הקטע האהוב!!

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifנשמע מוכר..

רגע..תזכירו לי
סתם סתם!!! ליהי- הפלייבוי/ציצים,בתולה,המתאמלת האומנותית ועוד ועוד..אהבתי את הקטעים שלך! אה! ותעשי את רייקי לייק פעם הבאה
סיון- את עולה עם ביטחון ענק על הבמה והוא מוצדק מאוד,תמיד אחרי הופעות יש לי בלאק אאוט מבדיחות שסיפרו..וזה בא אליי בגלים אח"כ,או שמזכירים לי... אז אני זוכרת אותך במעורפל,אם תזכירי לי אני אגיד לך את הדעה שלי..סורי

לא אהבת את הצבא?../images/Emo2.gif

סתם סתם דוקא צחקו בו הרבה... אפילו קבלתי עליו כמה פידבקים לאחר ההופעה....

EagleGirl

New member
אין בעיה..

גם לי זה קורה רשיתמ קטעים שעשיתי אתמול: ערפאת סוסים תשובה לאהבה לונדון אביב גפן אנה פרנק ויקי כנפו טוב שלא אקטימל שירותים

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif

וואי טוב שאת מזכירה לי! אז ככה: תשובה לאהבה- היה אח"כ את השיר הזה ואמרתי "קחי אבן שושן!"
חח אהבתי את זה אביב גפן-
אנה פרנק- אני אוהבת שאת מסבירה לקהל "למקרה שלא הבנת..." ויקי כנפו-
לקחת לי את המילים מהפה!! טוב שלא- כנ"ל..אף פעם לא הבנתי את הביטוי הזה אקטימל- מעולה! וגם מה שראיתי בקהל שצחקו מזה הרבה מה זה היה עם השירותים? :|

EagleGirl

New member
../images/Emo58.gif

מה הסברתי באנה פרנק? עשיתי תקטע כמו שאני תמיד עושה.. אני לא מסבירה אותו או משהו.. עם השירותים שאמרו לי מי זה

dk6

New member
תשובות לסטנדפיסיות

האהובות עלי בקאמל (ולא רק מהבנות אלא גם מהבנים) ואני בכלל לא משוחדת ליהי- אין מה לעשות אבל הקטע על הציצים. ציון- 10 סיון- השירותים זה ענק... ולא עשית את זה אז אבל בקשר לרועי והמנהל זה חזק ובקשר לדודה שלך זה גם חזק ציון -10

EagleGirl

New member
לא הבנתי...

מה זה רועי והמנהל? על זה שכביכול העיפו אותי מהבצפר ואמרו לי על רועי לוי? ובקשר לדודה... על איזו דיברת.. עם הניירות גלגול או הדודה המעפנה?

dk6

New member
אז עכשיו תביני

כן על המקרה עם זה שאו המורה שלך או המנהל אמרו לך שתסיימי כמו רועי לוי והדודה עם הניירות גילגול...

EagleGirl

New member
חחחח

וואלה... הקטע על רועי והקטע עם הוילון של הטיול השנתי אני יכולה לעשות רק באולם הקטן במצב שכונתי

EagleGirl

New member
די נו...

תבחרי קטע שהכי הכי אהבת. אחד מההופעה שלי ואחד מההופעה של ליהי.. זאת לא תחרות של קטעים או משהו.. רק אנחנמנו צריכות לדעת איזהקטע הכי אהבו בתור בידבק לקטע עצמו... שאר הקטעים לא יעלבו.. מבטיחה לך! ברגע שאנחנו יודעות על קטע מסויים שהוא מספיק חזק, אנחנו יכולות לדעת שהוא מספיק משופץ והקהל אוהב אותו כמו שהוא! יאללה אז איזה קטע הכי אהבת מכל אחת שהופיעה?

למעלה