הקטע השבועי

choul

New member
הקטע השבועי

ההודעה עם הכי פחות תגובות בפורום הבחורה הזאת הבחורה הזאת לא כמו כל הבחורות יש לה 2 צמות אבל מחרמנות- פצצות אפשר כמעט לבכות מרוב רצון לראות ומרוב דאגות לבחורה הזאת הבחורה הזאת לא כמו כל הבחורות היא בהחלט כזאת שלא רואים בכל בית זונות יש לה אופי, ובעיקר 2 פטמות שאותן כל גבר מלא רצון בלכסות פזמון: הבחורה הזאת הבחורה הזאת אני כבר לא מסוגל לחכות כי היא שללא פספוס ללא היסוס ועם אומץ של סוס עשתה עגיל ב... הבחורה הזאת, יש לה תחת כל צד בגודל של דלעת שכל גבר רק מחכה לנגוס בה אבל הוא לא גיבור כמו בר כוכבא כי אין לו אומץ לגשת ולשאול אותה אם היא ממששת פזמון: הבחורה הזאת הבחורה הזאת אני כבר לא מסוגל לחכות כי היא שללא פספוס ללא היסוס ועם אומץ של סוס עשתה עגיל ב... נתקלתי בה, זאת היתה חתיכת סיטואציה כשגיליתי שהיא בעצם השכנה שלי- בתיה לא היה נעים במיוחד, אנחנו מכירים והכל אבל אמרתי לעצמי- למה ישר לשלול? ניגשתי אליה- איך זה שאת נראית שונה מאוד? היא ציחקקה וענתה: מיץ תפוחים, זה הסוד אולי זה נראה לכם טפשי המיץ תפוחים אבל לאן היא הכניסה אותו אתם כנראה לא יודעים... פזמון: הבחורה הזאת נכנסנו למיטה החמימה כל כך עם המיץ תפוחים היא אמרה "תכניס לי אותו לשם, זה כל כך נעים" אבל בתיה, שניה, רגע אחד מה הליטר? מה הגודל? מה המימד? "לא חשוב מותק, תכניס ותראה" אמרה לי, ומה יכולתי לעשות? התחלתי למלא... "עכשיו בוא ותראה מה זה עושה טפשון" והמיץ תפוחים נהפך ליגאל שילון! יגאל, שניה, זה לא מה שאתה חושב רק תגיד מילה ואני מתחפף יגאל שלף סיגר כמנהגו וכך ציחקק וגו' ואמר "שמע בחור אני עכשיו עם בתיה אתה כמו פראייר שמת את המיץ תפוחים ועכשיו לך הביתה" הרגשתי אבדון מבוכה וכישלון הבחורה הזאת שלא יכלתי לחכות עכשיו משתובבת עם מלך המתיחות

choul

New member
נמרוד זה דווקא היה למטה

אבל זה יותר טוב מהנודים

למעלה