הקיץ בפתח ...

mykal

New member
רק משהו קטנטן

את בעיקרון לגמרי צודקת.
אבל, לגבי לדעת להתיחס להולדת תינוקת כשהוא רוק,
נראה לי שלא כל אחד יודע. ולא בגלל קמצנות.
וזה לא קשור לגיל--בן 30 או עשרה, יותר קשור לאינטילגנציה רגשית וחינוך.

אני הייתי מעירה מילה לאשתו--לפני הלידה.
כדי שלא תצאי את 'הלא נחמדה ואנושית',
לטעמי, הוא בכלל לא חושב שעשה משהו לא נכון/פוגע/חסר טאקט ונימוס.

הוא אמנם

לא היה נשוי כשהיא נולדה אלא התחתן חודשיים אחרי זה.הוא גר עם הבת זוג שלו, בדירה שהם קנו.
היא בת צעירה במשפחה שלה והם הלכו לכל האירועים של המשפחה שלה, נתנו מתנות בשם שניהם וכן הלאה. אז הוא כן מכיר את המערכת.

מה אני אמורה להעיר לאשתו? לא באתם אלי אני לא באה אליכם?
היא תלד באוגוסט בדיוק כשגם אני אהיה בחופשה שאסדר לי באותו תאריך למרבה הנוחות.

לגבי השורה האחרונה שלך, יש לי הסטוריה ארוכה איתו בנושאים של קח ותן.
אין לו שום בעיה לבקש ממני את כל הספרים וחומר הלימוד שקניתי עבור התואר הראשון שלי כי אשתו לומדת את אותו המסלול באותה אונ', אין לו שום בעיה לקחת ריהוט שלי שאוחסן אצל סבתא שלי כשהיתי במעברי בתים בלי לבקש רשות ולתקוע אותי פתאום במפתיע בלי. ועוד ועוד, אבל פעם אחת שביקשתי ממנו תרמיל לנסיעה לחו"ל כי העלות היתה מעל 400 שקל והיה לי חבל, והוא כבר השאיל אותו בעבר לאחותו ולחבר טוב שלו. ופתאום הוא נזכר שדודה שלו קנתה לו את התיק בתור מתנה והוא הבטיח לה שהוא לא יתן אותו.-ממש. מענין אם גם היום התיק מאופסן אצלו והוא הולך איתו לכל מקום (הוא לא טס מאז למקום שדרש מוצ'ילה)

תאמיני לי

שהיא לא עושהאירוע כדי לכסות אותו יש להם לא חסר להם הם אנשים עשירים אך קמצנים אם לא היה לי מה לאכול זה לא יעניין אותה אנחנו לא בקשר רק שיש צרות היא מתקשרת או שהיא צריכה לשלוט באיזה סידור

הבעיה היא כזאת

גם ככה המוזיקה לא משהו
דבר שני זה מעליב במיוחד שזה אחות /גיסה שאומרת כן נגיע ולא באה ולמה לאחרים היא מגיעה כי היא כנרא לוקחת אותנו כמובן מאליו למה אני צריכה ללכת לכל אירוע והיא לא תגיע לשום אירוע שלי הרי המשפחה של בעלה היא כן טורחת להגיע הכי מרגיש זה שאמרה כן אני באה ולא באה

למעלה