הקטע עם ורדה וסמדר

Uno 4 Ever

New member
הקטע עם ורדה וסמדר

שהם דיברו על גילוח ברגליים תכתבו תגובה מה אתה חושבים על זה

סמיילי22

New member
שמעתם את סמדר היום מדברת על פמיניזם

ותגידו שלא חשבתם עליי...
הנה, היא צדקה - לגבר מייחסים רומן ביתר "עדינות" ואילו אישה שבגדה היא זונה! (לא שאני מעודדת בגידות חלילה, אבל היחס לכך צריך להיות זהה לשני הצדדים) והיא צדקה גם לגבי השערות ברגליים (זה בסדר, אני כן מורידה שערות. יש לי ברירה? אחרי להפגנה שגם גברים יסירו שערות ולא רק יסעירו סערות) וגם לגבי נעלי העקב (הטבע ברא אותנו נמוכות מגבר. למה לא להשלים עם זה במקום להרוס לנו את עמוד השידרה?) כל הכבוד סמדר, פעם אחת דיברת גם דיברי חוכמה. אבל חבל שזה נגמר מהר.

pompii

New member
אבל זה היה דיי מטומטם

ממש שיא הפמינסטיות הסמדר הזאת ממש אישה, דומה לנעל לא אוהבת אותה, היא גם לא משחקת משהו חוץ מזה שהשיניים שלה בחוץ

סמיילי22

New member
אני אמרתי שאני אוהבת את סמדר??

לא זכור לי רק אמרתי שסוף סוף היא אמרה משהו חכם וזה נגמר מ-ה-ר מאוד

abca

New member
ובכן, מצורף צילום נדיר...

שהספקתי לצלם לפני שתפסו אותי. מצורפת תגובתה של ורדה לסמדר אחרי שזו אמרה לה בעקיפין שיש לה שערות ברגליים.

shirakl

New member
זה היה קטע ממש טוב!

וגם הקטע עם הנעלי עקב! זה היה גדול!

bzzzz

New member
הקטע עם הגילוח ממש הגעיל אותי!!../images/Emo5.gif

אין לי שום דבר נגד ורדה אבל לשמוע אם הרגליים שלה מגולחות או לא ממש עשה לי בחילה...רק המחשבה על זה עושה לי חלחלה!! חוץ מזה מה זה היה הנאום הזה על פמניזם????? אפשר להגיד שזה הצחיק והגעיל באותו הזמן!! -ליטל-

orguy

New member
ורדה לסמדר...

"מהיום אני לא מגלחת את הרגליים"

swirrrly

New member
רק להגיד../images/Emo8.gif

גם לי יש בעיות עם כל הקטע של גילוח רגליים ואפור, ורק רציתי להגיד סתם כדי להמשיך שרשור שקצת יצא מתחום הנושא של הפורום, שאני לא חושבת שזה כל כך נורא שיערות על רגליים של אשה ככה חנכו אותנו בסה"כ, זה לא דוחה, ואם אין כוח לגלח תמיד אפשר להסתיר עם לבוש ארוך, לי יש קצת מאוד מכנסיים קצרים בארון.... אבל לא להופיע בפומבי עם שערות כי מי צריך שידחו אותו. עכשיו כשאני חושבת לא ראיתי אף אחת מהבנות בסדרה עם מכנסיים קצרות, מעניין מה הן מסתירות... ;)

למעלה