הקיפוח כמקצוע

• פותח הנושא ס ד
  • פורסם בתאריך

ס ד

New member
ההחירות בלוד בפתח?

הנסיבות, מצבו הבריאותי של ר' העיר, וההמלצה להגיש נגדו כתב אישום, מעוררים את הפוליטיקאים והעסקנים מריבצם. ישנה תכונה בעיר, אמנם בהילוך נמוך, של התכוננות ליום שאחרי. עכשיו הכל תלוי בחברי המועצה, ולא פחות מהם בתושבי העיר. זה הזמן ללחוץ ולהבטיח בחירות הוגנות לראשות העיר. אני מאמין שכל מועמד יציב את העיר במצב טוב יותר מאשר ר' העיר הנוכחי, אשר במצבו, גם השמנים וגם העשירים לא יוכלו לסייע לו... כמה סמלי שזה קורה באביב תקופת ההתחלה והיצירה... בל מברך על ההלל אך ברוך שפטרנו עומד בפתח...

ס ד

New member
בני לוד עלו לליגה ארצית

בחייאת ראבק, כמה אנשים הגרים בלוד ושאתם מכירים, שמחים באמת בעלייתה של הקבוצה? וואלק כמה צביעות זורמת בעיר הזאת. מדוע אותם אנשים שאומרים בשיחות אישיות את דעתם פוחדים לבטאם ברבים? השקט הזה בחיפוי הצביעות רק דוחים ומעצימים את השינאה. לעניות דעתי, שיחרור תחושות יכול למנוע את הבלתי נמנע...(עניין של זמן ותו לא)

harty

New member
כל עוד שר הפנים מחריש אין חירות

ואין בחירות.מחלת ראש העיר יוצרת רחמים והתחשבות. הרי אף שר פנים לא יקח אחריות ויודיע לראש עיר חולה שהוא עומד להדיחו....

yaronbro

New member
במה חולה ראש עירנו הנערץ ?

שפעת מיגרנה יתר לחץ דם פריצת דיסק או בעיות מורכבות יותר ?

ס ד

New member
אני מודה שיש לי בעיה איתך.

בערבית קוראים לזה בוז'אדי. כשה לתרגם. זה כמו אחד שלא משחקים עימו פוקר. כמו זה שאינו יודע לשאול בהגדה... אולי תגדיר את עצמך... יום טוב.

כל הכבוד לבני לוד ../images/Emo45.gif

אכן, קצת קשה לגזענים להיות גלויי לב, כי גזענות היא לא תמיד ולא בכל מקום IN. אכן, שנאה זו מחלה קשה. ולדעתך אין קיפוח?

ס ד

New member
ודאי שיש קיפוח רק שהוא לא בכיוון

חושב, אלא להיפך, עד כמה שזה פרדוקסאלי. יום טוב.

זה אכן פרדוקסלי.

רשיונות בניה למגזר הערבי על קרקע פרטית? אין סיכוי. רכישת דירות בגני אביב? לא לערבים. מדרכות בשכונות ערביות? גנים ציבוריים? תחבורה? מגרשי ספורט? אפילו דרכי גישה לבתים וחציית הכביש לביה"ס? יוק.

למעלה