הקטע מ"לתת" להורדה

LiRooZ

New member
אאאאא מיכלללל ומורןן%#%$%$%$

איזהה תמונותתת יפותתת... תודהה חח מיכל אני פותחת תמונה תמונה ושומרת... ואחרי זה אני אומרת טוב תמונב הבאה אני לא ישמור אין לי כוח ואני פותחת אותה והיאא מהמממתת.... כל אחת יות יפה מהשנייה טובהה רבהה... ובבקשה בננות :]:]

LiRooZ

New member
חח.. התמונה הזאתי הרסה אותי../images/Emo26.gif

יאווו איזההה מהמםםם

LiRooZ

New member
המילים של השיר למי שרוצה

קוראים לשיר "דמיין" דמיין שאין גן עדן וגם לא גיהינום שרק שמיים תכלת פרושים שם במרום דמיין עולם של שקט אין זה כבר חלום דמיין אדם בלי פחד חופשי מדאגות ואנשים ביחד זורמים ללא גבולות פשוט חיים בנחת עם אותן המשאלות אולי תגיד שרק חלמתי אך זה כוחו של החלום אם נדמיין אותו ביחד נגשים אותו עכשיו היום דמיין עכשיו את שנינו באהבה טובה האופק לפנינו מקרין חום ושלווה תנשום את מה שבנינו נכון שיש תקווה אולי תגיד שרק חלמתי אך זה כוחו של החלום אם נדמיין אותו ביחד נגשים אותו עכשיו היום דמיין שאין גן עדן[אגם ברקע] וגם לא גיהנום[מיה ברקע] שרק שמיים תכלת[יהודה ברקע] פרושים שם במרום[נינט ברקע]

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואייי תןדה איזה מושלם היהודה הזהה אווחחח ארררר

*סוגדתתתת*

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תוווווווווווווווווווווווווווודה נישבעת לכם כימעט שברתי ת'מסךךךךךךךךךךךךך..
הבנאדם הזה כזה מושלםםםםםםםםםםםםםםםם אלוהיםםםםםם (יהודההה)

W h a m

New member
למישהו יש פתרון אני מוריד את הקטע

אבל לא שומעים כלום... רק רואים.. והרמקולים פתוחים וזה לא על השתק קול.

W h a m

New member
מישהו יכול להעביר את זה לאודיו

בוידאו פשוט משום מה אני לא שומע רק רואה. . .

למעלה