הקיץ עוד כאן

הקיץ עוד כאן ../images/Emo42.gif

ב-15/9 יערך טור ד'ישראל: מסע אופניים לכל אורכה של מדינתנו הקטנה. פורום אופניים נערך לכך, ומביא לכם הערב ב-17:00 את טל וויס ויותם אביזוהר שיבואו לענות לשאלותיכם על טור ד'ישראל...
אורית רשפי, המועמדת לראשות עיריית הרצליה, תתארח הערב ב-19:00 בפורום הרצליה ותענה לשאלות הגולשים. רצוי להכין שאלותיכם מראש.
פורום ברי סחרוף מתחיל היום את חידון הטריוויה הגדול על ברי- וכל מה שקשור אליו... אז אם אתם יודעים מה זה מינימל קומפקט, שמעתם על פורטיס ויש לכם מושג על לפחות להיט אחד של ברי סחרוף... שווה להכנס.
7 ימים של וידויים ממשיכים בפורום בנות, והיום- היום הרביעי, עליכן לספר על הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכן... ולזכות בדיסק של אס קלאב 7

ayaliar

Well-known member
למה בכל מקום שכתוב על הפסטיבלים

שבהם ישתתף POT לא מוזכר במילה אחת אפילו פסטיבל חיפה? מישהו יודע להגיד אם הסרט אושר או לא? מתי כבר יוצאת תוכניה? אם אין פסטיבל אז כדאי שנדע מזה ונתחיל לחשוב על אופציות אחרות

netaK

New member
ג'ניפר אומרת שהם לא דיברו איתה...

אני לא מבינה מה קורה אני מתעקשת לאבא שלי יום יום שידבר איתם כבר. לפי מה שאבא שלי אומר סביר להניח שזה נכנס לפסטיבל כי הם יודעים שם על ההתלהבות מגייל ולא נראה שהםן יפספסו כזאת הזדמנות. התוכנייה נראה לי יוצאת רק באוקטובר אני אנדנד לאבא שלי שיראה מה קורה עם זה ועעדכן אתכם.

tulchi

New member
כי עוד אין תוכניה מאושרת להפצה

התוכניה יוצאת בתחילת אוקטובר (כשבוע וחצי לפני הפסטיבל). לי אין מושג מה קורה עם זה וגם ג'ניפר בעצמה לא יודעת כלום. נחכה ונראה אבל האופטימיות שלי הולכת ודועכת

tulchi

New member
די, כבר ממש לא נעים לי

כל פעם שאני מדברתא יתה היא לוקחת שוב את מס' הטלפון שלי ואף פעם לא חוזרת אלי. או שהיא באמת לא יודעת כלום, או שלא אכפת לה ממני, או שאיןם לה שום דבר משמח לספר לי. בכל מקרה, אני לא מתקשרת יותר...יהיה סרט- מה טוב, לא יהיה- מעדיפה לא לדעת כבר עכשיו

netaK

New member
למה הולכת האופטימיות?

כבר אמרתי לך שהפסטיבל רואה את התגובות על גייל, לא יודעת מה הקטע שג'ניפר לא יודעת על כלום אבל לפי מה שהבנתי זה אמור להידחס איכשהוא לפסטיבל.

למעלה