הקטע האהוב

לא היה לי כוח לחתוך אותו לבד

אני נותנת לו 7 קטע אהוב: סיר עם פתיתים מתי אמא ההכי מעוצבנת? שלא אוכלים את האפרסמונים, אין היא תוכל חודשיים כבר יוצא לה גבעול מהאף רק כדי לא לזרוק ואז היא מתחילה "200 שקל קילו ואתם לא אוכלים" מה 200 שקל? מזה קוק?
אני יודעת שעיותתי בטח את הקטע אבל שמעתי אותו כל כך מזמן...

dk6

New member
אדם הזה מדהים

ובשביל כולם (ובשבילי בעיקר) תמונה של אדם יפה ולבד הקטע שלו שהכי מצחיק אותי זה... טוב יש כמה: אחד זה הסיר עם פתיתים אכן קטע חזק 2.ואדים ואדים... בההה 3.הקטע שלו על הפלבות.... למי שמכיר שהם קפצו עליך להביא לך מכות והדאווינים הפרידו או משהו כזה קטע לא קשור

וואי הוא טוב../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אבל אני לא זוכרת קטעים שלו... מישהו יכול להסביר את הקטע עם הפתיתים, כי דווקא בהופעה שלו שראיתי הוא לא עשה את הקטע... *מרגישה מקופחת*
ודפנה- התמונה ששמת ממש יפה!!!

dk6

New member
נכון!!!

שראיתי את התמונה הזאת התאהבתי בבנאדם... הוא פשוט מדהים בתמונה הזאת והרגשתי צורך לשים אותה עקב העוול הגדול שנגרם לבחור מהתמונה של ליהי (איזה מצחיק זה לדבר/ לכתוב בשפה כזאת.. תארו לכם אשכרה היו מדברים ככה) ליהי אני ברוגז איתך שמת לו תמונה אחושרמוטה מכוערת.

EagleGirl

New member
הקטע האהוב

שאני מחקה אותו! וכל מיני פאדיחות שהיו לי בזמן החיקויים...

dk6

New member
סיוון היקרה

השאלה היא מה הקטע הכי טוב של אדם לא מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך בהקשר אליו

EagleGirl

New member
דייי

אני יודעת אלב לא היה לי כח כי יש כל מיני דברים מציקים.. לאחרונה הסבתא של ה-200 שקל לפלאפל הפך להיות קטע מצויין... כמובן שהפתיתים והואדים שולטים

אם אני לא מתבלבל עם מישהו אחר...

+
אז ציון- 7 קטע אהוב- כוסאוחתו! מה קרה קרה?! איזה דיכאון אני גר באשקלון ____ מה קרה קרה אם הבית שלך מתפורר והשיער שלך מתקרזל תצביע ב'

vamos1

New member
חדש בפורום

אין אתיופי אחד בארץ שיש לו רישיון.אין!! הם הולכים ברגל שבועות "אני הולך לאשקלון" כל כף רגל טימברלנד

sisty

New member
אווווווווווווווווווווווווווו../images/Emo98.gif

אדם..אדם... אני לא אוהבת קטע מסויים שלו. אבלללללללל... אני נותנת לו........ 7.

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifאדם שרונס../images/Emo13.gif

דבר ראשון- ליהי נא לא לעשות לי התקפים פעם הבאה עם תמונות כאלו של שחר.זה מפחיד.תודה. עכשיו לעניין: טוב הקטעים שאמרתם כמובן (פתיתים,כל כף רגל טימברלנד-מה קרה קרה,200 ש"ח קוק
) [ אה ורגע הסבר בשביל אביטל: כשאמא שלך קונה מילקי היא מחביאה את זה בכל מיני מקומות במקרר כדי שלא תגמור הכל ביום אחד, אתה קם באמצע הלילה ורואה סיר.כבד. עם פ-ת-י-ת-י-ם... (באמצע ההסבר פתאום שכחתי
אז יש מצב שלא צדקתי בבדיחה בכלל..שזה מוזר כי זאת הבדיחה שהכי אהבתי אצלו פעם) ] אגב התמונה ששמת דפנה היא התמונה הכי טובה שלו,הוא ממש יפה בה
אוףף אני מנסה להזכר בעוד קטעים וזה לא הולך לי (חוץ מקטעים שהוא עושה בתוכנית ברדיו אבל זה לא יצחיק אותכם גם כי לא תבינו את ההקשר וגם כי לפעמים צריך לשמוע אותו מספר כדי שזה יצחיק) טוב אז- אני אנסה להזכר ואעלה לפה אח"כ... בנתיים אני שמה תמונה שלא בדקתי קודם מה יש בה בדיוק אבל אני מקווה שהיא תהיה טובה

למעלה