הקיסר

הקיסר ../images/Emo73.gif

החיבור של השוטה לסמכות? הקיסר יושב לו בנחת וביציבות. הוא בעל נסיון וחוכמת חיים והשיג בתחום החומרי את הצלחתו. כשמדובר על מקום עבודה הקיסר תמיד מראה על מקום יציב והיררכי אך לעיתים תובעני (הקיסר הוא השליט), יש במקום זה בדר"כ דמות דומיננטית ואי אפשר לעשות מה שרוצים. הקיסר זה כוח מנסיון, מצבירת ידע ועשייה. יש לו חרב ביד והוא יודע לקבל החלטות ולחתוך, לא מפעיל רגשות. כאן החוק שולט. כשזה יוצא על מישהו הוא יכול להיות בכיר והקיסרים הם בדר"כ אנשי אמת אבסולוטית (מה שלעיתים לא דווקא טוב, הבגד האדום - מלחמה). הקלף יכול לסמל על אדם בכיר או מוסד שיש לו שליטה על השואל. כמסר יכול להיות לוותר על הנוקשות ולגלות גמישות מחשבתית או לחילופין להתחבר לאסרטיביות ולסמכותיות (תלוי בקלפים האחרים). במערכות יחסים מסמל את החיפוש אחר היציבות והגבר / האישה שניתן יהיה להישען עליהם ולסמוך עליהם או שמדבר על כך שהשואל או הנשאל הם הדומיננטים במערכת - שוב תלוי היכן יוצא.

shiri39

New member
אני רוצה להוסיף

שהקלף הזה יכול לפעמים לסמל הטרדה מינית... אני אוהבת את הנוקשות ואת החוכמה שלו...

starot

New member
לי קשה איתו

קשה לי עם הנוקשות ולמרות שמסמל דברים חיוביים אני מרגישה איתו לא נח. אולי אלה החלקים הללו שבי שקשה לי איתם.

הקלף יצא

בבחירות האחרונות לייצג את הליכוד ואת ביבי - יצא שילוב של הקיסר + אביר החרבות כמובן הם הפסידו דיי בגדול.... אבל ביבי דבק ולמרות הסכינאות שניסתה להתארגן הוא הצליח להחזיק בחוזקה בעמדת ההנהגה של הליכוד. ביבי מצטייר בעיני כדמות חזקה, לא מעודנת, מלחמתית משהו. לא ממש סימפטי.... אני מקשר את הקיסר לארכיטיפ של מארס עם נגיעות של שבתאי. גם זה לא סימפטי

למעלה