הקטע המרגש ביותר...

הפנדה

New member
הקטע המרגש ביותר...

ביינתים ראינו(רובנו) 2 עונות ו4 פרקים חדשים מהעונה השלישית. אני בטוח שלכל אחד מאיתנו יש את הפרק שהכי ריגש אותו,אפילו עד דמעות,מה הוא אותה פרק או קטע? אצלי זה הפרק של "ידו של הקפטן" בו אפולו מקבל את הפיקוד על "פגסוס", ומועלה בדרגה לדרגת סא"ל(לא?) בכל מקרה זה הפרק שהכי ריגש אותי ונורא שמחתי ואפילו צעקתי מרוב אושר כשראיתי את אדמה מעניק לבנו את הדרגה
. האמת שמאז שהופיעה הפגסוס תמיד חששתי שעתידה יהיה זהה לספינה מהסדרה המקורית וחששתי מכך נורא, וכשראיתי שאפולו מקבל תפיקוד על הספינה שמחתי, כי בעצם זה אומר שגורל הספינה שזור עם גורל אפולו ולכן בעתיד הנראה לעין היא לא אמורה "להעלם" או משהו בסגנון... חוץ מזה קטע נוסף שנורא ריגש אותי היה הקטע שמיני סידרה ששארית הצי מחליט לנטוש לאחר שצמד מטוסי "ריידר" זיהה את הציי, ובעקבות כך מחצית מהספינות עם יכולת הנעת חלל ברחה לה והשאירה מאחורה מלא פליטים... זה קטע קשה שקשה לי להאמין שהייתי מסוגל לבצע אותו,לטעמי המקבילה המציאותית היחידה שמצאתי היה בקו מוצבי "בר לב" שחיילי צה"ל נשארו שם להלחם למרות שהפיקוד ידע מכך ולא שלח כוח חילוץ... בכלל שחושבים על הסדרה מה שמחזק אותה זה כמות הדילמות הנוראיות שיש בה וגם שהדמויות שם לא חפות ממוות, כמו ביילי והטייס הצעיר שנורה על ידי בטלר...

Number 6

New member
בלי שמץ ספק הקטע המרגש עבורי הוא -

במיני סדרה, לשרון ו-Helo יש חללית מסוג Raptor צריך להחליט מי עולה ומי נשאר בקפריקה המופצצת כי מספר המקומות בה מוגבל אז לוקחים את הילדים, אח"כ מגרילים עוד 10 מבוגרים ואז helo מזהה את באלטאר מרחוק וקורא לו לקחת את מקומו כי המין האנושי צריך מדען והשאר היסטוריה כל הסצנה מלווה בקטע מוסיקלי קורע ומעולה שבדיסק הפסקול נקרא the lottery ticket ובמידה רבה בגללו בקטע שהחללית מתחילה להתרומם כבר הדמעות חונקות...

redrider

New member
הקטע הכי מרגש בסדרה

הוא לדעתי כשבלטאר נבחר לנשיאות והסייללונית שנאנסה קשות שוכבת איתו אחרי זה מתאבהדת תוך ניגוד מוחלט לאמונותיה ואז עוברת שנה ויש שיקוף מיידי לפניו חסרות החיים של בלטאר שנה מאוחר יותר בקפריקה החדשה. נקודה מעניינת היא שאולי אם היא לא הייתה מתאבדת הכל היה שונה לחלוטין (הכל מזה שהסיילונים מצאו אותם בעקבות הפיצוץ)

aerynsun

New member
בשבילי הקטע המרגש ביותר היה הפרק

הנוכחי . עונה שלישית פרק 4. בכיתי המון בפרק...חחח וכתבתי למה בשרשור של הפרק למטה.

Cylon

New member
הרגע שמס' 6 מתאבדת

עם הפצצה שבאלטר נתן לה... הרגעים האחרונים, הדילמה שלפני ההתאבדות, זה היה פשוט חזק!

kiloTop

New member
פרק 210 - פגסוס

השמחה האדירה של מציאת הפגסוס בתחילת הפרק דרך הקבלה המיליטנטית של אדמירל קיין עד לסופו הקליימקסי של יציאה למלחמה תוך-גזעית. פרק אדיר, פסקול מקסים - הטרק Prelude to War פשוט אחלה.

kiloTop

New member
אגב, מוזר לציין את זה,

אבל הפרק הראשון בסדרה - "33" פשוט גאוני ומוצלח ביותר.

nick at noon

New member
סוף הפרק במיוחד

בשבילי ההחלטה של אדאמה שבשביל שניים מאנשיו הוא מוכן לסכן בערך הכל. חוץ מזה עוד קטע שמאוד אהבתי זה רוזלין בתא שלה, אחרי שסול כבר בטוח שהיא איבדה את שפיותה, נעמדת מול הנציגים של המושבות ומשנה את כל המציאות הפוליטית, בכך שהיא מקבלת על עצמה תפקיד מנבואה דתית.

מיכאל ג

New member
הפרק בו סטארבאק נטושה על כוכב

ואדאמה משאיר את הצי כדי לחפש אחריה במקום לברוח מהסיילונים. לי שחושש שאבא שלו אוהב את סטארבאק יותר ממנו שואל אותו "אם זה היה אני, האם היית נשאר?" ואדאמה עונה "אם זה היה אתה, לעולם לא הייתי עוזב".

falcore1

New member
the most tearful moment...

s3p04 when starbuck finds out that no.10 (he's 10, right? that cylon?) lied to her and that kasie isnot hers.

wonko the sane

New member
וואוו, פרק 3x04 פופולרי

כנראה שהוא באמת היה אחד הטובים בסדרה, כי גם אצלי הקטע הכי חזק נמצא שם, כשכולם מריעים לאדמה בספינה אחרי הנצחון וסול הולך לבד ודחוי.

Echelon

New member
הממם קשה לבחור קטע אחד.

בכל אופן, המדרג שלי בערך כזה... סאגת פגסוס הייתה מדהימה - אבל פרקי Kobol's Last Gleaming היו פשוט שני פרקים שנראה לי ראויים לציון שבח בכל היסטוריית הטלוויזיה אי פעם. אם כן, כל עונה 1 בונה מתח לקראת פרקים 12-13. בשבילי הקטע שהיה הכי מרגש הוא הקטע של The Shape of Things to Come, כשמספר שש מראה לגאיוס את המקדש ואת התינוקת. הקטע השני הכי מרגש הוא כשאדאמה מתווכח עם קיין ומשגר וייפרים כדי להחזיר את אנשיו. אחד הקטעים היותר חזקים בסדרה. כמו כן, בשני הקטעים האלו, יש דגש רב מאוד על פס הקול, שהוא ממש טוב. [בכלל, כל פס הקול של הסדרה מדהים]

הפנדה

New member
אחרי צפייה בפרק ה4 של עונה 3

אני בוכה ללא הפסקה,כל מה שכתבתי על הפגאסוס לא שווה פרוטה... למה לקחו לי אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה ההגיון להרוס ספינה, מה מה מה מה?!?!?! ראבק! הרי אין אפשרות שבעתיד הם יתקלו בעוד ספינה,אז למה ישר להרוס אחת?!?!?! חבל,ספינה טובה ויפה,התרגלתי לנופים שבתוכה,חבל שלקחו אותה,בזבוז...

Mr Majar

New member
פאנטום

כן, בפרק 03X04 בכיתי ללא הרף אבל בפרק שבו בצ'יף מחליט לבנות וויפר בכוחות עצמו בלי שאיש מאמין שזה אפשרי חשתי התרוממות רוח שלא חשתי הרבה זמן. זה הפרק שלי.

הפנדה

New member
כן...

אחלה מטוס,אבל זה לא ויפר,זה חללית מסוג "בל"ק בירד" שקראו לו על שם הנשיאה. אבל זה היה מטוס חבל על הזמן,לא הבנתי למה לא בנו עוד ממנו... חוץ מזה ראיתי שבעונה החדשה הם פיתחו גרסאה חמושה של הראפטור,חמוש בטילים,כן אני יודע ששיגרו בעזרתו את המזלט"ים אבל אפשר גם לשגר הרבה טילים איתו...

למעלה