הקטע האהוב

עורוס

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif

... אבל כשנשים בוגדות, לאאאא... מאמי יש משהו שאני חייב לספר לך...
וההמשך: אני לא יודעת איך זה קרה לי! מה לא יודעת איך זה קרה לך? הלכת ברחוב *** רדף אחריך?

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

יש איזו הופעה שלו בערוץ הצחוק מציג [ז"ל] שהכי אהבתי
אני אל נזכרת עכשיו
ציון: 9

Obi Dan Kenobi

New member
אוהו, הוא מקרה מיוחד.. ../images/Emo118.gif

הוא גר בקריית שלום, נכון? רבע הילדים מהכתה שלי לומדים שם. אני ועוד אחד מהם תמיד צוחקים מהבדיחות שלו על השעירות אצל הבנות ("מוריד שיער! מוריד שיער!"
), ועל ה"בניג'ון - קום! קמת? קום! קום קום קום! קום קום קום! בניג'ון קום! *שיר בבוכרית*"
הקטע היותר מצחיק, זה שהילדה שיושבת לידי, היא קרובת משפחה שלו.
הציון שלי אליו- 10. הוא אחד מהסטנדאפיסט היחידים שגרם לי ממש לצחוק, ולא לגיחות של צחוק מדי פעם. הוא, אורי חזקייה, שחר חסון, ארז קליימן, שגיב פרידמן.. טוב נו, כולם גורמים לי ממש לצחוק (חוץ מכמה לא מוצלחים
), אני פשוט נדיב מדי!

המממף../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

יש לו קטעים טובים
לא זוכרת כרגע אחד שאני יכולה להגיד שהוא הכי טוב
ציון: 8

ט2לולה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

אוייייי בני בורכים ממש ממש מצחיקק לא זוכרת קטעים עכשיו
אהבתי את המתיחה שעשו עליו בפספוסים

EagleGirl

New member
כפרהההההההה

אין מה להגיד... הקטע על אייל פלד שולט!! בני ברוכים --> בזכותו התחלתי עם כל הסטאנד אפ הזה... מלך.. יש עוד קטעים חדשים שלו שאני אוהבת אבל כבר שניייייייים שלא הייתי בהופעה שלו!! הקאמל הרס לי..... חחחח.. אם הוא היה מופיע היום בסטייג' הייתי הולכת אבל הוא לא יהיה אז אין למה ללכת... ציון - 10!! בני ברוכים תעשה לי ילד חחחחחחחחחח

בני ברוכים מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

קטע אהוב: יש מלא! הדברים שעולים לי לראש: 1. סבתא בישלה דייסה... נתנה לדני, נתנה לרינת, נתנה ליעל, נתנה לאמא ורק לבני לא נשאר.... סבתא זונה!!! 2. שהמלצרית שואלת אם לפנות את השולחן אחרי שסיימו לאכול... לא! תשאירי, אנחנו ניקח הביתה, נשטוף ונחזיר! לא זוכרת יותר :| וואי אני לא בסדר,אני צריכה ללכת לראות הופעה

EagleGirl

New member
איך שכחתי!!

רואים שכבר שנים לא הייתי בהופעה.. הקטע הכי בנזונה שלו זה הסבתא בישלה דייסה.... הוא יספר אז בבמשך 24 שעתו בלי הפסקה ואני אקרי מצחוק!! אח"כ באמת הקטע של המארחת בבית קפה ואז\ איל פלד... תודה אביטל

sisty

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

"אאאאבל.... כשנשים בוגדות... לאאאא!!!.. מאמי... יש משהו שאני חייב לספר לך... אמממ..."

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifבני ברוכים

נו .. כל כך דורש לכתוב את זה בכותרת שרואים את השם שלו
הבנאדם מצחיק-
אני תמיד אוהבת שהוא עושה את הפרפר נחמד.."שלום חברים שלי...מי חברים שלך?!איפה אתה??" רק הקול שלו קורע אותי

חחחחח

יש את עוזה בץ נולי ושבי איפה הפרפר??????. הוא בא פעם ב20 פרקים "שלום חברים" חחחחחחחחחחחחחחחחחח

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

איפה הוא מופיע בכלל?

EagleGirl

New member
וואלה..

חחח גם הקטע הזה קורע... כל הקטעים שלו קורעים אותי...

למעלה