הקטע המרגש ביותר...
ביינתים ראינו(רובנו) 2 עונות ו4 פרקים חדשים מהעונה השלישית. אני בטוח שלכל אחד מאיתנו יש את הפרק שהכי ריגש אותו,אפילו עד דמעות,מה הוא אותה פרק או קטע? אצלי זה הפרק של "ידו של הקפטן" בו אפולו מקבל את הפיקוד על "פגסוס", ומועלה בדרגה לדרגת סא"ל(לא?) בכל מקרה זה הפרק שהכי ריגש אותי ונורא שמחתי ואפילו צעקתי מרוב אושר כשראיתי את אדמה מעניק לבנו את הדרגה
. האמת שמאז שהופיעה הפגסוס תמיד חששתי שעתידה יהיה זהה לספינה מהסדרה המקורית וחששתי מכך נורא, וכשראיתי שאפולו מקבל תפיקוד על הספינה שמחתי, כי בעצם זה אומר שגורל הספינה שזור עם גורל אפולו ולכן בעתיד הנראה לעין היא לא אמורה "להעלם" או משהו בסגנון... חוץ מזה קטע נוסף שנורא ריגש אותי היה הקטע שמיני סידרה ששארית הצי מחליט לנטוש לאחר שצמד מטוסי "ריידר" זיהה את הציי, ובעקבות כך מחצית מהספינות עם יכולת הנעת חלל ברחה לה והשאירה מאחורה מלא פליטים... זה קטע קשה שקשה לי להאמין שהייתי מסוגל לבצע אותו,לטעמי המקבילה המציאותית היחידה שמצאתי היה בקו מוצבי "בר לב" שחיילי צה"ל נשארו שם להלחם למרות שהפיקוד ידע מכך ולא שלח כוח חילוץ... בכלל שחושבים על הסדרה מה שמחזק אותה זה כמות הדילמות הנוראיות שיש בה וגם שהדמויות שם לא חפות ממוות, כמו ביילי והטייס הצעיר שנורה על ידי בטלר...
ביינתים ראינו(רובנו) 2 עונות ו4 פרקים חדשים מהעונה השלישית. אני בטוח שלכל אחד מאיתנו יש את הפרק שהכי ריגש אותו,אפילו עד דמעות,מה הוא אותה פרק או קטע? אצלי זה הפרק של "ידו של הקפטן" בו אפולו מקבל את הפיקוד על "פגסוס", ומועלה בדרגה לדרגת סא"ל(לא?) בכל מקרה זה הפרק שהכי ריגש אותי ונורא שמחתי ואפילו צעקתי מרוב אושר כשראיתי את אדמה מעניק לבנו את הדרגה