שזה פוגע בהם) תקצץ את השומנים. תעשה אמנסטי לגריינג'ר שבמקרה הטוב יהיה אוברפייד כמו שהוא תמיד היה ובמקרה הרע ימשיך להיות הצ'ירלידר של פול ג'ורג' מהספסל עם משכורת של 13.5M פר עונה. תנסה לשלוח את מהינמי בטרייד (בכל זאת הוא סנטר ולכן יהיה לו ביקוש). אחרי שנפטרת מהעודפים ומצאת אלטרנטיבה יותר טובה מהנסברו... אז נדבר.

אני כבר רואה איך במשחקים מול טורונטו הוא הולך לעלות מהספסל ולחגוג בשני צידי המגרש מול הכלום שיש לנו על הספסל בכל מה שקשור לגבוהים.
 

Puskas

New member
למה לעשות אמניסטי לחוזה נגמר?

או שתמצא לו טרייד נורמלי שיביא לך קלעי טוב במקומו מהספסל או שתשאיר אותו תהנה מהכישרון שכן יש לו.
אבל להעיף אותו באמניסטי, לשלם לו 10 מ' דולר לפחות, לא ליהנות ממנו וגם לא להרוויח תמורתו כלום? חשיבה גרועה גם כלכלית וגם מקצועית.
תהיה בטוח שאת גריינג'ר יש לו מעט קבוצות שירימו בשמחה מהאמינסטי והדבר האחרון שאתה רוצה זה שיריבה לצמרת של אינדי תתחזק בשחקן כזה ועוד תשלם לו בקושי 2 מ' דולר לעונה..
 

Puskas

New member
אה ולגבי התחזית שלך על הנסבורו

על מי בדיוק הוא יחגוג? הרי אם כריס בוש אכל בוץ נגד הגבוהים של אינדי ואם טייסון צ'נדלר אכל שם אבק אז למה ניראה לך שדווקא הנסבורו (שחקן שבקפיצה מגיע פחות גבוה מאשר בעמידה במקום) יתפור את הצבע של אינדי? מה גם שאפילו שם הוא הולך להיות גבוה מחליף של אמיר ג'ונסון ויונאס ולנצ'יונאס ולדעתי אפילו גריי עשוי לקבל יותר דקות ממנו.
 

Cade Foster

New member
תשובות

1. קודם כל אני חושב שאתה נסחף, אינדיאנה תשלם לו פחות מ-10M. הוא לא בוחר לאיזו קבוצה ללכת, הוא הולך לאן שישלמו את החלק הכי גדול מהחוזה העונתי שלו. וכמו שאמרת, יהיו לא מעט קבוצות שיקפצו על ההזדמנות ככה שאני מאמין שחלק לא קטן מה-13.5M האלה ייחסך באמנסטי.
2. חשיבה כלכלית גרועה זה לשלם שכר כזה לשחקן שיש סימני שאלה אם בכלל יכול לחזור לשחק העונה. אלה 13.5M דולר שזרקנו לאשפה בעונה שעברה (בדיעבד כמובן, אף אחד לא יכל לדעת, אבל לגבי העונה הבאה אנחנו כן יודעים). 13.5M שאולי יוכפלו העונה.
3. למה העונה? כי השנה-שנתיים הקרובות הם הצ'אנס הכי טוב שלנו לקחת אליפות, רגע לפני שג'ורג' משתדרג למקסימום. אני לא רוצה שגריינג'ר יהיה הסיבה שפספסנו את ההזדמנות הזו. מה הוא ייתן בבסט קייס סנריו? בטח לא משהו שמצדיק מקסימום. אז במקום לפזר את הסכום הזה על סימן שאלה אחד גדול (ועוד לא הגענו לשאלה עד כמה באמת טוב יכול להיות התיאום שלו עם ג'ורג') אפשר לחלק אותו בין שני סימני קריאה ברורים: הנסברו שייתן דקות סולידיות מהספסל וקלעי מרווח משחק בעמדה 2 כמו קייל קורבר או JJ רדיק, שהקבוצה הייתה נואשת אליהם בלי קשר לגריינג'ר, ושהיו פרי אייג'נטס בנוסף. לא נשמע לך הרבה יותר טוב?
4. בקשר להנסברו - קרא שוב את מה שאמרתי. אמרתי שהוא יחגוג על מה שיש לנו (או אין לנו) על הספסל בדקות ששחקני החמישייה ירדו לנוח (מנהג מגונה של ווגל שלא יודע לעשות את זה לסירוגין אלא הכל במכה). ואם אתה חושב שהוא לא יודע לקפוץ אז סלח לי, אתה לא מכיר את הבחור. לא חושב שיש יותר מ-2-3 שחקנים לבנים יותר אתלטים ממנו בליגה, אם בכלל.
 

Puskas

New member
תשובותיי

1. נגיד שאינדי תשלם פחות מ-10 (לא חושב שיש מצב שקבוצה תשלם לו מעצמה יותר מ-3.5 אבל נניח), עדיין אינדי תשלם לפחות 8? באמת שווה בשביל 5.5 מ' דולר לקצר את הספסל בשחקן משמעותי?

3. רדיק וקורבר נשמעים לי נפלא אלא שאם תעיף את החוזה של גריינג'ר מהתקרה (אמניסטי) ותשאיר את הנסבורו על סביבות 4 לעונה, אתה תהיה במצב של 3.5 מ' דולר בקושי מתחת לתקרה.. איך תביא את רדיק או קורבר בכלל?

4. הוא יחגוג על הספסל שלכם? לשמחתך כשאלו יהיו משחקים קריטיים (קרי פלייאוף) אז ווסט והיברט כמעט ולא ינוחו אז הנסבורו לא יחגוג על אף אחד. ובכלל, הימור שלי? הוא לא סוגר יותר מ-11-12 דקות לערב בטורנטו ולא מסיים עונה עם יותר מ-2-3 נ"ק.
 

Cade Foster

New member
מאיפה אתה יודע כמה משמעותי הוא יהיה?

לגבי האמנסטי, אם אני לא טועה המשכורת שלו במלואה לא נחשבת בתקרה למרות שאנחנו מחויבים לשלם אותה (או יותר נכון להשלים אותה) ככה שאת ה-13.5 מיליון האלה אפשר בלי בעיה לחלק ל-5 עבור הנסברו ועוד 6-7 עבור קורבר והנה אפילו נשאר לך עודף...
 

Puskas

New member
לא מדויק

אינדי מעל התקרה כרגע (64 מ' דולר), אם אתה מקצץ את גריינג'ר אתה יורד ל-51 נניח ואז 5 להנסבורו משאיר לך עוד 3 עד שאתה נתקע בתקרה שוב.
 

Puskas

New member
אתה כן אבל הוא כבר אצלך

אם תעיף אותו אז אתה צריך להשיג שחקן בלי זכויות בירד, בלי שום הקלה מהליגה ואין מספיק מקום בשביל שחקן משמעותי.
 

BeniTaz

New member
הנסברו פשוט איכזב יותר מידי

אני בטוח שאינדי נתנה לו הצעה מסוימת אבל נראה שהוא מעדיף לשחק בקבוצה קטנה ולקבל יותר דקות כדי לבנות את החוזה הבא שלו.

הנסברו יכול לחגוג על שארלוט וניו אורלינס, יכול לעשות הרבה נקודות זבל מול כל הנמושות בגארבג' טיים אבל נגד הגדולות הוא הופך להיות דג מחוץ למים. הטריק היחיד שלו, לתפוס כדור כנגד כל הסיכויים ולקחת אותו לסל לא עובד. הוא שחקן דיי אדיוט, עם מזג חם, לא יציב ובירידה משנה לשנה. גם הקליעה מחצי מרחק שלו נעלמה יחד איתו. גם אם ייתן בנמושה שלו עונה של 10 ו-8 זה לא אומר כלום. ברוך שפטרנו מעונשו של זה.
 
אם אתם עדיין לא מכירים את אנדרו וויגנס

בואו לעשות היכרות ראשונית עם האיש שהולך להשפיע המון על העונה הקרובה, בלי לשחק בליגה.
 
למעלה