הקיובקרז

HBK

New member
יוואווו ניזכרתי בהם עכשיו

איזה נוסטלגיה!!!!

DDN

New member
מה יש לכם נגד

בילי וצ´אק? גימיק מחורבן, אבל שניהם (עם גימיק אחר) יכלו להיות אחלה אלופי זוגות. בילי - בתור פורעי החוק החדשים או האקדחים העשנים היה אלוף זוגות מכובד. פולומבו - יחד עם שון סטאסיאק או יחד עם שון אוהייר (ציוות שיותר אהבתי) היה אלוף זוגות מכובד. הם שניהם כישרוניים מאוד. רק שיפטרו מהגימיק!

Israeli Hero

New member
תשובה

פייר מהקוויבקרס הפסיד לא מזמן לקווי ווי (אלן פאנק) בארוע האחרון של הWWA. ז´אק לעומתו כבר פרש מרסלינג.

Crossface

New member
מה יש לי נגד בילי וצ´אק?

שבילי גאן לא מקבל בן זוג ראוי לצידו, הוא מתאבק שמגיע לו הרבה יותר ממה שנותנים לו, בחייכם, ספייק וריגל נלחמים על אליפות אירופה? שלא תבינו, אני לא כזה אוהד של בילי גאן, אבל אני מאמין שלמישהו כזה ותיק מגיע יותר, במיוחד לאור מה שקורה היום קודם נתנו לו את את הזביל הזה שלא ידע להתאבק רוד דוג ועכשיו הגימיק המפגר הזה עם צ´אק? חוץ מזה אתם רואים זוג אחר (זוג קיים, אל תגידו לי עכשיו אנגל וג´ריקו) בסמקאדאון ששווה לקחת את החגורות? אני לא, ממש בדיחה מבחינתי הם יכולים לבטל את החגורה הזאת יחד עם אלוף אירופה שהפכה לבדיחה כבכר מזמן

משהו אחד שכחת

גימיק גרוע או לא, לפחות הוא זוכה להופיע בתוכניות עם הגימיק הזה לעומת כמה אנשים שלא מופיעים בכלל במקרה הרע, או זוכים בתואר ההארדקור בראו ל10 שניות במקרה הטוב.

אילן די

New member
בילי וצ´אק לא אלופים

האלופים הם ריקישי וריקו. אבל אתה צודק, מה שהולך באליפות הזוגות זו בדיחה. למה שלא יקחו שני מתאבקים שווים שאין להם מה לחפש בתור יחידים וייצרו זוגות איכותיים כמו למשל : לאנס סטורם יחד עם רנדי אורטון ?

hirshfe

New member
בילי גאן הוא

מתאבק הזוגות הטוב בהיסטוריה אבל בתור יחיד הוא פשוט משעמם. אבל תראו את ההיסטוריה שלו שיסכמו את רישמה של 20 הזוגות הטובים בהיסטוריה בילי גאן יופיע שם שלוש פעמים לדעתי, עם "אחיו" בארט גאן בסומקינג גאנס. עם רוד דוג באוטלאוס ועכשיו עם צאק. אני נהנה ונהנתי לראות אותו כצמד עם כל אחד מהשלושה. יש אנשים שיש להם את זה כאשר הם חלק מצוות. לבילי גאן יש יותר מכולם. ובכלל עם לוינס היה שכל הוא היה מסדר שאת תואר הזוגות יקחו מבילי וצאק בצורה הבאה (אני יודע שהם לא אלופים כרגע, אבל מהר מאוד הם יחזרו) בכל מקרה יארגנו להם קרב נגד זוג מיסתורי. ואז יגיעו שניים רוד דוג ובארט גאן.סתם הצדעה להיסטוריה שייתן פתח לפיוד גדול כי בילי בנה אותם, וברגע שהוא נטש אותם הם נעלמו תחשבו על זה

למעלה