הקטע הכי יפה

longview

New member
הקטע הכי יפה

מה לדעתכם הקטע בלי המילים הכי יפה בבאפיוורס(שאלה קצת מוזרה,אני יודעת)? למשל: באפי וספייק משתי צדי הדלת ב" דברים מתים", באפי מסתכלת בסוף של "התהוות" וכו'...

Loves Bitch

New member
הממ.

באפי וספייק בדלת. סוף עונה שניה, במשך כל השיר Full Of Grace כשבאפי רואה את החברים שלה ונוסעת באוטובוס. [ועכשיו קלטתי שזה מה שאת רשמת
] אממ... זה לא בדיוק בלי מילים, אבל מי לזזל מקשיב לוויסלר? כשבאפי רצה בסוף פרק 221, בסלואו מושן הזה ורואה את קנדרה על הרצפה כשבאפי וזאנדר רוקדים ב-201, והיא משגעת אותו, את וילו ואת אנג'ל
לוידעת נו

אממ... ../images/Emo4.gif

אני מסכימה לגבי באפי וספייק משני צידי הדלת.. האמת שאני לא יודעת מה עוד. יש את הפלאשבק של באפי ב-Innocence נראה לי, שהיא ואנג'ל שכבו.. סוף עונה 6 שזאנדר מחבק את ווילו כשהיא בוכה, ונמשיך עולי אח"כ כי אני צריכה לעוף.. :) מיה.

Taladora

New member
הקטע שהיה לי הכי חזק

היה ללא ספק בגופה. יש שם מיליון קטעים קטנים וגדולים בלי דיבור שפשוט עשו לי צמרמורת.

falcore1

New member
וילו ואוז קמים בבוקר

כשווילו ממלמלת משהו מתוך סיוט והוא מלטף אותה ולוחש לה "you're dreaming, come back to me will" אין לי מושג איזה פרק זה, אבל זה מעונה ארבע ממש בהתחלה, ואני זוכרת את הסצנה הזו כל כך בבירור - זה פשוט מדהים! הבחור הזה כל כך מושלם! אולי בגלל שאי אפשר היה למצוא לווילו עוד בחור מושלם הם מצאו לה את טארה?

Willow can work around it..

קשה לי לומר. אני מתלבטת בין הרגע ההירואי משהו בסוף עונה 3 אחרי הכל כשאוז אומר להם- take a moment, we survived highschool לבאמת הקטע בדברים מתים, שהוא אחד החזקים. אבל same time same place , סוף, באפי ו-ווילו, מנצח. ואל.

The Body, הקטע של באפי ודון.

הקטע שבאפי אומרת לדון שג'ויס מתה. זה בין הקטעים החזקים ביותר שהיו בבאפיוורס, והנה, זה בלי מילים. ואם כבר בלי מילים - ההזמנה של אניה לזאנדר בפרק האש אחרי שהוא מגלה שהיא לא מתה.

למעלה